Şimdi Ara

[[_____SAMSUNG M86/87 KULÜBÜ-SORULAR-CEVAPLAR_____]] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
994
Cevap
5
Favori
77.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vga vga olarak ztn kullanıyorum şuan ama çözünürlük istediğim gibi değil 1080p yi ve en yüksek çözünürlüğü nasıl bulabilirim onu bilmiyorum ,müthiş göz yoruyor tv şuan
    quote:

Orjinalden alıntı: samsung-trabzongg

Televizyon pc bağlantısını sadece vga olarak kabul ediyor. ama eğer dvi-hdmi dönüştürücü kullanarak bağlanırsan ev pc'si olarak kabul eder. sinema vs gibi ayarları yapmana olanak sağlar. tıpkı uydu alıcı gibi.
    senin ekran kartın 1080p yi destekler. 1080p çalıştırmak için önce bi deneme yap. bilgisayarı kapat direk vga dan televizyona bağla. televizyonu aç daha sonra bilgisayarı aç. televisyonun kumandasını kullanarak pc ye geç. bilgisayar açılırken samsung'u göreceği için direk çözünürlüğünü tanır ve açlır.

• quote:

Orjinalden alıntı: rcok_in

vga vga olarak ztn kullanıyorum şuan ama çözünürlük istediğim gibi değil 1080p yi ve en yüksek çözünürlüğü nasıl bulabilirim onu bilmiyorum ,müthiş göz yoruyor tv şuan
    quote:

Televizyon pc bağlantısını sadece vga olarak kabul ediyor. ama eğer dvi-hdmi dönüştürücü kullanarak bağlanırsan ev pc'si olarak kabul eder. sinema vs gibi ayarları yapmana olanak sağlar. tıpkı uydu alıcı gibi.
    senin ekran kartın 1080p yi destekler. 1080p çalıştırmak için önce bi deneme yap. bilgisayarı kapat direk vga dan televizyona bağla. televizyonu aç daha sonra bilgisayarı aç. televisyonun kumandasını kullanarak pc ye geç. bilgisayar açılırken samsung'u göreceği için direk çözünürlüğünü tanır ve açlır.

DVI çıkışınızı kullanın!
    VGA tam pixelmapping yapamaz, ayrıca görüntü de istediğiniz gibi olmayabilir.
    Unutmayın Panele digital ama analog bir yayın gönderiyorsunuz.
    DVI daha net gözü yormayan görüntü verecektir.

• çok teşekkür ederim , artık bir dvi hdmi kablo olarak istediğim görüntüyü yakalıycam umarım ,
  • Selamlar,

Beni de kulübe yazın arkadaşlar lütfen..

TV yeni geldi ve servis menüsüne girince şunları görüyorum :

6-SGTV5810/NTP3000
    T-TLPPEUMD - 2012.0
    T-BDPMPEUS-1004
    BORD2_CALLA_TR_1011
    Oct 30 2007
    13:46:23

Bu durumda benim TV nin sürümü kaç ? Yukarıda yazdıklarımda TV ile ilgili başka ne anlamam gerekiyor ?

Bir de içinden ingilizce bir register kartı çıktı, amawww.samsung-europe.com sitesine kayıt için girdiğimde ülkeler arasında Türkiye yok. Siz kayıt oldunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihx -- 24 Mayıs 2008; 18:03:08 >
  • Selam arkadaşlar ben de bugün aldım m87bd mi ps3 arkadaşta olduğu için göremedim performansı :((( yarın ihşaallah ama tv gerçekten çok çok iyi tamam kablolu tv de sd yayın süper değil ama dvi to hdmi kabloyla pc yi bağladım full hd olarak lost izledim divx mükemmeldi :) Deneyimlerimi artıkkça paylaşacağım sizinle

Beni de kulübe ekleyin

OZOZCA ;)
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE SAMSUNG LE 40M87BD ALARAK KLÜBE KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM.LCD SÜPER BEN ÇOK BEGENDİM.MAÇ DA İZLEDİM UYDUDAN TABİ DİGİTURK DEĞİLDİ.AMA TOPUN ARKASINDA KUYRUK OLAYI YOKYU. YANİ TEPKİME SÜRESİ ÇOK İYİ.GÖRÜNTÜ GÜZEL.TABİ MİNİ ALTTAN GEÇEN YAZILARI OKUMAK ZOR OLUYOR CRT TV LERE GÖRE.ZATEN O YAZILARIN KÜÇÜK VE HIZLI GEÇME SEBEBİDE OKUNMAMASI İÇİN DEĞİL Mİ?YANİ YAZI OKUNSA BANA FAYDASI YOK Kİ. AMA CNBC E ALTTAN KAYAN YAZILAR (IMKB ENDEKSLERİ) ÇOK RAHAT BAŞ DÖNMESİ YAPMADAN OKUNUYOR.

BU ARADA BEN HD DVD İZLEMEDİM AMA DVD PERFORMANSI FAZLA HOŞUMA GİTMEDİ.ACABA BENİM DVD DEN KAYNAKLI BİRŞEY Mİ ACABA?BENİM DVD BEKO 5500 MODELİ .6 YILLIK BİR DVD ...ACABA 1080 P DESTEKLİ LG NİN BİR DVD Sİ VAR ALSAM GÖRÜNÜTÜ DAHA İYİ OLURMU?HATTA HDMİ ÇIKIŞI VAR FAKAT HD DVD OYNATMIYOR.

TV NİN EKSİLERİ NELER SİZ HARİCİ 1 VEYA 2 DEN UYDU SYERDERKEN DİĞER S VİDEO VEYA PC DEN PIP ALAMIYORSUNUZ.BEN SADECE PIP I PC DEYKEN DİĞER KAYNAKLARI PIP OLARAK İZLYEBİLİYORUM.TABİ COMPONENT DEN BAGLAYIP PIP I ALAMAYI DENEMEDİM ...BELKİDE COMPONENT TEN UYDUYA BAGLASAM VE PIP YAPSAM OLABİLİR...DENEYEN VARSA FİKİR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

AYRICA BENİM EKRAN KARTI GEFORCE 5200 FX 128 GB VE BEN 1920X1080 PİKSELİ BİLGİSAYRIN ÖZELLİKLER AYARALAR MENUSUNDEN AYARLAYAMAYA ÇALIŞDIGIMDA 1920X1080 İ VERMEDEN MASAÜTÜNE GERİ DÖNÜYOR.EKRAN KARTINDAMI YOKSA BAŞKA AYARMI YAPMAM LAZIM.BU ARADA 1600X1024 Ü DETSEKLİYOR AMA EKRAN SOLA KAYIYOR. EKRANI ORATALAMAY KALKINCADA EN SOL TARAFTA MASÜTÜNDEKİ SEKMELERİN YARISI GÖRÜNMÜYOR.BU KONUDA DA YARDIM İSTİYORUM. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİLCD TV MİN KAÇ SAAT KULLANILIDIGINI BU İNFO MENU MUTE POWER İŞLEMİ İLE YAPMADIM BASTIM BASTIM OLMADI.BAŞKA YOL VAR MI?ŞİMDİDİEN ÇOK TEŞEKKÜRLER BAŞNIZI ŞİŞİRİDM AMA..BU ARADA BAYADA YAZDIM:)))))KUSURA BAKMAYIN....:)

• ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN HAFTA 46M87BD ALANLARDANIM.
    BENİM SORUM,DIGITURK LE KULLANIYORUM GÖRÜNTÜ SÜPER FAKAT MOVİMAX LERDE FİLM SEYREDERKEN Bİ TÜRLÜ KONSANTRE OLAMIYORUM.GÖRÜNTÜ ÇOK NET OLMASINA RAĞMEN,SANKİ TÜRKMAX TE YAYINLANAN FİLİMLER GİBİ AMATÖR KAMERAYLA ÇEKİLMİŞ GİBİ GELİYOR.BUNUN SEBEBİ NEDİR ANLAYAMADIM.BUNDAN EVVELKİ TELEVİZYONUM 109 EKRAN SAMSUNG PROJEKSİYON TV İDİ.ÇOK MEMNUNDUM.SD KANALLAR,MÜZİK PROGRAMLARINDA ÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMAMAMA RAĞMEN FİLM SEYREDERKEN,AYARLARINDAN DOLAYIMIDIR DAHA ALIŞAMADIĞIMDANMIDIR BİLMİYORUM.BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞIRSA ÇOK SEWİNİRİM.
  • ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN HAFTA 46M87BD ALANLARDANIM.
    BENİM SORUM,DIGITURK LE KULLANIYORUM GÖRÜNTÜ SÜPER FAKAT MOVİMAX LERDE FİLM SEYREDERKEN Bİ TÜRLÜ KONSANTRE OLAMIYORUM.GÖRÜNTÜ ÇOK NET OLMASINA RAĞMEN,SANKİ TÜRKMAX TE YAYINLANAN FİLİMLER GİBİ AMATÖR KAMERAYLA ÇEKİLMİŞ GİBİ GELİYOR.BUNUN SEBEBİ NEDİR ANLAYAMADIM.BUNDAN EVVELKİ TELEVİZYONUM 109 EKRAN SAMSUNG PROJEKSİYON TV İDİ.ÇOK MEMNUNDUM.SD KANALLAR,MÜZİK PROGRAMLARINDA ÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMAMAMA RAĞMEN FİLM SEYREDERKEN,AYARLARINDAN DOLAYIMIDIR DAHA ALIŞAMADIĞIMDANMIDIR BİLMİYORUM.BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞIRSA ÇOK SEWİNİRİM.
  • quote:

Merhaba,

Arkadaşlar acemi Samsung M87 kullanıcısına bir yardım lütfen ,

Bilgisayarın VGA çıkışını LCD ye bağlayıp film izlemek istiyorum. Yukarıdaki işlemleri sırayla yaptım. Bilgisayar TV yi gördü, "bunu ne şekilde kullanacaksın" dedi, ben de "monitördeki görüntünün aynısını TV de izlemek istiyorum" seçeneğini seçtim. Ancak kumandadan source a basınca PC ye geçmiyor. Menu den ayarlar a girince PC seçeneği inaktif. Menu den girince sadece TV,DTV, Harici1 ve Harici2 aktif durumda. En az 2 saattir forumu tarıyorum, bir şey bulamadım. Ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihx -- 26 Mayıs 2008; 14:19:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Salihx

quote:

Merhaba,

Arkadaşlar acemi Samsung M87 kullanıcısına bir yardım lütfen ,

Bilgisayarın VGA çıkışını LCD ye bağlayıp film izlemek istiyorum. Yukarıdaki işlemleri sırayla yaptım. Bilgisayar TV yi gördü, "bunu ne şekilde kullanacaksın" dedi, ben de "monitördeki görüntünün aynısını TV de izlemek istiyorum" seçeneğini seçtim. Ancak kumandadan source a basınca PC ye geçmiyor. Menu den ayarlar a girince PC seçeneği inaktif. Menu den girince sadece TV,DTV, Harici1 ve Harici2 aktif durumda. En az 2 saattir forumu tarıyorum, bir şey bulamadım. Ne yapmam lazım ?

Dostum ben deneme amaçlı olarak vga-vga bağlantı yaptım bilgisayar açılırken ayarlarınız otomatik olarak yükleniyor yazısı çıktı ondan sonra masa üstü geldi.Herşeyi otomatik yaptı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem77 -- 26 Mayıs 2008; 14:49:41 >

• hocam dıgıturkte ayarlarımı yazdığına göre yaptım,bayağı güzelleşti sağolasın
  • Vga'dan bilgisayarını direk bağlayacak arkadaşlar için tekrar söylüyorum. Kablolarınızı takın tv yi açın source'dan tv yi pc ye getirin daha sonra bilgisayarınızı çalıştırın. göreceksiniz herşey otomatik ayarlanacak.
  • arkadaşlar bu seri 100 hz mi değil mi?
  • Merhaba arkadaşlar, samsungun LE52M87BD modelini almaya karar verdim araştırmalarım sonunda. Aklıma takılan bir kaç konu var. Bu konular hakkında yardımınıza ihtiyaç duydum.
    1-) Bu model 8ms tepki suresine sahip, 4ms ile 8ms saniye arasında görüntüyü etkileyecek büyük bir fark varmıdır?
    2-) Bu tv kaç hertz?
    3-) Samsung 6 serisinin LE52A656 modelinin çıkmasını beklemelimiyim, iki model arasında büyük bir fark varmıdır?
    4-) LE52M87BD modelinin fiyatının bazı teknoloji marketlerde 9.000YTL-10.500YTL arasında değişirken samsungun distribütöründe 5.700-6.000YTL arasında değişmekte bu uçurum gibi fark neden kaynaklanmaktadır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖmerÖzdemir

Merhaba arkadaşlar, samsungun LE52M87BD modelini almaya karar verdim araştırmalarım sonunda. Aklıma takılan bir kaç konu var. Bu konular hakkında yardımınıza ihtiyaç duydum.
    1-) Bu model 8ms tepki suresine sahip, 4ms ile 8ms saniye arasında görüntüyü etkileyecek büyük bir fark varmıdır?
    2-) Bu tv kaç hertz?
    3-) Samsung 6 serisinin LE52A656 modelinin çıkmasını beklemelimiyim, iki model arasında büyük bir fark varmıdır?
    4-) LE52M87BD modelinin fiyatının bazı teknoloji marketlerde 9.000YTL-10.500YTL arasında değişirken samsungun distribütöründe 5.700-6.000YTL arasında değişmekte bu uçurum gibi fark neden kaynaklanmaktadır?

A6 serisi için;
    52" 6000Ytl olsaydı, 46" olanın fiyatı geçenlerde samsung'a sorduğumda 12 taksit 6000Ytl olamazdı!
    Bi hatanız var! Bu Tv en az 8000Ytl fiyatındadır.

Forumda dolanırım bayya anladığım kadarıyla artık Ms cinsinden değerin fazla bir önemi yok!
    Hz dediğimiz değerin yüksek olması daha önemli, panel teknolojisi ve yazılım da Hz değerinden daha büyük öneme sahip.
    Çünkü düşük Hz olup da dandik görüntü veren Tv ler de var.

• quote:

Orjinalden alıntı: badtrip

quote:

Merhaba arkadaşlar, samsungun LE52M87BD modelini almaya karar verdim araştırmalarım sonunda. Aklıma takılan bir kaç konu var. Bu konular hakkında yardımınıza ihtiyaç duydum.
    2-) Bu tv kaç hertz?

A6 serisi için;
    52" 6000Ytl olsaydı, 46" olanın fiyatı geçenlerde samsung'a sorduğumda 12 taksit 6000Ytl olamazdı!

Forumda dolanırım bayya anladığım kadarıyla artık Ms cinsinden değerin fazla bir önemi yok!
    Hz dediğimiz değerin yüksek olması daha önemli, panel teknolojisi ve yazılım da Hz değerinden daha büyük öneme sahip.

Fiyat 52m87 için geçerli olan fiyat, A6 serisinin fiyatlarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 27 Mayıs 2008; 13:44:26 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: badtrip

quote:

2-) Bu tv kaç hertz?

A6 serisi için;

Fiyat 52m87 için geçerli olan fiyat, A6 serisinin fiyatlarını bilmiyorum.

46A656'yı 6000/12 olarak geçen hafta Anadolu Elektronik garantisiyle aldım.

Şu an hiç bir problem görmüş değilim. İmkanı olanlara tavsiye ederim.

• Uzun zamandir forumlari okuyucu olarak takip ediyordum. Buradaki yorumlari da dikkate alarak. Evdeki panasonic 42" plazmami verip, 46M87 aldim. DT+ haftasonu takilacak. Umarim dogru bir karar vermisimdir. Aksam gidip yeni sevigilime doya doya bakmak icin sabirsizlaniyorum
  • Arkadaşlar m87 modelinin bildiğiniz gibi kumandasıyla başka cihazlarıda kontrol etmek mümkün. İçinizde bunu deneyen çalıştıran varmı. eğer varsa nasıl yaptığını ve frekanslarını nasıl bulduğunu anlatabilirmi.
  • quote:

Arkadaşlar m87 modelinin bildiğiniz gibi kumandasıyla başka cihazlarıda kontrol etmek mümkün. İçinizde bunu deneyen çalıştıran varmı. eğer varsa nasıl yaptığını ve frekanslarını nasıl bulduğunu anlatabilirmi.

henüz dün akşam montaji yapildi ve çok fazla inceme firsatim olmadi. Kitapçıkta yazilana göre örneğin tanimlama yapacagin cihaz bir sony DVD ise şu adimlari izliyorsun.
    1 - DVD yi kapat.
    2 - Kumandadan DVD'ye bas
    3 - Kumandanin en altındaki set düğmesine bas.
    4 - Kitapçıktaki cihaza karşılık gelen 3 haneli kodu gir. (giriş yapıldiktan sonra DVD isigi 3 kez yanip sonecektir)
    5 - Son olarak kumandanin açma kapama tuşuna bas.

Eğer tanimlamak istedigin cihaz açılırsa oldu demektir.

Dün bunlari benim evdeki philips ht icin denedim ama olmadi. Her türlü cihazi kontrol edemedigini düşünerek fazla uğraşmadım. Ama bir püf noktasini bilen varsa yazarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.