Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamera versiyonu değişmemiş o zaman benimkide 1.09

backup alabileceğin güzel bir pro

http://ra pid sh are.com/files/128102773/Sprite.Backup.v6.2.2.Build.2280.rar
  • samsungun kendi temasını nerden açıcam :) daha dün aldım telefonu kurcalama imkanım pek olmadı şimdi yeni yeni başlıyorum :) wifi olayını da bi aydınlatırsan sevinirim

"tarayıcı bağlantıları"nda wifi seçeneği yok internet iş wap güvenli wap var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssyG -- 22 Eylül 2008; 17:10:43 >
  • Sprite Backup yedekleme için kullanılıyor. HTC forumundan REASON adlı arkadaş diamond kullanıcılarına önermişti. Kullanımı hakkında direkt alıntı:

Reason:
    Cihazınıza rom yüklediniz proğramlarınızı kurdunuz.. Herşey mükemmel.. İşte bu durumda yapmanız gereken şey yedek almak.. Bunun için ben “Sprite Backup” kullanıyorum.. Gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor..

İlk backup alışınızda kayıt yeri olarak “internal storage” göstermeniz lazım.. Ayrıca ilk backup seçeneklerinde normalde “internel storage” yedeği alınmaz.. Seçenek seçili değildir.. Öyle kalsın çünkü bu kalıcı hafıza olduğundan yedek almanıza gerek yok..Diyelim ki ileride bir sorun çıktı.. Yedeğini aldığınız Backup dosyasına çift tıklayarak otomatik olarak restore işlemini başlatıyorsunuz.. Eğer seçeneklere dokunmazsanız her şeyi geri yükler.. ve cihazınız en sağlıklı haliyle tekrar karşınızda..

* Eğer yedek aldıktan sonra rom update işlemi yaparsanız sprite backup yedeğini geri yükleyeceğiniz zaman full restore yapmaz.. Çünkü sistem dosyalarında değişiklik olduğundan bu durumda uyumsuzluk çıkar.. Bu durumda da “Merge” seçeneği ile istediğiniz dosyaları yada kişisel bilgilerinizi tekrar yükleyebilirsiniz..

Sprite backup link :

http://r a p i d s h a r e.com/files/128102773/Sprite.Backup.v6.2.2.Build.2280.rar

• allah razı olsun ya sizler mücize gibi birşeysiniz sms le olmadı dediğin gibi vifi açtım ordan denedim aktivasyonu kabul edildi hemencecik türkiye kilidi açıldı şuan pozisyon bulmaya çalışıyo uydudan siz ve diğer arkadaşlardan allah razı olsun mekanının cennetolsun daha iyi şeyler daha güzel şeylere sizlere nasip olsun saolun ya çok teşeküürler sizlere bilgilerini bize en kısa zamanda cevaplarınızla aktırdınız çok teşk ederim size ve tüm çalışkan bilgili arkadaşlara saygılarımı sunarım...
    quote:

Orjinalden alıntı: volcano2K

versiyon : 1.09

yanlız zırt pırt update çıkıyor ne böle her hafta firmware mi atacaz :) sonra herşeyi baştan ayarla falan ... Tüm ayarları kurulu programları backup alabilen bir yazılım varmı?

tamam de. wi-fi ile bağlan bir yerden veya gprs ile hemen yapıver bence aktivasyonu.

Programsız tema kurarsın kurmasına da sadece renklerde ve arka planda değişiklik olur samsung'un kendi tamalarını kullan daha iyi.
    Programsız bağlantı kapatma yazıyor yukarda..

• volcano2k bir sorum olcak

Pda: i900JUHH2/JUHH2
    PHONE : İ900JVHH2

ben update yapmalımıyım sizce
    yani risk olduğunu söylüyorsunuz
    update değiştirdeikten sonra kurulan proğramlar gidermi
    bide bunda hard resetden sonra türkçe dili otomatik kuruyor mesela
    yani update yaptığımda olmadı,başramadım diyelim hard reset yapıp telefonun ilk geldiği özelliklerine geri dönderebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 22 Eylül 2008; 19:32:20 >
  • route 66 nın menüsünden türkiye haritasını sectim makbuz no istedi yazdım ve aktive edildi dedi ve haritanın kilidi mavi oldu..bende genel merkezini aradım ve menüyü ac dediler kilit mavi ise aktive olmustur sms e gerek yok dediler. ve evden balkondan pencereden denemeyin bulması cok zor olur dediler cıkın dısarda arayın dediler:))
  • eline sağlık güzel bi çalışma olmuş..
  • wireless yerine sürekli gprs ten bağlanıyo arkadaşlar yardımcı olabilicek varmı
  • Ellerinize sağlık. Emeğinize sağlık. Kim demiş 1000 mah dediğiniz kişi olarak üstüme alındım.

Benim sormak istediğim benim için çok önemli diil aslında sadece merak. Çünkü sadece gps de batarya dayanmıyor onu da araç kitiyle çözüyoruz.
    Ancak dediğiniz gibi aramalar koduyla batarya ya girildiğinde sizinde buyurduğunuz gibi 1440 mah. Ama pili çıkarıp iç gövdede yazan 3.7 volt 1000 mah. yazıyor. Benimde kaynağım . Yoksa bir ohmmetre vs ölçmüşlüğüm yok.
    Dediğim gibi takılcak bir konu değil.
    Ben ve benim gibi tembellere ışık tutmanız dileğiyle.
  • çok açıklayıcı olmuş eline yüreğine sağlık..
  • Ben bu akşam aynı firmware'den bu sayfada verilen son firmware'e update yaptım. Gerçekten ekranın dokunuş hassasiyeti artmış biraz. Ayrıca İ900JVHH2'de bazen standbye da kitleniyordu, yeni firmware'de problem yaşamadım henüz. Firmware yükledikten sonra hardreset yeni firmware'in ilk haline döndürür.

quote:

Orjinalden alıntı: promox

volcano2k bir sorum olcak

Pda: i900JUHH2/JUHH2
    PHONE : İ900JVHH2

ben update yapmalımıyım sizce
    yani risk olduğunu söylüyorsunuz
    update değiştirdeikten sonra kurulan proğramlar gidermi
    bide bunda hard resetden sonra türkçe dili otomatik kuruyor mesela
    yani update yaptığımda olmadı,başramadım diyelim hard reset yapıp telefonun ilk geldiği özelliklerine geri dönderebilirmiyim

• @volcano2K,

Listedeki TCPMP'yi denediysen ve çalışıyorsa bu yazıyı dikkate alma.

Standart TCPMP bizim Omnia'larda çalışmıyor. Verdiğin linki denemedim ama dün akşam 0.72 ve 0.81'i denemiştim çalışmamıştı ama nette Omnia'ya özel compile edilmiş bir TCPMP 0.72 buldum ve bu çalışıyor:

http://www.mediafire.com/?1ggruyjfuv0
  • İnanılır gibi değil update yapınca telefonda gözle görülür bir hızlanma oldu
  • Ekran dış mekânda çok mu kötü?
    Ben P990i kullanıyorum , ekran parlaklığını 100 yapmama rağmen dış mekânda çok zor okunuyor. Hatta ekrana gölge yapmadan okunmuyor.
  • super bir topic olmus. Elinize saglık.
  • ekran dış mekanda abartıldıgı gibi değil okunabiliyor ama iç mekandaki performansı gibi deil şikayetci oluncak bi durum deil bana kalırsa
  • bence sorun tamamen ön camdan kaynaklanıyor bu camı daha sert ve yansızmasız bir camla değiştirmeleri lazım gibi.

exen TCPMP'i çalıştıramadım dün bende hata verdi direk.Verdiğin linki deniceğim.

Cez sana yönelik bişi demedim birkaç sitedede öle gözüme çarpmıştı kimimleri 1000 kimileri 1150 falan diyordu.

OssyG NoData 'yı kurdun mu?

Yanlız dün saat 18.00'de telefonu USB şarjdan çektim yolda 1 aat kadar radyo dinledim toplam 5dklık telefon görüşmesi yaptım falan sabah alarmı kurulu idi kalktım baktım şarj hala full gösteriyor. hayırlısı bakalım.
  • Yeni firmware'de bana sanki wifi daha çok pil yiyormuş gibi geldi. Onun dışında Pil harcaması normal. Ekran dokunuş hassasiyeti gerçekten çok iyileştirilmiş ve cihaz biraz daha hızlı çalışıyor. standby kilitlenmesi hala yok :) Kısacası şimdilik memnum.

Benim bir sorum olacak. iGo 8'i sdcard'dan autorun ile çalıştırınca nereye kuracağını kurmadan direk ana hafızaya kuruyor. Sizdede böyle mi?

Ayrıca çok güzel programlar buldum. Yukarıya eklenmeli bence:

Lingvosoft 2008 Talking Dictionary English Turkish v4.1.88: İngilizce Türkçe Sesli sözlük
    http://timperu777.shinranet.com/index.php?q=aHR0cDovL2Fub255bS50by8%2FaHR0cDovL3d3dy40c2hhcmVkLmNvbS9maWxlLzMzMDg5NTUwL2Q4NTlhZGVlL2xpbmd2b3NvZnQyMDA4Lmh0bWw%3D

MemMaid : HARİKA HARİKA :) CCleaner'ın WM versiyonu. Tek kelimeyle müthiş bir program, tek tıklamayla tüm gereksiz dosyaları (ie, opera history sini ve sizin belirlediğini dizinleri vs) temizliyor + Registry yi temizliyor + hatalı uninstall ları temizliyor + tüm programları kapatıyor + Ram'de clean up yapıyor. DAHA NE OLSUN :)
    http://r a pidshare.com/files/123088955/DinarSoft.MemMaid.v2.3.Build.230.WM2003.WM5.WM6.full.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 23 Eylül 2008; 13:16:34 >

• wifiyi nodatayla hallettim teşekkür ederim.

gayet hızlı görünüyor internet şimdilik.ancak e61i'mden 1 bar az çekiyor omnia.

güneş altındada e61i'ye göre omnia biraz daha soluk kalıyor 1 ton kadar.ama full dokunmatik ekranlara göre çok ta kötü değil gayet yeterli.
  • Arkadaşlar Yeni Official bi Firmware varmı yoksa bu bulduklarınız başka sitelerden başkaları tarafından yapılmış olanlarmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.