Şimdi Ara

Samsung Laptop Menteşesi Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, samsung np270e5e-x02tr modelinin menteşesi kırıldı . Ne yazık ki ekran tarafından kırıldı . Onun için ekran arka kasası ve ön çerçeve de almam lazım menteşe haricinde. Şimdi ben internetten araştırdım ama çok pahalı bunlar . Nasıl bir yol izlemeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Menteşenin kendisi mi oturduğu yuva mi kırıldı? Ss atmanız mümkün mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt

• Maalesef tamiri zor oturduğu yuva kirilsaydi sunfix macunla tamir edilebilirdi.

Ön çerçeve ile arka kasa lazım değil mi bunu halletmek için ? Yoksa sadece menteşe alsam iş görür mü ?
  • Çerçeve ve kasa almanız gerekiyor

Fiyatlara baktım da nerdeyse laptopla aynı para bakayim bir çözüm bulmaya çalışayim. Cevaplarınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa sadece çatlamış ise kalın tamir bantları var, içten görünmeyecek tarafından dış ve iç kasayı yapıştırabilirsiniz, hızlı spreyli yapıştırıcı ile menteşe dışındaki yerleri yapıştırabilirseniz daha ucuza kapatabilirsiniz.

Şöyle birşeyler buldum, fazla pahalı görünmüyor, ikinci el satış başladı n11 gibi sitelerde, muhakkak uyguna kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 7 Nisan 2020; 22:55:16 >

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Maalesef kulak dediğimiz yer kırık hem ön çerçeve hem arka kapağın ki . O kadar ters kırılmış ki anca bahtsız bedevinin başına gelir :) Ön çerçeve buldum ama arka kasa bulamadım np 350 serisi buna uyuyor mu uymuyor mu onu da bilemiyorum çünkü araştırdım maalesef neticeye ulaşamadım . Bakalım mutlaka bir çözümü var dır.

• hocam laptop calısıyorsa bir süre arkasına ve önüne dayanak sağlayarak kullanmanız lazım. menteşe fiyatlarına baktım pahalısıda var ucuzu da fakat her model her modele uymuyor maalesef. birşeyler sıkıştırma işlemi ile geçici çözüm sağlanabilir.
  • muhtar5.com
    SAMSUNG NP270 EKRAN ARKA KAPAK - Muhtar | 2.El Eketronik Mağazası |
    http://muhtar5.com/ana-sayfa/1361-samsung-np270-ekran-arka-kapak.html

Sahibinden.com "samsung np270 cover" ikinci el parçalar mevcut aransa muhakkak uyguna tamir edilir.

İnşallah güzelce tamir edersiniz makineniz güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 8 Nisan 2020; 5:24:47 >

• Hocam yaklaşık 3 senedir altına kitap koyup, böyle kullanıyorum :) Arık yaptırmanın zamanı geldi bence.
    Hocam bu muhtarı nereden buldunuz :). 1 haftadır aramadığım yer kalmadı . Bakalım 150 lira kadar çıksam yeter . Dediğiniz gibi laptop güzel :) Uzun sürelerdir benimle her noktada yardımı dokundu bana :) Bir de celeron işlemcisi olmasaydı iyiydi ama .
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Np270 cover yazınca muhtar5 çıktı, bayağı da uygun yazmış oraya takip etmekte fayda var.

Hocam, laptopu yaptım ama tam yapamadım :) . Şuan laptop dik bir şekilde duruyor ama kapanmıyor tabiki de . Düşündüm dedim ki altına kitap koymaktansa kapanmasın daha iyi diye düşündüm.Laptopun içini açınca gördüm ki hem ön çerçeve hem arka kapak hem ekran menteşesi dağılmıştı . Eski bilgisayar için pahalı bir masraftan kaçındım. Olsun en azından yatağımda masamda herhangi bir yere rahatçana koya biliyorum. Bu da bana yeter artar bile . Bana çok yararın dokundu. Verdiğin cevaplar için sana çok teşekkür ederim .

Ellerinize sağlık, ben teşekkür ederim benzer şey başıma geldiğinde notebook'u kaldırıp çöpe atacaktım ki büyütecek birşey olmadığını düşünüp üzerine gittim, ayağa kaldırdım notebook'u.

Parçaları nereden aldınız peki?

Problem orada parça almadım :) . Somonları lehim makinesiyle ısıttım yerine oturttum.Sonra sun fixle yapıştırdım. Ne yazık ki laptop dik duruyor hep çünkü menteşe kapağı yok . Olmadığı için laptopu kapatamıyorum . Olsun böyle daha iyi oldu en azından laptopun ekranı düşmüyor .

Kullanılabilecek vaziyete geldi ise parça masrafı yapmadan daha da güzel olmuş. Geçmiş olsun tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 12 Nisan 2020; 23:23:47 >
    Çok teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.