Şimdi Ara

Samsung NP550P5C s05tr mi s04tr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum 2 pc arasındaki tek fark zaten HDD kapasitesi ve hızı. Ama s04tr'nin satıldığı fazla yer yok vatandan alamam ama diğer sitelerde bakabilirim. Sizin önerileriniz nelerdir? SSD s05 tr de sorun çıkartırmı? Aralarında belirgin bir açılış hızı farkı varmı?

• Ben hard diski 7200 rpm olduğu için s05tr almayı düşünüyorum. Fakat yorumlara baktığım zaman biraz sorunlu bir cihaz izlenimi bıraktı bende. Eğer aldıktan 7 gün içerisinde geri iade edebilme şansım varsa s05tr alacağım.
  • Ben hard diski 7200 rpm olduğu için s05tr almayı düşünüyorum. Fakat yorumlara baktığım zaman biraz sorunlu bir cihaz izlenimi bıraktı bende. Eğer aldıktan 7 gün içerisinde geri iade edebilme şansım varsa s05tr alacağım.

Edit: Bu bölümde "sil" seçeneği yok mu ben mi göremedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 4 Ağustos 2013; 13:19:37 >
  • Bende dün gidip baktım s05tr modeline. Klavyesi falan çok hoş ama yanında asusun 1920x1080 çözünürlüklü notebookunu görünce soğudum bilgisayardan :D Eğer alırsan ki 4-5 sene kullanacaksan başka modellerede bak derim. S04 tr 10-15 saniyede falan açılıyormuş ama s05tr de ssd yok. yani 7200 rpm pek bir şeyi değiştirmiyor sonuçta ssd ler 10 kat daha hızlılar. Ama optik sürücü çıkartılıp yerine ssd takabilirsin böyle daha iyi olur. Bana çözünürlüğü kötü geldi asuslara bakıyorum şu anda.
  • Ben çözünürlüğü 1366-720 kullanıcam yüksek olasılıkla alıştım o çözünürlüğe. O yüzden çözünürlük pek önemli değil benim için. Bahsettiğiniz Asus'un ürün adı nedir ?
  • S05 tr kullanıyorum tavsiye ederim 1600 900 çözünürlüğü var 15 ekrana 1080p olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarda sorun oluyor ama özellik olarak fena win7 yapıcam geçecek sanırm küçük sorunlar win 8 kaynaklı sorunlar var teknik olarak yok. s05tr de
  • Bimex'ten 1999 tlye aldım makinayı (s05tr) Ilk izlenimim olumlu.

Ekran kartını çok iyi araştırdım ve piyasada daha iyisi zor bulunur. Sağlam bir kart ama beklentimi çok yüksek tutmuştum, tam anlamıyla karşılayamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Bimex'ten 1999 tlye aldım makinayı (s05tr) Ilk izlenimim olumlu.

Ekran kartını çok iyi araştırdım ve piyasada daha iyisi zor bulunur. Sağlam bir kart ama beklentimi çok yüksek tutmuştum, tam anlamıyla karşılayamadı.

Vaay hayırlı olsun bende görmüştüm 1999 lira oluşunu. O beklentilerinin nedenide çözünürlüktür diye düşünüyorum ben. Ama oyunlarda falan hiç kasma yapmaz gelecekte konu falan açıp tanıtırsan çok harika olur
  • quote:

Bimex'ten 1999 tlye aldım makinayı (s05tr) Ilk izlenimim olumlu.

Dalgamı geçiyorsunuz beklentinizi anlamayamadım, skyrimde ultra ayarlarda idare eder şekilde oynuyorum? highda rahat rahat çalışıyor.
  • @Speedmcpolat : Kutu açılımını videoya aldım, senin bu tavsiyenden sonra konu açabilirim :)

@Halleluja : Hocam tepkinizi anlayabiliyorum :) Daha önce Most Wanted 2012'yi 2 kere bitiren biri olarak, ilk bu oyunu kurdum ve 6770m ekran kartı ile medium ayarda akıcı bir şekilde oynuyordum. Bunda Hight ayarlara aldım fps 37-42 arasında gitse de çok ufak bir akıcılık problemi vardı. Ben de şaşırdım normalde bu fps ayarlarında canavar gibi oynayabilmem gerek.
  • quote:

@Speedmcpolat : Kutu açılımını videoya aldım, senin bu tavsiyenden sonra konu açabilirim :)

@Halleluja : Hocam tepkinizi anlayabiliyorum :) Daha önce Most Wanted 2012'yi 2 kere bitiren biri olarak, ilk bu oyunu kurdum ve 6770m ekran kartı ile medium ayarda akıcı bir şekilde oynuyordum. Bunda Hight ayarlara aldım fps 37-42 arasında gitse de çok ufak bir akıcılık problemi vardı. Ben de şaşırdım normalde bu fps ayarlarında canavar gibi oynayabilmem gerek.

37-42 fps ile nasıl akıcılık sorunu oluyor anlamadım. Ama aldığın fps baya iyimiş bende 2 bilgisayarda kurdum ama biri hiç yetmedi oynamaya diğerindede tüm ayarlar lowda 20 fps ile falan oynuyordum. Hayırlısıyla yeni notebookda benimde ilk kuracağım oyunlardan most wanted 2 Bu arada kutu açılımını yputubeya falan yükledinmi? Yüklediyse linkini isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedmcpolat

quote:

@Speedmcpolat : Kutu açılımını videoya aldım, senin bu tavsiyenden sonra konu açabilirim :)

37-42 fps ile nasıl akıcılık sorunu oluyor anlamadım. Ama aldığın fps baya iyimiş bende 2 bilgisayarda kurdum ama biri hiç yetmedi oynamaya diğerindede tüm ayarlar lowda 20 fps ile falan oynuyordum. Hayırlısıyla yeni notebookda benimde ilk kuracağım oyunlardan most wanted 2 Bu arada kutu açılımını yputubeya falan yükledinmi? Yüklediyse linkini isterim

Bir kaç ayar yapıp yarın yükleyeceğim youtube'a. O zaman linkini verebilirim :)

• Beyler ısınma sorununa çözüm var mı ? ateş ateş kasma olmuyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbilir2009

Beyler ısınma sorununa çözüm var mı ? ateş ateş kasma olmuyor ama

Oyun oynarken ısınmayan laptop biliyorsanız söyleyin biz de alalım. Arkadaşlar yüksek işlem gücü gerektiren uygulamaların hepsinde her laptop ısınır. mesele, facebook vs. internet kullanımında ısınmayan laptop bulmak, ki s05 asla ısınmıyor. fan en düşük modda.
  • fanı en yüksek modu nasıl ayarlıyoruz beyler s05tr var bende
  • Arkadaşlar bide oyunlarda ani ping arıtışı oluyor dediler ki wireless driver silip intelden indir bu işlemi tam olarak nasıl yapıcam acaba açıklayabilrmi biri bide bilgisayarda oyunlarda tam performans için yüksek performans yapıp nvidia ile çalıştırmam yeterlimidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.