Şimdi Ara

Samsung LE32C350D HDMI Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HDMI'dan xbox bağlayıp oynuyordum fakat kaynak listesindeki menüde birden hdmı seçeneği rengi soluk,üstüne gelinmemeye başladı.
    Neyden kaynaklanıyor olabilir problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer HDMI girişlerini dene yada başka HDMI kablosu ile dene, yada kabloyu xbox a taktığın tarafı tv ye, diğer türlü bağla yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Diğer HDMI girişlerini dene yada başka HDMI kablosu ile dene, yada kabloyu xbox a taktığın tarafı tv ye, diğer türlü bağla yani.

Son dediğinizi yaptım hocam,başka HDMI çıkışı yok tvde.

• Demek cihazda 1xHDMI girişi var... Peki xbox cihazınızda component video çıkışı varmı. Eğer varsa buda tvnize kırmızı-mavi-yeşil görüntü, beyaz-kırmızı ses kablosu ile bağlanabilir..
  • Evet hocam,bağlanıyor zaten de HDMI'dan görüntü almak istiyorum ben.

• Usb klone özelliği var kanalları anten ayarları menüsünden usb ye klonlayın
    Reset işleminden ve genel ayarlardan sonra tekrar anten ayarlarına gelip kanalları usbden tv ye aktarabilirsiniz..
  • quote:

Usb klone özelliği var kanalları anten ayarları menüsünden usb ye klonlayın
    Reset işleminden ve genel ayarlardan sonra tekrar anten ayarlarına gelip kanalları usbden tv ye aktarabilirsiniz..

Hocam hallettim fabrika ayarları işlemini,uydu alıcısıyla sorun yok ta HDMI'yı bağlayınca ve kaynak listesinden HDMI'yı seçince sinyal aranıyor,bağlı cihazları kontrol edin diyor. Kabloyu 15-20 defa çıkardım taktım HDMI girişi kendi kendine bozulmuş olabilir mi 2 gün öncesine kadar çalışıyordu kapadım açtım tvyi çalışmamaya başladı.
    AV çıkışında sorun yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHIBA REGZA TV HDMI SORUNU
    17 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbox cihazını başka tvde dene, kablo ile beraber..
  • quote:

xbox cihazını başka tvde dene, kablo ile beraber..

Hocam av'den bağlayınca problem yok gösteriyor, xboxta problem yok hocam.
    HDMI kabloda diye düşünmüştüm 2.kabloyu aldım denedim onda da çalışmıyor, hdmı çıkışında bir problem var yerinden çıkmış olabilir mi acaba? Evde kendim yapabilir miyim garantiye mi götürmek gerek?

• Garantisi varsa hiç geciktirme, aklıma gelmişken, tv nin HDMI girişine başka cihaz dene.
    Garantisi yoksa elekronikten anlıyorsan, hdmı uçlarına lehim pastası ve çok az kaliteli lehim ve özellikle pasta ile montaj tazelemesi yapabilirsin, soğuk lehim olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.