< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar,bizim ufaklığa oyun için logitech f710 gamepad aldık,lakin m7 monitörün kendi oyunlarında kumanda etmiyor,usb sini taktığım halde..Herhangi bir ayarı filan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 17 Kasım 2025; 16:28:44 > |
|
sonuç nedir ? |
|
İnternette gördüğümüz üzere anakart yanmış, tamir ettirdik 3800 tl gibi bir rakama. Ama bu sefer de panelde aşağıdan yukarı doğru uzanan siyah bir çizgi oluştu, tamir sırasında mı yoksa bozulduğu zaman mı olmus orası meçhul. |
|
|
32" M7 monitör için aşağıdaki stand ı aldım. Stand oldukça sağlam ve güzel. Yanında gelen VESA vidaları ile televizyonu askı aparatına bağlayamadım. Vidalar mı uygun değil? Vida yuvalarında mı sorun var anlamadım. Daha önce M4 x 10mm vida bakıp bulamamıştım. Forumda birisi M8 x 11mm ölçülerinde vidalar ile askı montajını yaptığını söylüyor. Uzun vida kullanıp monitörün elektroniğine veya ekrana zarar vermekten korkuyorum. Vida önerisi olan var mıdır? NPO STD3822TWE 17"- 43" VESA Tekerlekli Dikey/Yatay Dönebilen Mobil Monitör/TV Standı https://www.amazon.com.tr/dp/B0FZKYB2PD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title |
|
|
ottplayer kurabilen var mı ? Best free IPTV player. Widget for Samsung Smart TV. Widget for LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway https://ottplayer.tv/soft/samsung |
|
Sanırım çıkma anakart takıldı |
|
Arkadaşlar, m7 için en iyi resim ayarları konusunda bigisi olan var mı ? genelde ilk geldiğinde monitor soluk oluyor.. ama coğu kullanıcı ayarlarla o sorun ortadan kalkıyor yazmışlar. bu ayalar nelerdir . görsel atarmısınız tşkkrler. özellik bilgisayar bağlı kullanımı için gerekli |
|
Verdiğiniz linkteki vidaları sipariş ettim. Anahtar başlı, sanayi tipi büyük vidalar geldi. Nerede yanlışlık olduğunu anlamadım. Bunun üzerine nalbura gidip olabileceğini düşündüğüm vidalar aldım. Vidalar televizyonun vida yuvalarına tam uymasada kullanarak monitörü astım. Doğru vida tipini aramaya devam edeceğim. İlginize teşekkürler. |
|
|
Konun başlarında linkteki paylaşım yapılmış. Başka önerilerde var. ![]() ![]() ![]() Ayrıca nerede bulduğumu hatırlamıyorum, hazırlayan kişi affetsin kullanım şekline göre hazırlanmış ayarları gönderiyorum. Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154409374 |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 27 Kasım 2025; 21:29:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 27 Kasım 2025; 23:17:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bugün ben de Ankaradaki yetkili servisi arayıp sorunu söyledim. Anakart değişmesi lazım, biz yaparsak 7.500-TL sadece anakartı isterseniz 6.500-TL dediler. Sağolun dedim TV'nin kendisi 11.000-TL zaten. Mahalledeki TV tamircisinden de bir fiyat alıp yeni TV arayışına geçeceğim sanırım. Bu sefer 20 yıla yakın sorunsuz çalışan LG düşüneceğim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 28 Kasım 2025; 16:48:44 > |
|