Şimdi Ara

Samsung Np530u3c Format Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar samsung np530u3c isimli ürüne usb boot ederek format işlemi gerçekleştiriyorum ancak format bitiminde aşağıdaki ekranda kalıyor ve hangisini seçersem seçeyim aynı ekrana geri dönüyor . Fast boot u tekrar etkinleştirdim ancak bu seferde samsung logosu gelip cihaz tekrar yeniden başlatılıyor , aynı üründen bir tane daha var ve acil format atmam gerekiyor acil yardım lütfen.

Samsung Np530u3c Format Problemi

• Eğer windows kuruyorsanız kurulum ekranında kurtarma moduna geçip başlatma sorunlarını taratmayı elektriksel olarak tuşlara basarak deneyebilir ve ya komut isteminden (kurtarma modu)
    bootrec.exe /RebuildBCD
    bootrec.exe /fixboot
    bootrec.exe /fixmbr

komutlarını vermeyi ve ACPI SHUTDOWN tuşuna basarak kapatıp yeniden başlatmayı deneyebilir ve ya ********** diyebilirsiniz.
  • bunları denedim ancak ne yazıkki sonuç alamadım aynı problemi yaşayan biri ''Senin yazdığın aynı sorunları bende yaşadım harddiski bile söküp başka pc den windows kurulumu attım ama bunu çözmek gerekiyordu sonunda çözebildim flaşa mini xp ve kurulum yapacağınız windows 7 yi atın pc yi harici olarak çalıştırın mini xp açıldığında kurulumunu gerçekleştireceğiniz bölüme windows 7 kurulum dosyalarını atın ve pc yi yeniden başlatın açılışta kurulum başlıyor gerisi malum. '' yazmış deniyeceğim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.