Kısa süre önce Samsung 40es7000 led tv aldım. Evde fibernet wireless mevcut. TV'den internete girebiliyorum, Ancak Samsung Apps'e girmek istediğimde yüklüyor mesajından sonra "Bir girişim meydana geldi, error code 10" hatası veriyor ve Youtube videolarını izleyemiyorum. Servisini aradığımda yakın zamanda güncellenecek diyor fakat 3 gündür yeni güncellemeleri yüklüyorum hala sonuç yok. Sorun TV'den mi? İnternetten mi? yada güncellemeden mi? anlayabilmiş değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Youtube apps şu an çalışmıyor. Ama web'den youtube'a girebilirsiniz...
Selamlar,
Arkdaşlar yeni kunu açmak istemedim benimde hemen hemen aynı bi sorunum var.
46ES7000 kullanıyorum. Tv yi alalı 1 hafta olmadı. Şimdi şöyle bi sorunum var. Menüden kanal tipini degiştirmiştim uydu idi kablo lu yayına almıştım sonra smart tv ye girdim ve tüm uygulamalar 2 sn içinde silini verdi. Ne oldugunu anlamadım yani bi anda oldu her şey. Daha sonra tekrar uydu ya geçtim ama smart tv de samsung apps da dahil nerdeyse her şey silindi. Şimdi ise smart hub güncellemesi var yapmak istiyormusunuz diyor yap diyorum ama yükleme bittikten sonra uygulamaların hiçbirisi gelmiyor. Tekrar gir çık yapınca yine güncelleme yapmak istiyormusunuz diyip duruyor. Bazen 1 2 uygulamayı yüklemeyi başarıyor ama onlarda sonradan tekrar girince yine kendiliginde silini veriyor.
İşin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum...
bendede 46es6340 var web browser açılmıyor ve samsung apps girip uygulamaya tıkladığımda bir girişim meydana geldi diyor hiçbir uygulamayı indiremiyorum.Yardım edebilecek varmı ?