Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackas

Aynı kişiden bahsediyorssk Kelby'nin videoları da var ,baya detaylı videolar. düğün , sahil , sokak , macro , manzara , envai çeşit fotoğraf teknikleri ve photoshop olayını anlatıyor , yüzlercesi var ...

Kitaplarını bitireyim, videolarını da izleyeceğim.

Bu arada sizi de tebrik ederim. Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün. Bizim yerimize öpün bebişi.
  • arkadaşlar benim makinanın denklaşör tuşu yerinden çıktı. bildiğiniz servis adresi var mı hemen yapıp verecek bekletmeyecek. yarın götürüp yaptırmam lazım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_reso

arkadaşlar benim makinanın denklaşör tuşu yerinden çıktı. bildiğiniz servis adresi var mı hemen yapıp verecek bekletmeyecek. yarın götürüp yaptırmam lazım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

İstanbul'daysanız yetkili servisler halledebilir. Şişli, Beşiktaş bir kaç yerde var. Bir de tabi Sirkeci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 27 Ağustos 2015; 19:48:51 >
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    evet istanbuldayım baktım netten bi kaç yerde var. bende şişlidekine gitmeyi düşünüyorum da hangisi daha iyi ilgileniyor daha iyi iş yapıyor daha hızlı ona gideyim diye araştırıyorum. şişlideki ilgileniyormu varmı bilginiz bide hemen yapıp veriyorlar mı yoksa "git falan gün gel al" mı diyorlar ? bide garantiye girer değil mi yani sonuçta endiliğinden çıktı ben sökmedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Teknik olarak başarılı, oldukça net olmuş.

Bilmiyorum sizler de tanıyor musunuz? Scott Kelby isimli bir fotoğrafçı var (http://scottkelby.com/). Sanatçı denmiyor herhalde kendisine. İşi meslek edinmiş. Düğün fotoğrafı bile çekiyor. "Dijital Fotoğrafçının El Kitabı"'nın ilk iki cildini okudum. Portre fotoğraflar için arka plan oldukça sade ve basit olmalı diyor. Sizin fotoğrafta kedinin arka planı tamamen yeşil olsaymış S.K. prensibine bağlı kalınmış olur muydu bilmiyorum?

Kitabı da ayrıca tavsiye ederim.

Dediğiniz mantıklı ve haklısınız. Tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.
  • O zaman şöyle bir detay vereyim. Beşiktaş'takine gittiğimde arabayı ters bir yere bırakmıştım ve fazla vaktim yoktu. Baktım Qmatik'ten numara alınıyor. İçerisi kalabalık ama bir şansımı deneyeyim dedim. Ürün kabul eden gişelerin başında bir bey vardı. Orkestra şefi gibi çalışanları ve müşterileri yönlendiriyordu. Zaten kalabalığa rağmen hemen sıra geldi, derdimi anlatıp, ürünü teslim edebildim. Sonra bir kaç günde ürünü garantiden (mod tuşu arızası) tamir edip verdiler.

Şişli'de ise ürüne bakan teknisyenle iletişimimiz kuvvetli ve hızlı oldu. Sadece lensi temizlediler. Herhangi bür ücret talep etmediler.

Ben her iki Samsung Servisi'nden de memnun kaldım. Her iki servis de rica ederseniz yardımcı olmaya çalışacaktır.
    teşekkürler. ben yarın şişlidekine bi uğrim o zaman inşallah fazla sıra olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_reso

teşekkürler. ben yarın şişlidekine bi uğrim o zaman inşallah fazla sıra olmaz.

Sıra olur!!!!

Çünkü mesela telefonuna veri kullanımı uyarısı gelen bile telefonu servise getiriyor.

Sıra size gelince rica edersiniz. Yardımcı olmaya çalışacaklardır diye düşünüyorum. Umarım beni mahçup etmezler.
  • Aramızda üzüm sevmeyen!!!???

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    ÜZÜM by Egemen Balkan, on Flickr

• quote:

Tebrikler Allah Analı babalı büyütsün , bu arada benim kide 10 Aylık oldu :)

Ayni iyi dileklerle. Agu gugu zamani gelmis sıkmalık olmuş sizinki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Arkadaşlar son günlerde @blackas'a rastlayanınız oldu mu hiç? Epeydir görünmüyor sanki!!!

Ben takip edemiyorum baba oldum yeniden. 60mm ile portre fotografi cek vesikalik gibi. Harika bir lenstir. Yeni paylasimlarini merak ediyorum. Test icin aynı portreyi diger lenslelede deniye bilirsin. En yakin sonucu 30mm ile aldim ben ama fark gozle gorunuyodu. Iyi gunler

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

60mm deneyelim bakalım portrede. Bir model bulmak lazım. Yeğenim gelsin, onu çekerim inşallah.

Dene. Ozellikle kendi portreni vesikalik cek. Epson l 800 gibi bir yazicin varsa yada olursa ilerde vesikaliga para vermezsin. Yada bastırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 27 Ağustos 2015; 21:18:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar son günlerde @blackas'a rastlayanınız oldu mu hiç? Epeydir görünmüyor sanki!!!

Ben takip edemiyorum baba oldum yeniden. 60mm ile portre fotografi cek vesikalik gibi. Harika bir lenstir. Yeni paylasimlarini merak ediyorum. Test icin aynı portreyi diger lenslelede deniye bilirsin. En yakin sonucu 30mm ile aldim ben ama fark gozle gorunuyodu. Iyi gunler

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

60mm deneyelim bakalım portrede. Bir model bulmak lazım. Yeğenim gelsin, onu çekerim inşallah.

Dene. Ozellikle kendi portreni vesikalik cek. Epson l 800 gibi bir yazicin varsa yada olursa ilerde vesikaliga para vermezsin. Yada bastırırsın.

Aslında Epson L850 almayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim. Hem çok pahalı hem de çok masraflı. Bir de evde koyacak yer falan yok. Wifi bağlantısı yok. Mürekkepleri falan çok pahalı. Vazgeçtim almaktan.

Sanırım Epson bu yazıcı olayında en iyi.

• NX1 ile ilgili. Tabloya bakar mısınız!

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Tebrikler Allah Analı babalı büyütsün , bu arada benim kide 10 Aylık oldu :)

Ayni iyi dileklerle. Agu gugu zamani gelmis sıkmalık olmuş sizinki

quote:

Bu arada sizi de tebrik ederim. Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün. Bizim yerimize öpün bebişi.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ,ilk ikisinin üzerine bu lokum gibi geldi , sevdikçe sevesim geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 28 Ağustos 2015; 0:23:00 >

• quote:

quote:

Aynı kişiden bahsediyorssk Kelby'nin videoları da var ,baya detaylı videolar. düğün , sahil , sokak , macro , manzara , envai çeşit fotoğraf teknikleri ve photoshop olayını anlatıyor , yüzlercesi var ...

İle izle bitmiyor o kadar çok ki ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 28 Ağustos 2015; 0:23:45 >
    Nx1 APS-C sensörlü makinelerin 1 numarası ...
    Hatta aynasızlar arasında full frame yerine kendisini aldırtacak şu an için tek makina...

• quote:

NX1 ile ilgili. Tabloya bakar mısınız!

Hocam hangi kaynak acaba? Alt kısmı merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: for47

quote:

NX1 ile ilgili. Tabloya bakar mısınız!

Hocam hangi kaynak acaba? Alt kısmı merak ettim

Chip dergisi ağustos ayı sayısı.

Alt taraf ile neyi kastettiniz?

Giriş seviye dijital fotoğraf makineleri tablosunu kastetti herhalde. Web sitesinden bulamadım ben bu tabloları.

• Öncelikle arkadaşlar hepinize merhaba,

NX makinalar hakkında en sağlıklı bilgiyi kullanıcılarından alacağımı düşündüğümden size birkaç sorum olacak. Cevaplayabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Ben senelerce canon slr makina kullandım ve artık ne yalan söyleyeyim bana hem taşıması hem telefona aktarması külfet olarak geliyor. Daha portatif ve pratik işlem yapacağımı düşündüğümden nx3000 almaya karar verdim. Araştırdım soruşturdum gayet hoşuma gitti makina ama şöyle bir sorunum var:

Bugün öğrendim ki nx3000'de mikrofon girişi yokmuş. Ben blog videolarında da bu kamerayı kullanmayı düşünüyordum. Yani mikrofon girişi olan bir makinaya ihtiyacım var.

NX modellerinde mikrofon girişi olan herhangi bir model var mı? Ya da videoda ses çıkışı nasıl bilgi verebilir misiniz?

Bir de 16-50mm lens ve 18-55mm lensi arasında büyük bir fark var mı? 16-50mm'de zoom vs. var mı 16-50 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

ps: aynalı model istiyorum nx30 tarzı bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not today -- 28 Ağustos 2015; 11:33:55 >

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.