SAMSUNG LE40M87BD LCD aldım ve çok memnunum. ancak son 1 aydır cihaz hazır modu seçtiğimden yada herhangi bir modu kendi değerlerimle ayarladıktan bir süre sonra kendiliğinden dinamik moda ve fabrika değerlerine dönmekte. bunun nedenini çok araştırmama rağmen hiçbiryerde bulamadım.
diğer bir konu ise shop mode ve ana mod diye iki mod olması. uzunca uğraşlardan sonra önce ses ardından da yanda bulunan menu düğmesine 5 sn. basarak ev modu olan moda geçebildim.
Lcd miz için en iyi ayarlar nelerdir? yaklaşık 5.000 ytl ye yakın bir ücret karşılığı aldığımız tv mizden en iyi performansı nasıl alabiliriz. örneğin ben next 2000 cıs ssüper plus usb ile uydu yayınlarımı izliyorum. cihazımın arkasındaki yuv çıkışı ile görüntüyü aktarıp, sesi de pioneer hometheatherımdan alıyorum. bilginiz ideal bağlantı türleri, kabloları, bağlantı şemaları varsa paylaşırsanız sevinirim.
son sorum ise ben lcd mi dary den aldım. geldiğinde kutusu her ne kadar kapalı da olsa tv yi monte ettiklerinde tv nin üzerinde özelliklerini anlatan etiketler yoktu. acaba teşhir ürünümü gelmişti bana diye de kuşkulanmaya başladım. sizde lcd geldiğinde üzerinde etiketler var mıydı?
benimle tecrübe, öneri ve çözümlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Yeni bir konu açamaktansa, sorularınızı samsung M87 grubuna sorarsanız daha doğru ve hızlı cevap alabilirsiniz.
pardon ama M87 başlığını bulamadım. linkini atar mısınız. teşekkürler.