|
Hocam valla 1 hafta önceki yaşadığımı yaşıyorsunuz, ben mahallede yaptırdıktan sonra panelde aşağıdan yukarı çizgi çıktı, umarım sizde böyle bir sorun olmaz |
|

1 Mobil
|
Hocam valla 1 hafta önceki yaşadığımı yaşıyorsunuz, ben mahallede yaptırdıktan sonra panelde aşağıdan yukarı çizgi çıktı, umarım sizde böyle bir sorun olmaz |
|
m7 modelleri arasinda farklar ne olaki a b c d f gibi modelleri var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SONOFF S60 akıllı priz ile kullanmaya başladım. Voltaj dalgalanmalarına karşı koruduğunu söylüyor. Akım koruması da var. |
|
|
İkinci el ürün ama... |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
anında satılıyor zaten . gitmiş |
|
Samsung m7 32 inc olanı için duvar askı aparatı hangisini almalıyım arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim baya araştırdım işin içinden çıkamadım. Bu ürün uyum sağlarmı acaba bilemedim. Digitus DA-90303-1 81Cm (32") Büyüklüğe Kadar Olan Monitörler Için Üniversal Duvar Aparatı https://www.amazon.com.tr/90303-1-Universal-22-32-Montaj-Aparat%C4%B1/dp/B01HOCMF8Q/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 4 Aralık 2025; 18:8:23 > |
|
|
Amazondan alırkende M70D diyor ama LS32FM olarak geçen bir kodu vardı. Bende korka korka almıstım. FM olan son versiyon değilde DM yimi yollarlar diye ama gelen ürün M70F olarak geldi Cihaz özelliklerindede LS32FM geçiyor. Sizdeki durum nasıl oldu ? FM olan model çünkü AI özellikliymiş. |
|
İkinci el aldım daha gelmedi, yarın teslim görünüyor. |
|
Benımde elım cok gıttı geldı 7500tl olan o ıkıncı ellere ama sonrasında 8999tl olanı Amazonun Kasım kapmanyası (1200 tl indirim ) gerekse DH in verdiği (200tl ) ile 7599tl sıfırını aldım. Aslında o ıkıncı el o zamanda vardı o zaman onu alsam sanırım oda 6200 e gelecekti .. neyse böyle işte. |
|
Aynı paraya 2. el almışım o zaman ikinici el alan kimse var mı burda |
|
En az 7-8 tane ıkıncı el göründü ve anında satıldı.. muhtemelen burdanda vardır . alet üzerinde sistemi olması yönünden çok başarılı. işinizi görecek apk ları var. pc olarak özellikle HDR yi acınca renkle sönükleşiyor. onun için ayar arıyorum. bazı arkadaşlar o ayarlarla sorun kalmadıgından bahsetmişler. güncel renk ayarları paylaşılırsa sevinirim. eski modellerin ayarları pek tutmuyor gibi. |
|
Samsung m7 32 inc olanı için duvar askı aparatı alan varmı arkadaşlar? tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı? |
|
|
Evet yeni aldım hocam, sağolasın. Mutfak için kullacağız. Bir tane minimal bi aparat lazım =) "Resim modu eko" ayarları şu anda gayet iyi görünüyor canlılık olarak tatmin etti beni hocam. Parlaklık 50/50 hocam. Sadece bunları yaptım. |
|
Bu monitörü 2022 te İncehesaptan 5 bin lira civarı bir paraya almıştım, ölü pixel çıkınca servise götürdüm aynı monitörle değişim yaptılar onda da ölü piksel çıktı sonra M8 modelini verdiler, hala kullanıyoruz. Bu fiyatları görünce 2022 deki fiyatına göre baya ucuz geldi bana. |
|
|
Şekli daha havalı, hoparlörü zayıf, ekran kalitesi biraz daha iyi, kamerasını hiç kullanmadık, ayağın yükseklik ayarı var. |
|