Bugün Omnia'ma i900JUHJ2 Rom yüklemeye çalışıyordum, bir an bişeyler oldu ve dondu... Sadece açılırken Samsung Omnia yazısı çıkıyor... donup kalıyor... bilgisayar tanımıyor... reset yaptım, hardreset yaptım ama değişen yok...
Acil yardım ... ne yapayım...
Yardım edebilecek yok mu?
ACİL YARDIM LAZIM:::::::
forumda OMNIA ile ilgili genel bir başlık mevcut, orada istedğinin yardımı bulabilirisin.
Cihazı Telpa Teknik servise götür bence. Arkadaşın birinin de benzer bir problemi vardı eğer erken götürürsen gün içinde alabilirsin her halde.
ram update sırasında güvenlik duvarı ve antivirüs programını kapattın mı ? Ayrıca makinadaki bütün usb aygıtları söktün mü ve sasmsung modem driveri kurdun mu ?Bütün bunları yaptıysan eğer sorun çıkmaması lazımdı sorununu daha geniş açıklarsan yardımcı olmaya calısacagız programda step1 ve step2 lerden olusan bir yükleme asaması olusması lazım orda hangi aşamada kaldı?
Firmware update yaparken kaynaklanan problemlerin bir cogu boot ile iliskilendirilip ve boot kisminin tekraren yazilmasi gerekmektedir ! Onun icin ise JTAG interface denilen bir arabirim kullanilmaktadir , i900 yani Omnia icin kullanabileceginiz JTAG arabirimini asagidaki linkden temin edebilirsiniz .
arkadaşlar aynı sorun bendede var nasıl çözebiirim... update yaparken herşey ormel bitti ok ye basıp kabloyu güvenli çıkarın yazdı bende aynen yaptım ama telefon kitlendi hard reset attım ama sonuç yok onia yazısı çıkyor ve pili çıkarana kadar aynen duruyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme