TV ekranına geçen gün sert bir cisim geldi ve panel karardı kendi kendine kapanıp açılıyor çatlak gibi bir iz var çizikler vs. Panel değişimi yaptırmalı mıyım sizce ? Ya da gidip yeni bir tv almanın zamanı geldi mi ? 6 yıldır kullanıyordum memnuniyetle. Panel değişimi için önrebileceğiniz bir kurum ya da adres var mı ayrıca ? |
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (241. sayfa)
-
-
Merhaba tv kapalı iken usb lerde enerji olmasını sağlayabilir miyiz ?
-
tv nizin panel değişimi sıfır tv ile aynı paraya gelir. size tavsiyem anakartı nı satıp sıfır almanız.
-
güncel tv listesi var mı?usb den yükleyeceğim şekilde
-
Merhaba,
Sıralı kanal listesi varsa sizde benimlede paylaşabilir misiniz?
İyi günler
-
https://dosya.co/fmecm1wv6oa2/Channel_list_T-KTMDEUC-1290.3.zip.html
-
çok teşekkür ederim
-
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bayağı aradım sağolun.
-
Bu TV'den var bende. Sürüm 1400. İnternet tarayıcısı youtube dahil bir çok siteden video açamıyor. Nasıl smart anlamadım. Gerçekten hayal kırıklığı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 yıldır severek izlediğim cihazımın paneli maalesef sert cisim teması nedeniyle içten kırıldı. Muadil cihazlar çok pahalı olduğu için panel değişim yolunu seçtim. Sıfır muadil cihazın 1/4 maliyetine paneli orjinal samsung yedek parça olarak değiştirdim, ses görüntü gayet iyi, eskisi gibi fakat tv yayınlarında bazı kanallarda hareketli sahnelerde çok hafif gölgelenme oluyor, yani sahnede hareketin izi, gölgesi oluşuyor. Çok rahatsız edici değil, zamanla düzelir mi bilmiyorum ama panel değiştireceklere fikir olsun diye paylaşıyorum. Mayıs 2024 itibariyle 12 bin TL ye değişim sağladım, eşdeğer cihazlara göre sıfır almaktansa makul bir rakam. Sonuçta panel yenilendiği için en az bir 5 sene daha gider diye düşünüyorum.
-
Bende var ayni tv kullaniyorum ama satacagim 12 bine satardim
Müşteri denk gelirse satarsın tabi. Ben ikinci el tablet, telefon, tv vs kullanmayı hiçbir zaman tercih etmiyorum, bu yüzden ekran değişimine gittim, cihaz da bir nevi sıfırlanmış oldu.
-
Bizim 55MU9000 televizyona güncelleme gelmiş.
1401.1 olmuş.
https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU9000TXTK/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 1 Haziran 2024; 23:12:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Bu güncellemeyi soruyorum Samsung forumlarında.. 1401.1 güncellemesi sadece Fransız modelleri içinmiş ve "Geçici veri birikiminden kaynaklanan flash belleğin yetersiz alanı düzeltildi" açıklaması var. Bizim tv'lere uygun mu diye sordum cevap bekliyorum.
Edit: Bu güncellemeyi sorunsuz indirip kurabilirsiniz dediler. Fransız modelleri içinmiş ama bizdekilerde Avrupa serisi olduğundan sorun olmaz cevabı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 15 Haziran 2024; 14:40:40 > -
.
-
Arkadaşlar kumanda önerisinde bulunur musunuz? Bir tane aldım dandikti düğmeler sert basılıyor ellerim acıyor. Orj kumandanın ır kontrolü yok mu anlamadım kullanamadım bugün aklıma geldi deneyeyim dedim benim WiFi ve bluetooth bozuldu sırf bu yüzden mi tv stick aldım. Ama şuan kumanda gerçekten sorun olmaya başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi tizen şöyle iyi böyle muhteşem diye övüp android gömerken yıllar sonra gerçekler ortaya çıktı 2017 sony androidler tamamen sorunsuz smart performansı verirken tizen çöp oldu evde iki tv den de var…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 25 Haziran 2024; 22:45:25 >
Nasıl çöp oldu ben anlamadım? 55MU9000 tv'den son derece memnunum sizin çöp demenizin nedeni nedir?
-
işletim sistemi çöp oldu uygulamalar internet üzeri video oynatma vb açıdan kastettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 26 Haziran 2024; 17:21:25 >
burada daha önce öneride bulunmuştum
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153600067
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X