Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)

Yaklaşık 6 ay kullandım. Telefon gayet temiz kullanılmıştır. Kozmetik kusuru arka kapakta "M" harfi düşmüş (Yukarıda 6. fotografda görülüyor). Pilini çıkarırken, takarken düştü galiba hiç farketmemişim. Kılıf takınca zaten görünmüyor. Soyulma, rahatsız edici çizik, çatlak, patlak, kırık yoktur. Belki çok ince kılcal çizikler olabilir. Zaten o kadar hassas kişi ikinci el telefonla uğraşmaz sıfırını alır. Yanında verdikleri şarj adaptörüyle şarj etmem çok uzun sürüyordu. 2 Amperlik şarj aleti aldım. Kırmızı plastik kılıfı var. 2 tane hiç açılmamış ekran jelatini var. Bunları da veriyorum. Ben batarya öldü zannederek yeni batarya almıştım (Yukarıda 2. fotografda görülüyor). Daha sonra eski bataryayı şoklayınca kendine geldi. Yani 2 bataryası var. İkisini de veriyorum.

FİYATI: 380 TL.

Replika telefonların çok çeşitleri var. Bir çoğu tam rezillik. Bendeki 1. kalite olmasına rağmen tabi ki orjinali gibi olması mümkün değil. Telefonun hızı, menuler arası geçişi gayet akıcı. WiFi bağlanması problemsiz. 3G çalışıyor. Ne işe yarar bilmiyorum ama isterseniz sahte 4G özelliği var. GPS çalışıyor ve haritada yerinizi doğru olarak gösteriyor. Ekrana dokunmadan el hareketiyle ekranın üst kısmındaki menuyu aşağıya kaydırabiliyor, ters hareketle yukarı gönderiyor. Bu harekete "Air gestures" diyorlar galiba. Kalemini çekince menü geliyor. Kalemin bir çok fonksiyonu var. Yani telefonun fonksiyonları çalışıyor. Bir çok replikada bunların hepsi çalışmaz.

Telefon tuş menüsünde bir kod yazıyorsunuz gizli bir menu çıkıyor. Buraya istediğiniz IMEI'yi yazabiliyorsunuz. IMEI dert değil.

Samsung Note 4 (1. Kalite Replika)
    Model SM-N910F
    İşlemci : MT6582 (Yazılım yoluyla Qualcomm olarak gösteriyor ama tabi ki doğru değil. Replika telefonda Qualcomm işlemci ne gezer.)
    Ekran büyüklüğü: 5.7 inch.
    Ekran çözünürlüğü: 1280x720 (Yazılım yoluyla 1920x1080 Full HD gösterir. Ama yalan.)
    RAM : 1GB (Yazılım yoluyla 2GB gösterir.)
    Telefon Hafızası: 4.5GB (Yukarıda 7. fotografa bakınız.)
    Android versiyonu: 4.4.4

Kamera perforansını ben pek beğenmedim. Çektiği fotograflardan bir kaç tane örnek olarak ekledim. Bunlar telefonun kendi çektiği resimlerdir. Fotograf kalitesi konusununda fikir verebilir. Internete yüklemek için boyutunu küçülttüm.

SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)  SAMSUNG NOTE 4 (1. Kalite Replika)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hocam aynı cihazı ben satıyorum 9228 ile cihazın mühendislik kodu açılıyor face yazılımları orada var işte cihaz 3 gb ram olacak gözükür 4 g gözükür dahili hafızası 16-32-64 olarak gösterir ama tabiki bunları reale aldığın zaman gerçek değerler bellidir ayrıca sendeki bahsettiğin bütün çalışan fonksiyonlar mtk 6582 olan bütün replika 1 nci kalite note 4 cihazda çalışıyor ama verdiğin fiat çok yüksek ben full aksesuarlı şekilde 450 tl ye bile satamıyorum ama telefonun hakkı bana göre 500 tl bile eder ama burada bunu anlayacak zihniyette insan fazla yok çünkü millete daha önce 1 nci kalite diye 2 nci kalite cihaz vermişler buda kullanıcıları memnun etmeyince bütün replikaları kötülediler sonuç olarak bu fiaatan çok zor gider anca bunu çevrene verebilirsin burada gitmez haberin olsun
  • Bunlarda kalem orjinaliyle her turlu aynı mi çalışıyor. Yanı manyetik olarak algılama tuşa basma vs. Birebir aynı mi kalemi ve kalem fonksiyonları. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ghost recon advanced,
    Evet hocam sizin ilanınızı biliyorum. Bu cihazların SAR değerini falan ölçtüğünüz videolarınızı seyrettim. Dediğiniz gibi kötü replika cihazların olumsuz şöhretinden dolayı iyi kalite replika cihazların da satılması zor oluyor. Ben biraz da pazarlık payı bıraktım. Alma niyeti olan biri çıksın anlaşırız.

@mdatalay,
    Telefon kalemi: Orijinal Samsung Note 4 kullanmadım ama tastamam orijinal gibi çalışmaz diye düşünüyorum. Kalemi çıkarınca ekrana bir menü geliyor. Kalemle menüden seçim yapıp çizim, kes, yapıştır, resmin bir bölümünü al falan filan yapılıyor. 2500 Liralık orijinal cihazla 450 Liralık replika cihaz elbette aynı olmaz.

Peki orijinal SAMSUNG kalemi olsa aynı orijinalde olduğu gibi olur mu? İşte bu da benim merak ettiğim soru.
  • Baltalamak gibi olmasın ama aynı cihaz bendede var. Sıfır fiyatı 400 TL ?
  • Ban göre bir cihazi alinilabilirligi antutu ve sar degerinden gecer. 1-2 yildir bu replikasyonlarla cok hasir nesir olduk ama acikcasi artik uzun sureli kullanmaktan korkuyorum. O beni ilgilendirmez ben Osmanlı torunuyum diyen varsa antutu puanina baksin. Bu cihaz replika note 3 ten farksizsa 18-19 bin puan alir ki bu T50 Moto G lerle esit performans demektir. Bence antutu bagimsiz test puaninida yayinlayin satisi hizlandirabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tulgacan,

@ghost recon advanced bu cihazların incelemesini a'dan z'ye yapmış. Çok konuşulan SAR değerlerinin bile ölçümlerini yapmış. Benim burada tekrar inceleme yapmam abes olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103474504/tm.htm

@Peczwol,
    Sıfırı şu kadar diyip hemen gitmek olur mu? Gel indirim yaparız, anlaşırız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    4 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi Note 10 6/128 Beyaz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

@Tulgacan,

@ghost recon advanced bu cihazların incelemesini a'dan z'ye yapmış. Çok konuşulan SAR değerlerinin bile ölçümlerini yapmış. Benim burada tekrar inceleme yapmam abes olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103474504/tm.htm

@Peczwol,
    Sıfırı şu kadar diyip hemen gitmek olur mu? Gel indirim yaparız, anlaşırız...

Bendede var aynı cihaz yanlış olmasın :D Hocam ROM editlesek güzel olur yav :D

• Peczwol kullanıcısına yanıt
    Bir tane daha al. Güzel cihaz. Eşine verirsin, kız arkadaşına hediye edersin.

Ben ROM işlerinden anlamıyorum. ROM bile yüklemedim. Aldığımda üzerinde ne varsa onunla duruyor. Sadece bilgisayara bağlayıp telefonla gelen abuk sabuk çin programlarını sildim.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    bana DUBAİDEN gelen 1 nci kalite note 4 mtk cihazlar HDC firması tarafından üretilen kaliteli cihazlar tabi bunları sadece bu firma değil çinde bir sürü firmada toplayabilir fakat benim tahminimce HDC nin ürettiği mtk 6582 ler sıvı temas ve çok aşırı darbe almadığı sürece en az 2 seneyi çıkaracaklar benim kendi kullandığım note 4 15 ocak tarihinde aldım halen çok memnunum formda ve çevreme verdiklerim ise çok memnun gerek kamerası gerek hızı gayet yeterli çoğu orjinal cihazla başa baş gelir fiatına göre çok başarılı ama işte bunu anlayan yok cihazın a dan z ye bütün herşeyini bile yazsam anlamayanlar için boş olacak onun için sen cihazı burada satamassın ancak çevrene vermeye çalış yada elinde kullandığın cihaz neyse onu sat bunu kullan derim
  • aylar önce 250 tlye aldım 2.elini eğer sağlamsa 200 eder anca 200 veriyim isterseniz sıfırı zaten 350-450 arası 1. kalite olrak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

aylar önce 250 tlye aldım 2.elini eğer sağlamsa 200 eder anca 200 veriyim isterseniz sıfırı zaten 350-450 arası 1. kalite olrak

Aaaa ben böyle değersiz bir şeyi sana 200 liraya verip de başına bela eder miyim hiç?
  • sfırı 400 600 neyse ben almam benim telkifim 300tl :) kızıl ötesi varmı : kumanda olarak calışıyomu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: godheid

sfırı 400 600 neyse ben almam benim telkifim 300tl :) kızıl ötesi varmı : kumanda olarak calışıyomu yani

Kumanda olarak çalışıyor. Pek çok cihaza (televizyon, uydu cihazı,...vs) kumanda ediyor. Fiyat için PM atıyorum.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    inanmadığınız ilan burda

http://forum.donanimhaber.com/m_105963132/f_//tm.htm#105963132
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Ben inanmadım demedim sizin istediğiniz fiyata veremeyeceğimi ifade ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.