|
işte ben benzer sorunlar yüzünden iade etmiştim, yoo hiç bir problem yok mis gibi cihaz diyorlardı. Netflix, tivibu vs gibi uygulamalarda kullanırken atıyorum netflix de bir film izlerken drone görüntüsü ile orman üstünden akıcı bir sahne oluyor diyelim. Evdeki monitörde ya da eski a101 malı vestel üretimi hilevel TFT ekranda akıcı şekilde giderken bu samsung' da panel 60hz değil de 24hz gibi gidiyordu hafif takılmalı. tivibu da cmt günü Arda'nın yemek programı denk gelmişti. Dikine çizgili mutfak önlüğü giymişti, gözlerimi alıyordu hızlıca sağa sola hareket edince. Bir sürü sinema modu ayarını denedim, onu açtım bunu açtım, kapattım ettim falan yok. Ama ne hikmetse oyun oynarken öyle göze çarpan anormal durum çok görmemiştim. Ghosting vardı VA panel olmasından kaynaklı fakat anormal rahatsız etmiyordu. Belki gerçekten bazı serilerde sorun var ya da insanların beklentileri düşük çok iyi geliyor. Yarış tarzı oyunlarda çok problem olmuyordu ama csgo oynamıştım onda pek beğenmemiştim. Zaten koca ekranla oynanmıyor o oyun ama olsun biraz uzakta dursun da fps oynayayım diyen varsa pek verimli değil. Ucuz VA panel monitörler de verimli değil zaten istediği kadar 120 165hz olsun. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android