Şimdi Ara

SAMSUNG fotoğraf makinası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaşlar samsung nv3 kullanıyorum.bu makinayle çektiğim bazı resimlerde su damlaması gibi yuvarlak izler çıkıyor.bunun sebebi hakkında cevap yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca pmp özelliği var fakat kendi programında convert ettiğim hiçbir video yu makinada göremiyorum.DOSYA YOK diye sürekli yazı çıkıyor.Daha dün aldım aldığıma alacağıma pişmanım nasıl bir alettir bu?

• Örnek bir fotoğraf yollayabilirsen, sorunun ne olduğuyla ilgili fikir yürütülebilir
  • filaşlı cekiyorsanız lens kirli olabilir odur
    örnek fotograf alalım bakalım bir
  • flash açtığımda oluyor lensi defalarca kontrol ettim kirli değil.her çekimde yapmıyor fakat mutlaka bu yuvarlaklar çıkıyor

• üsteki resmin ortasını dikkate almayınız o yansıma.sağ tarafta var yuvarlak.ekteki dosyayı tıkladığınızda net gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno28 -- 21 Ocak 2008; 19:21:11 >
  • dostum senın yapacagın il iş makinenınlens ini pamukla silmek bastırma cizilir .

ayrıca bu bana göre %80 filaş patlayınca lensdeli kırlı yeri gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

dostum senın yapacagın il iş makinenınlens ini pamukla silmek bastırma cizilir .

ayrıca bu bana göre %80 filaş patlayınca lensdeli kırlı yeri gösteriyor

Öncelikle ilgin için sağol.dostum farklı yerlerdede çıkıyor bu yuvarlaklar. lensi defalarca sildim. sadece flaş açıkken yapıyor bu olayı acaba bu makinada fabrikasyon hatası olma olasılığımı var diye düşünmeye başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep aynı yerde çıkması lazım sanırım bu beneklerin ama boyuna farklı yerlerde çıkıyor.

• mercek camı dışdan sildiysen ozaman,

içden kirlilik var servise göstermende yarar var
  • peki dostum içten bir kirlilik olsa hep aynı yerde çıkmazmı bu benekler matıken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno28

peki dostum içten bir kirlilik olsa hep aynı yerde çıkmazmı bu benekler matıken?

yok sen aynı anda filaşlı 3 tane aynı yerde cek anlarsın ışık nere vurursa orası parlar mercekce açı farkı var .

ama sen servise ver
  • tavsiyeni dinleyip servise verdim... samsung Türkiye disbiritörü kont a mail attım sağolsunlar ilgilendiler. bugün burdaki servise verdim oraya gönderecekler sonucu sizlerle paylaşırım. ama gördüğüm kadarıyla bu problem varmış bakalım ne olacak. hala bu konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum...
  • ilginçtir bu tip slim makinelerde hep bu problem oluyor
    biz iş yerinde sony cybershot kullanıyoruz slim model.flashlı çekim yapınca ondada böyle bi durum oluyor
    makinaların benzerlikleri aynı.ondada lens sabit ve sağ üstte.optik zoom prizma ile yapılıyor bu makinelerde.ama dediğim gibi nedense bu durum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 24 Ocak 2008; 23:22:45 >
  • sony t7 de de aynı problem
    şu topikte...
    http://resim.donanimhaber.com/m_20542406/mpage_1/key_//tm.htm#20547843
    kullananlar hep mağdur...
  • ben burda sorunuma çözüm ararken aynı zaman da benim problemimi başkalarının yaşamaması için örnek teşkil ediyorum.
    keşke daha önce bilgilenseydim bu konuda, ama çoğu kişi bu makinanın fabrikasyon hatası olduğunu söylemekte banada böyle hatası olan bir ürünü kendi adınla satmak pek mantıklı gelmiyor.sony,samsung vs bunlar evrensel dev firmalar benim aklım almadığı böyle bir ürün nasıl çıkarabilirler ki ben büyük bir fabrikada proses kontrol labarontıyım benim işim kontrol.bu dev markaların bu tür hataya düşmeleri çok ilginç ya haberleri yok yada örtbas ediyorlar.
    Şu an makinam serviste ve bugün yarın samsung türkiye disbiritörüne (servisine) gidecek.sonucu sizlerle paylaşırım.eğer bu makina değişmez yada para iadesi yapmazlarsa düpedüz samsung insanları dolandırıyor. sonucu sizlerle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno28 -- 25 Ocak 2008; 22:25:23 >

• kardeşb bütün slim modellerde ve markalarda hemen hemen bu sorun var malesef.
    senin samsung yine iyi.ben sony ile çekilmiş bi foto koyim şaşarsın
  • bugün burdaki servise uğradım, servisteki arkadaş dediğim olayı görmüş makinanın içini açmış (ben makinanın tamir görmesini istememiştim ama) sordum ne işlemi yapacaksınız diye ya flaşını ya merceğini değiştirebilirim diyor sanırım merkeze gönderecek şimdi benim merak ettiğim konu ne yaparlarsa yapsınlar bu problem devam ederse ne olacak.acaba samsung gibi büyük bir firma para iadesi yapar mı? ki yapmazsa yada yenisiyle değişim yada başka bir modelle değişimi yapmazsa bu düpedüz dolandırıcılık olmuyormu? sonuçta ben bu makinayla anlık kareleri fotoğraflıyacağım.cektiğim kişinin suratında kocaman bir kabarcıkla ben bu makinayı nasıl kullana bilirim.en önemli soru TÜKETİCİ HAKLARI beni ne kadar koruyabilecek. asıl soru bu sanırım. çünkü bu makinayla ben flaşlı çekim yapamayacak gibi gözüküyorum. sizce sonuç ne olur.
  • para iadesini ve garantisini distrübitor firma verir.
    samsung veya başka bir marka sadece üreticidir.
    Yani garantiyi veren samsung değil onu türkiyeye ithal eden firmadır.
  • şimdilik tek yapabileceğim beklemek samsung kont garantisin de kont büyük firma bakalım sonucunu göreceğiz...
  • Ben 1 sene kullandım şimdi ablam kullanıyo makineyi bildikleri söyleyeyim
    Öncelikle makine çok güzeldir eşsiz özellikleri vardır saattlerce video makro incelik vs.

Videoyu izlemek için sd kartta pmp adında bir klasor açıp oraya koymalısın

O beyaz nokta sorunu benim 10 çektiğim fotoda 1 ufak tefek olurdu ama ekranda görüp bir poz daha çekerdim o açıdan pek problemim olmadı
    İlk makinam kodak cx 6200 de bu sorunu çok yaşardım.Bu sorun bana yabancı değil

Ben ortamdaki ve lensteki tozlar yüzünden diye düşünüyorum

Ama çektiğin flaşlı fotoların yarıdan fazlası böyle ise söz serviste.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.