Şimdi Ara

[[_____SAMSUNG M86/87 KULÜBÜ-SORULAR-CEVAPLAR_____]] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
995
Cevap
5
Favori
77.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yazık ki alakası bile yok..
    Benim Digiturk Plus'ım var ve her iki çıkıştan da denedim sonuç aynı. DVD player' a bağladım sonuç yine aynı hele compozit bağlantıyla daha da kötü..

    Neyse Allah'tan component veya HDMI bağlantılarıyla sorun yok...


    quote:

    Orjinalden alıntı: FabiaTurk

    Ekrandaki kaymalarla ilgili servisten aldığım notu iletiyorum:
    ilk soruları "uydu alıcının next mi? oldu"

    "sorunun kaynağı Receiver :).
    uydu alıcının VCR çıkışından TV ye bağlarsanır sorun kalmaz. ancak TV sesini kontrol edemezsiniz (sabit kalır)" dediler.
    ---
    benim TV de versiyon 2011 / 30/08/2007




  • Sevgili arkadaşlar bugün carrefourda 40m87 2699 ytl idi kendi kartlarına da %5 puan veriyorlardı reyonda görevli arkadaşla biraz sohbet edince abi dedi asıl indirim yarın 2699 üzerinden %10 indirimli satacaklarmış demek ki 2430 ytl 40m87 bence süper hala tv alamayıp düşünenler kaçırmasın artık sd yayını biraz kötü gösterirmiş v.s. bu fiyat da düşünülmez
  • Seninde hayırlı olsun arkadaşım. Ürününün refurbished (yani fabrika ortamında tamir görmüş) olma olasılığı çok yüksek. Ki %90 öyledir. Ürünün refurbished olduğu kutusundan anlaşılıyor. Bunuda şöyle anyabilirsin. Kutuda kesilmiş bi yer, koparılmış etiket, kutuda ezik çizikler ve buna benzer göze çarpan yıpranmış kutu vs. şeyler varsa muhakkak ya refurbished dir yada geri alınan iade ürün veya başka firmalardan alınan teşhir ürünleridir. He şimdi sen diyebilirsin bunu sen nereden biliyorsun diye. Onu da şöyle söyliyeyim 2 yıl önce arkadaşım orada çalışıyodu. ve bunların hepsine şahit oldu. İşin özü böyle. He firma belki gerçekten değişmiştir ki çok zor. He bide şöyle bişe var ara sıra gerçekten resmi ürün satıyolar. Maliye açısından .... Arkadaşlar bu kişiler bu ürünleri EBAY dan alıyor. İnanmayan ebay da araştırma yapsın. Bunların sattıları bütün ürünler orada var. Oradan 500 dolara aldıkları ürünü burada 1500 dolara satıyorlar. Nasıl bukadar kısa sürede bu kadar büyüdüler. Bunu neden maliye vs hiç araştırmıyor bende çok merakediyorum. Piyasadaki yetkili sony distribütörü ÖZEL A.Ş. bu durumun farkındadır ama pek bişe yapamaz çünkü yasalar buna müsait. ve adamlarda bu yasayı çok iyi kullanıyolar. şimdilik bukadar yeter sanırım.


    quote:

    Orjinalden alıntı: FLuaRiX

    Öncelikle televizyonun hayırlı olsun arkadaşım.. İyi günlerde kullan.. İstanbul Bilişimden aldım bende aynı ürünü hiçbir sorunumda yok.. Dediğin olay nedir? neden geçmiş olsun?





  • quote:

    Orjinalden alıntı: bodrum

    enorton aynı tv den bende alacağım bu sıralar nasıl memnunmusun yakından digiturk görüntüleri çok mu bozuluyo bi kaç reism koyarsanda çok memnun olurum.


    Geç cevap verdiğim için üzgünüm. TV nin ince ayaları ile baya uğraştım ve şimdi iyi diyebilirim. Bir de zaman geçtikçe insanın gözü alışıyor galiba. Ama bir iki tane DVD seyrettim görüntü gerçekten muhteşem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lapinhouse

    Arkadaşlar Digiturk aletinin kumanda kodunu bilen varmı. Bu arada şu kartlı kutu DCR mi ne oyle bişeydi modeli hatırlamıyorum ama elinde olanlar hatırlar.

    Kumandaları teke indirirsem çok mutlu olucam herşeyi yaptım bi onu beceremedim.

    Ayrıca BAHADIRXIHSAN adlı arkadaşım 2 metre uzaklık 46 inç için çok yakın o kadar yakınlıkta bunları görmen az bile daha Biraz geriden seyret bence çok yakından seyrediyorsun
    Ben de 40 var 3-4 metre süper.....



    BEn de de digiturk DCR 9001 var. Bunun kumanda kodunu bilen var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FabiaTurk

    Ekrandaki kaymalarla ilgili servisten aldığım notu iletiyorum:
    ilk soruları "uydu alıcının next mi? oldu"

    "sorunun kaynağı Receiver :).
    uydu alıcının VCR çıkışından TV ye bağlarsanır sorun kalmaz. ancak TV sesini kontrol edemezsiniz (sabit kalır)" dediler.
    ---
    benim TV de versiyon 2011 / 30/08/2007


    servisin tavsiyesi işe yaradı :)
    Uydu alıcı çıkışı Scart (eskiden 3 lü kablo idi), TV girişi Scart olunca sorun bitti.

    bir de; Souel Kumanda kodunu bilen veya bulan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

    iyi seyirler.
  • Arkadaşlar iki gündür acaba 40M87 yi verip 40F86 alsam mı diye çok düşünüyorum.Eğer değiştirirsem aşağı yukarı 600 700 ytl gibi bi fark vericem.Sizce ne yapmalıyım,f86 da da böyle sorunlar var mı ? Birde movie plus çok önemli benim için,sanırım f86 da da vardır bu özellik.Özellikle ikisinide yan yana test etmiş arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim,100 Hz olmasının avantajları-dezavantajları nelerdir,bozulmaya sebeb oluyormu vb...
    Saygılar...
  • merhaba arkadaşlar, öncelikle tüm M87 ve N87 konularını derli toplu bir şekilde tek bir başlık altında toparlayan bu kulübe çok teşekkürler. yaklaşık 3 gün önce ben de bir 40M87 sahibi oldum. daha öncesinden 40N87 vardı ve bu nedenle ikisi arasındaki farkı bizzat evimde kullanarak daha yakından gördüm. herşey bir yana siyah rengi çok daha güzel veren sadece Super Clear Panel bile M serisini öne çıkarmaya yeter. malesef şu an itibariyle HD yayınları izleyebilecek sistemlerim yok ama düz receiver ve standart scart bağlantısı ile bile LUXE TV nin farkı çok rahat anlaşılabiliyor. buradaki arkadaşların yorumlarını genellikle takip ediyorum ve bu benim ilk mesajım olacak. öncelikle bütün Samsung sahiplerine güle güle kullanın diyorum ve çok fazla kafama takılan 2 soruyu soracağım. yanıtlarsanız çok sevinirim.

    1- LCD min arkasında bulunan bir sticker da Model, Seri No ve Version yazıyor ve Versiyon bölümünde AC08 yazıyor. Ama sizin yorumlarınızda genellikle 2000 yada 1908 v.s. gibi şeyler var. Bu ne demek ve TV min kesin verisyonunu nereden öğrenebilirim? 2000 versiyon değilse bu kötü bir durum anlamına mı gelir?

    2- M4087 yi tüm ışıklar kapalı gece izlerken ekran siyah ise (yani yayın olmayan bir kanalda ise) yada kanal geçişlerinde oluşan siyah ekranda panelin sağından solundan üstünden altından köşelerinden ışıklar görünüyor ve ekrana yamalı izlenimi veriyor. Normal yayın sırasında hiç belli olmuyorlar ancak ekran siyah iken panelin altında 7-8 noktadan ışıklar saçılıyor. Bu nedir ve bir sorun mudur?

    Arkadaşlar, böyle şeylere canını çok sıkan bir insanımdır ve dünyam kararır. Konuları bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. En kısa zamanda resim koymaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler. Saygılar




  • 37M87 BD ayaklığı ile başka hangi modelin ayaklığı ayni bilen varmı? 20dereceden fazla döndürmüşüm ve kırıldı ayaklık. fiyatları konusunda bilgi sahibi olan var mı?
  • merhaba bende artık kulübe katılıyorum 40M87BD yi bugün aldım bimeksten 2997 ytl hafta sonu gelip kuracaklar burada yorum yazıp deneyimlerini aktaran arkadaşlara teşekkürler
  • Merhaba ,... dün itibariyle, daha yeni teknoloji mi yoksa büyük ekran mı seçimimi yaparak 46A656 yerine 52M87BD yi aldım..Umarım seçimim mantıklı olmuştur.

    Arkadaşlar bu tvye HDMI1 de PS3' ü, HDMI2 'ye de digiturk plus ı SONY marka 1.3 versiyon HDMI kablolar ile bağladım. ama digiturk plus taki hd yayınlardan dahi beklediğim kaliteyi alamadım. Herkes bir renk ayarı yapıldığında görüntü çok farkediyor " diyor.Gerçekten farkediyor mu? ediyorsa bu anlamda bu bağlantılarım için hangi ayarları kullanayım.? (dinamik seçeneği kullanıyorum)

    Bir de PS3 te bluray seyrederken, fil başlamadan önce ekran komple bir-iki defa gidip geliyor.Böyle tamamen kumlu-renkli bir ekran gelip gidiyor. Ve sonra film başlıyor ve sorunsuz devam ediyor.Bu başlangıçtaki olay normal mi?

    Yine 1-2 bluray seyrettim. Gözün yakalayabileceği mertebede kumlanmalar var ve görünüyor. Bu yakın seyretmekten mi olur (2 metre gibi) ?

    digiturk plus ta normal digital yayınları 720p den 1080 i ye alınca görüntü daha bir netleşti, güzelleşti sanki , ayarlarını oturtan arkadaşlarım mesajıma cevap verirler ise sevinirim...

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybora72 -- 15 Mayıs 2008; 13:23:58 >




  • Güle güle kullan arkadaşım iyi bir seçim yapmışsın.. Fakat 2997 biraz pahalı değil mi? hangi şartlarda aldın?

    quote:

    Orjinalden alıntı: undergrad

    merhaba bende artık kulübe katılıyorum 40M87BD yi bugün aldım bimeksten 2997 ytl hafta sonu gelip kuracaklar burada yorum yazıp deneyimlerini aktaran arkadaşlara teşekkürler
  • Selamlar,

    Öncelikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun. Umarım tadını çıkarırsınız. Büyük ekran bence arada çok çok kalite farkı yoksa öncelikle tercih edilmeli çünkü ne kadar büyük ekran olursa olsun bir süre sonra göze küçük gelmeye başlıyor.
    Ayrıntılı ayarlar bu topiğin ilk sayfasında var. Siz şu anda dinamik mod kullanmakla olabilecek en kötü görüntüyü alıyorsunuzdur muhtemelen.
    PS3 teki renkli karıncalanma sorunu benim öbür lcd de de oluyordu (Toshiba 37 c3000). Olası çözümler ise bence öncelikle digiturk plus ın kablosuyla bir değiştiriverin olmassa HDMI3 ten başka bir kablo kullanarak deneyin. Bir de PS3 ün görüntü çıkış formatını otomatik olarak ayarlayın. Yani 720p, 1080p gibi kısıtlamayın.

    Saygılar



    quote:

    Orjinalden alıntı: baybora72

    Merhaba ,... dün itibariyle, daha yeni teknoloji mi yoksa büyük ekran mı seçimimi yaparak 46A656 yerine 52M87BD yi aldım..Umarım seçimim mantıklı olmuştur.

    Arkadaşlar bu tvye HDMI1 de PS3' ü, HDMI2 'ye de digiturk plus ı SONY marka 1.3 versiyon HDMI kablolar ile bağladım. ama digiturk plus taki hd yayınlardan dahi beklediğim kaliteyi alamadım. Herkes bir renk ayarı yapıldığında görüntü çok farkediyor " diyor.Gerçekten farkediyor mu? ediyorsa bu anlamda bu bağlantılarım için hangi ayarları kullanayım.? (dinamik seçeneği kullanıyorum)

    Bir de PS3 te bluray seyrederken, fil başlamadan önce ekran komple bir-iki defa gidip geliyor.Böyle tamamen kumlu-renkli bir ekran gelip gidiyor. Ve sonra film başlıyor ve sorunsuz devam ediyor.Bu başlangıçtaki olay normal mi?

    Yine 1-2 bluray seyrettim. Gözün yakalayabileceği mertebede kumlanmalar var ve görünüyor. Bu yakın seyretmekten mi olur (2 metre gibi) ?

    digiturk plus ta normal digital yayınları 720p den 1080 i ye alınca görüntü daha bir netleşti, güzelleşti sanki , ayarlarını oturtan arkadaşlarım mesajıma cevap verirler ise sevinirim...

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odurusken -- 15 Mayıs 2008; 14:07:34 >




  • Saolasın FLuaRiX Bimeksten 30 ay taksitle aldım biliyorum peşin paraya çok daha ucuza alabilirdim ama denk geldi aldık işte şansımıza :)
  • peşin deil 12 taksitle bile alabilirdin 2600 neyse 30 ay ii bi taksit seçeneği hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle arkadaşım..
    Ama o tv yi aldın bide ses sistemi almalısın :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: undergrad

    Saolasın FLuaRiX Bimeksten 30 ay taksitle aldım biliyorum peşin paraya çok daha ucuza alabilirdim ama denk geldi aldık işte şansımıza :)
  • idare eder bi ses sistemim var FLuaRiX microlab mc x23 daha iyisini seneye falan anca alırız artık
    Bu arada tv gerçekten çok güzel herkese şiddetle tavsiye ederim
  • Merhabalar
    Yaklasik 2 saat once ben de Bimeks'ten 24 ay taksitle 46M87 modelini aldim. Cuma teslimat , Cumartesi de kurulum olacak insallah. Cok zor oldu tercihim ama umarim dogru bir tercih yapmisimdir.

    Sevgi & Saygi
  • İyi günler dostlar bende bimeksten 30 ay vadeli aldım 40m87bd yi.Kredi kartım yoktu zaten.Taksit seçenekleri uygun geldi.
    Çarşamba gelecek.Gelince resimlerini htpc'imle bağlantılarını yapıp yayınlamayı düşünüyorum.Benide klube yazarmasınız.
  • merhaba arkadaşlar..benim tv aldıktan bir veya bir bucuk ay sonra arka ışık ayarıyle ılgılı bır vızıldama sesınden dolayı istanbul bilişim garantisinde servise gitti..olmadı bir daha gitti.sonra içindeki ccfl floresan lambaları değişti .ve yine olmadı..dün istanbul bilişmde yetkili kişiyle oturup durumu nasıl çözeceğimizi konuştuk.doğal olarak tamir önerdi bana.ama görüyorum ki cihaz her tamire gittiğinde biraz daha hırpalanacak.artık tamirin bir çözüm olmayacağını dile getirdim..o da yapacak bişey yok dedi.birkez daha durum değerlendirmesi yapılacakmış....anlaşılan o ki 3400 ytl verip keyifle bir tv seyretmek nasip olmayacak...şu son değerlendirmenin sonucu bir çıksın da o zaman istanbul bilişim hakkında daha net bir fikir sahibi olmanızı sağlıyacağım.
  • ARKDASLAR HER ZAMAN 300 - 500 ARANMAZ HELEKI KONU DIGITAL İSE.SIMDI SENIN CIHAZ BOZULDU SAMSUNG SERVISI OLSAYDI BOYLE OLURMUYDU. LÜTFEN DAHA DIKKATLI OLUN BIRAZ FAZLA VERIN GARANTILI MAL ALIN
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.