Şimdi Ara

samsung nv3 ün şaşırtıcı makro performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde olan bikaç makinanın-w30 sd6500fd casio z1000- makrosunu denedim
    en iyisi nv3 çıktı şaşırdım valla
    foto %100 crop tur
    Ve 20 ytl nin orta en altındaki küçük yazıdan alınmadır-bi standard olsun,
    gerçek boyutunu da herkes bilsin diye parayı çektim-
    bankası banknot matbaası falan yazan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 7 Ocak 2017; 21:57:39 >

• söz konusu makroysa Canon'u tek geçerim...
  • Eskiden Canon a520 a540 a70 a75 te kullanmış biri olarak söylüyorum bu nv3 acaipmiş
    Paranın desenleri belli oluyor

Not:Benim kastettiğim foto kalitesi değil 1cm makro,Muhtemelen canon s2 bundan iyi çekiyodur o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 18 Aralık 2007; 19:14:07 >
  • gerçekten ilginç bir durum. hemen elimi cebime attım 20 ytl nin neresinden çekti bu fotoyu adam diye harbiden ilginç milimetrenin belki 1/3 i büyüklüğündeki bir yazı o resimde gördüğünüz.

paylaşım için tşk
  • desenlere çok şaşırdım ben asıl
  • evet çok iyi bir makro performanı.. hiçbir compact'ın bu kadar iyi makro performansı verebileceğini ummazdım doğrusu!...
  • Amaç burda insanları bilgilendirmek, yardım etmekse, multimatom arkadaşa çok çok teşekkür ederim. Şahsen NV3 makro çekimlerini amatör fotoğrafçılık sitelerinden takip ediyor ve çok beğeniyordum. Ancak bu parayı çekme ve bana mukayese etme şansı veren çalışma gerçekten çok işime yaradı.

Tekrar teşekkürler.

Ayrıca Canon'u tek geçen arkadaşlar da 20 ytl'nin benzer kısmını çekerek bize karşılaştırma imkanı sunsalar daha gerçekçi bir durum söz konusu olur diye düşünüyorum.

Yine aynı şekilde multimatom diğer makinelerle çektiği fotoğrafları da koyarsa çok güzel olur.

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar birde şuraya bakarsanız çok memnun olacağımhttp://forum.donanimhaber.com/m_20492180/tm.htm
  • Arkadasim ben Avrupadan NV-8 aldim ve cektigim makroyu buradan paylasayim istedim....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.