Şimdi Ara

samsung ml 1640 orjinal toneri , samsung ml 1610 a olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
9.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin samsung ml 1640 kullanıyorum diyelim...yalnız samsung ml 1640 ın toneri demo olduğu için almaktan vazgeçtim....en cazibi samsung ml 1610 geldi....bu üründe (samsung ml 1640 )yeni çıkmış samsung ml 1610 yerine çıkmış bir ürün...diyelim ki 3 sene sonra samsung ml 1610 un toneri 3 doldurmadan sonra artık eski randımanı vermiyor diyelim.....ve tahmin ediyorum 3 - 4 yıl sonra sıfır almak istesekte samsung ml 1610 un orjinal tonerini bulamayız.....o zaman doğal olarak yapılacak şey sıfır toner almak...sıfır tonerin fiyatıda 100 ytl civarında.............3 sene sonra tahminime göre artık samsung ml 1610 un sfır toneride bulunmaz....oz zama n samsung ml 1610 u çöpe mi atacağız yoksa, samsung ml 1640 ın orjinal toneri samsung ml 1610 a uyuyormu ?.

birde şu konu başlığına bakarsanız açıklayıcı cevap verirseniz sevinirim.....

http://forum.donanimhaber.com/m_28952841/tm.htm

• samsung 1640 ın toneri ayni zamanda chipli. dolumu kendin yapamicaksin veya piyasada dolum yaparken fazladan her dolumda 10 lira fazladan chip parasi vereceksin. toner120 tonerle birlikte yazici 150 lira. o yuzden yazici hakkinda cok endiselenmene gerek yok. bi kere dolum yaptiginda yazicinin parasinin cok daha fazlasini cikarmis oluyorsun zaten. iyi bi sekilde dolum yapilirsa bi toner drum bi bitene kadar(samsung icin 5kere) drum u 15 liraya yenilersen bi 5 kere daha doldurabiirsn.

1640 ve 1610 un tonerleri biri chipli biri chipsiz oldugu icin birbirine uyumsuzdur.

chipsiz samsung1610 veya xerox3117 almani oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 9 Ocak 2009; 7:52:36 >
  • peki 2 3 dolumdan sonra samsung ml 1610 un toneri bitmiş olacak...artık dolum yapsakda fayda etmeyecek...2 3 doldurmada benim kullanımıma göre 2 3 yıl...2 3 doldurmadan sonra eski verimi alamıyacak tonerden sonra ml 1610 un tonerini değiştirmek zorunda kalacam...2 3 yıl ssonra ml 1610 un orjinal toneri bulamam ki.....o zaman yani 2 3 yıl sonra ne yapıcam.?.......
  • Forumda 12. dolumda olduğunu söyleyen okumuştum bir ara...
  • dostum semihekim'in dediğini iyi okursan; 1610'u alırsın söylediği gibi yaklaşık 5 kez doldurursun.bu da senin söylemine göre 5 yıl etti.e o beşkez den sonra gider drumı değiştirirsin al sana bi beş kez daha dolum imkanı.bu da senin söyleminle toplamda 10 yıl..e sende 10 yıl sonra yazıcını değiştiriver artık
  • bak birde forumda dolaşırken arkadaşlardan birinin çok güzel bi açıklamasını buldum,umarım müsadesi olur,niye kullandın demez

quote:

Orjinalden alıntı: sdymz

Şekli güzel, ancak chipli bir tonere sahip yazıcı.

ml1640 > chipli(dolumda extradan chip masrafı gerekir) ; 1500say toner kapasitesi(700 say başlangıç toneri) ; 1200x600dpi ; 8 MB ; siyah
    ml1610 > chipsiz ; 2000 say toner kapasitesi ; 600x600dpi ; 2 MB ; beyaz
    xerox3117 > chipsiz ; 3000 say toner kapasitesi 600x600dpi ; 8 MB ; beyaz

yani ekonomi xerox diyor, ama tüm takımım siyah, yazıcımı illa masa üstüne koyacam, para mühim deel derseniz de, ml1640

• Samsung ml 1640 yazıcının Samsung MLT-D108S Tonerinin Dolumu için bitmeyen çiplerimiz geldi Fiyatı 7.5 tl bir sefer yazıcıya monte ediliyor sonra bir daha çip gerekmiyor sınırsız bitmeyen çip herseferinde çipi sıfırlıyor.Ürünüwww.yesilbagbilisim.com adresinden inceleyebilirsiniz.ÖNEMLİ NOT :Bu sınırsız çipler üniversal olup aynı zamanda samsung clp 310 / 315 ve samsung ml 2240 yazıcı modellerine de kullanılabilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forum hortlamış galiba, bu arada bahsi geçen samsung ml 1610 yazıcınında sıfırını bulmak oldukça zor. onun yerine xerox 3117 veya xerox 3124 var, dolum tekniği aynı tonerleri çipsiz. bir toneri düzgün kullanırsanız 50 kezde dolum yapabilirsiniz, sadece değişen drum olur. drumu uzun süre kullanmanın püf noktası atık toner haznesini her dolumda boşaltmaktır. mümkünse basınçlı hava püstürterek her silindirin alt kısmını temizlemek böylelikle tortu yapmış toner tozunuda temizlemiş olursunuz. samsung ve xerox marka lazer yazıcılar aynı toner tozunu kullanırlar, benim tavsiyem samsung xerox tonerler için piyasadaki merdaneler arasında sıkıştırma yapmayan micro toner tozlarından kullanmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fells2

örneğin samsung ml 1640 kullanıyorum diyelim...yalnız samsung ml 1640 ın toneri demo olduğu için almaktan vazgeçtim....en cazibi samsung ml 1610 geldi....bu üründe (samsung ml 1640 )yeni çıkmış samsung ml 1610 yerine çıkmış bir ürün...diyelim ki 3 sene sonra samsung ml 1610 un toneri 3 doldurmadan sonra artık eski randımanı vermiyor diyelim.....ve tahmin ediyorum 3 - 4 yıl sonra sıfır almak istesekte samsung ml 1610 un orjinal tonerini bulamayız.....o zaman doğal olarak yapılacak şey sıfır toner almak...sıfır tonerin fiyatıda 100 ytl civarında.............3 sene sonra tahminime göre artık samsung ml 1610 un sfır toneride bulunmaz....oz zama n samsung ml 1610 u çöpe mi atacağız yoksa, samsung ml 1640 ın orjinal toneri samsung ml 1610 a uyuyormu ?.

birde şu konu başlığına bakarsanız açıklayıcı cevap verirseniz sevinirim.....

http://forum.donanimhaber.com/m_28952841/tm.htm

slm

1610 bulman zor yerine 3117 aldığını varsayarsak samsung 1640 toneri 3117 de kullanabilirsin sadece yapman gereken 3117 nin toner takılan yerdeki küçük bir

demir parcasını eğmek bu işlemden sonra aynı tip samsung ve xerox marka tonerleri rahatlıkla kullanabilirsin

www.istanbullbilisim.com

• Arkadaşlar Müjde SAMSUNG 1640 eski ve yeni versiyon anakartlara çip takmadan reset atabilmekteyiz bu şekilde yazıcı da garantiden çıkmıyor hem sınırsız oluyor hemde montajı dışarda yaptırıyorsanız anakarta zarar gelme riski + ÇİP + montaj maliyetleri de ortadan kalkıyor fiyat= 20 tl.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ VE DİĞER KARTUŞ VE TONER DOLUM MALZEMELERİ İÇİN ADRES:

http://www.yesilbagbilisim.com/asp/listgroup.asp?group=2309&description=DOLUM-MALZEMELERI

ÖNEMLİ Not : SAMSUNG ML1640 YAZICIYA YANLIŞ VERSİYON YÜKLENMEYE ÇALIŞILIPTA KİTLENMİŞ ANAKARTLARA BİRŞEY YAPILAMIYOR BU ANAKARTIN YENİSİNİ ALMAK GEREKİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Tura-Kemal -- 6 Mayıs 2010; 14:37:32 >

• ben piyasada bulduğum bir tane siyah ml 1640 almayı düşünüyorum. elimde de bir tane 1610 toneri var elimdeki 1610 toneri 1640 a uyarma acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.