Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.618
Cevap
94
Favori
429.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adobe LightRoom'a alternatif açık kaynak kodlu fotoğraf düzenleme programına rastladım. Çok inceleyemedim ama ekran görüntülerine bakılırsa işe yarar bir şeye benziyor. Programın adı Raw Therapee
  • Arkadaşlar son günlerde @blackas'a rastlayanınız oldu mu hiç? Epeydir görünmüyor sanki!!!
  • 1 damla sudan dolayı shutter butonu bozuldu. inşallah servis sıkıntı çıkartmaz. Nx300m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

1 damla sudan dolayı shutter butonu bozuldu. inşallah servis sıkıntı çıkartmaz. Nx300m.

İnşallah garanti kapsamında ücretsiz yapılır. Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
  • Bu makro uzatma tüpünü kullanan var mı? Makro çekimler için ne kadar faydalı. Mesala 30 mm lensle iki tüpü birden kullansam ne kadar büyütmeye ulaşırım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirim.
  • coldasice kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım için alacağınız fotoğrafların kalitesini bilemiyorum ama 30mm lens ile bu 2 tüpü birden kullanırsanız 1:1 büyütme oranına ulaşırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar son günlerde @blackas'a rastlayanınız oldu mu hiç? Epeydir görünmüyor sanki!!!

Ben takip edemiyorum baba oldum yeniden. 60mm ile portre fotografi cek vesikalik gibi. Harika bir lenstir. Yeni paylasimlarini merak ediyorum. Test icin aynı portreyi diger lenslelede deniye bilirsin. En yakin sonucu 30mm ile aldim ben ama fark gozle gorunuyodu. Iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Arkadaşlar son günlerde @blackas'a rastlayanınız oldu mu hiç? Epeydir görünmüyor sanki!!!

Ben takip edemiyorum baba oldum yeniden. 60mm ile portre fotografi cek vesikalik gibi. Harika bir lenstir. Yeni paylasimlarini merak ediyorum. Test icin aynı portreyi diger lenslelede deniye bilirsin. En yakin sonucu 30mm ile aldim ben ama fark gozle gorunuyodu. Iyi gunler

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

60mm deneyelim bakalım portrede. Bir model bulmak lazım. Yeğenim gelsin, onu çekerim inşallah.

• Arada bir iki tane de fotoğraf paylaşayım dedim (Bende de hiç gelişme yok arkadaş )!!!

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    SELİMİYE CAMİ by Egemen Balkan, on Flickr

SAPPHIRE KUŞBAKIŞI by Egemen Balkan, on Flickr

• Kuş bakışı fotoğrafı çok beğendim.

• quote:

1 aydır tatile çıktım ( hem ziyaret hem tatil) gittiğim yerlerde ya ınternet yok yada 3g çekmiyordu , bazı yerlerde hat bile çekmiyordu , 3g olan yerlerde de ben müsait olamadım , bir hafta oldu geleli hala internetim yok , bilgisayarım bozuk , çektiğim fotoğrafları editleyemiyorum ,

Telefondan da forma girip yazmak zor geliyor , anlıcagın bir düzen tutturamadım gitti ...

Tatilde baya bi resim çektim , yavaş yavaş editleyip paylaşırım ...

Son olarak 500px te bir resim paylaştım , link vereyim:

https://500px.com/photo/119052419/turquoise-by-muratemrecan?from=user

Bir de instagramdanda paylaşmaya başladım link:

https://instagram.com/muratemrecan/

İnşaallah burdan da paylaşımlara devam edicem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 27 Ağustos 2015; 16:09:31 >

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Selimiye çalışması çok güzel , tabela ları yok edersen dahada güzel olur ...

• Tebrikler Allah Analı babalı büyütsün , bu arada benim kide 10 Aylık oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: coldasice

Bu makro uzatma tüpünü kullanan var mı? Makro çekimler için ne kadar faydalı. Mesala 30 mm lensle iki tüpü birden kullansam ne kadar büyütmeye ulaşırım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirim.

30 mm ile neredeyse 1:1 büyütme sağlanıyor , harika sonuçlar alabilirsiniz , 18-55 mm lensiniz varsa 55 mm ye getirerek lens ile obje arasındaki mesafeyi baya bir arttırabiliyorsunuz(15 cm filan) 30 mm ile lensin objeye uzaklığı 5 cm civarı oluyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 27 Ağustos 2015; 16:21:56 >

• @soghan Allah bağışlasın, sağlıklı sıhhatli büyür inşallah.
    @VYC Majoris, @blackas verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    @finansmen1 Kuş bakışı fotoğraf çok güzel ama nasıl cesaret edip çektiniz. Ben böyle bir fotoğrafı makineyi düşürürüm diye çekemem herhalde

Bir fotoğrafta benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice -- 27 Ağustos 2015; 16:47:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GelecektenGelenDinozor

Kuş bakışı fotoğrafı çok beğendim.

Teşekkürler. İstanbul, Sapphire'den çektim. Camlar biraz daha temiz olsaydı iyiydi. Bir de giderken monopod götürmek lazım. Çünkü tavan açık. Monopod ile güzel fotoğraflar çekilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 27 Ağustos 2015; 18:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackas

quote:

1 aydır tatile çıktım ( hem ziyaret hem tatil) gittiğim yerlerde ya ınternet yok yada 3g çekmiyordu , bazı yerlerde hat bile çekmiyordu , 3g olan yerlerde de ben müsait olamadım , bir hafta oldu geleli hala internetim yok , bilgisayarım bozuk , çektiğim fotoğrafları editleyemiyorum ,

Telefondan da forma girip yazmak zor geliyor , anlıcagın bir düzen tutturamadım gitti ...

Tatilde baya bi resim çektim , yavaş yavaş editleyip paylaşırım ...

Son olarak 500px te bir resim paylaştım , link vereyim:

https://500px.com/photo/119052419/turquoise-by-muratemrecan?from=user

Bir de instagramdanda paylaşmaya başladım link:

https://instagram.com/muratemrecan/

İnşaallah burdan da paylaşımlara devam edicem ...

Epeydir merak ediyordum neredesiniz diye. En sonunda sorayım bi dedim.

Tekrardan merhaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackas

Selimiye çalışması çok güzel , tabela ları yok edersen dahada güzel olur ...

Teşekkürler. Tabelaları özellikle yok etmedim. Caminin Selimiye Cami olduğunu vurgulayacağını düşündüm. Şimdi yok edeyim derim ama uzun sürüyor, üşeniyorum öyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldasice

@soghan Allah bağışlasın, sağlıklı sıhhatli büyür inşallah.
    @VYC Majoris, @blackas verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    @finansmen1 Kuş bakışı fotoğraf çok güzel ama nasıl cesaret edip çektiniz. Ben böyle bir fotoğrafı makineyi düşürürüm diye çekemem herhalde

Bir fotoğrafta benden

Teknik olarak başarılı, oldukça net olmuş.

Bilmiyorum sizler de tanıyor musunuz? Scott Kelby isimli bir fotoğrafçı var (http://scottkelby.com/). Sanatçı denmiyor herhalde kendisine. İşi meslek edinmiş. Düğün fotoğrafı bile çekiyor. "Dijital Fotoğrafçının El Kitabı"'nın ilk iki cildini okudum. Portre fotoğraflar için arka plan oldukça sade ve basit olmalı diyor. Sizin fotoğrafta kedinin arka planı tamamen yeşil olsaymış S.K. prensibine bağlı kalınmış olur muydu bilmiyorum?

Kitabı da ayrıca tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 27 Ağustos 2015; 18:43:41 >

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Aynı kişiden bahsediyorssk Kelby'nin videoları da var ,baya detaylı videolar. düğün , sahil , sokak , macro , manzara , envai çeşit fotoğraf teknikleri ve photoshop olayını anlatıyor , yüzlercesi var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 27 Ağustos 2015; 19:08:13 >
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.