< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkem22 -- 27 Nisan 2022; 23:46:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkem22 -- 27 Nisan 2022; 23:46:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
disney + bu modelde olmayacak sanırım |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Twitterda beni bulmuşsun 😄 Buraya göre uyumlu görünüyor. Samsung Televizyonda Disney+ uygulamasını nasıl kullanırım? https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-do-i-use-the-disney-app-on-a-samsung-tv/< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her platformda hakkını arıyorsun kardeşim, tebrikler :) İnternetten birkaç çözüm önerisi (Wifi restart, TV 60 saniye unplug, DNS, Smart Hub reset, firmware update, vs...) denedim ama hala aynı bug devam ediyor, video açtığım zaman yükleme ekranında takılı kalıyor. Samsung Türkiye'nin çelişkili açıklamaları da kafa karıştırdı bu arada. Twitterde uyumsuzdur derken kendi sitelerinin destek bölümünde uyumlu demeleri... |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
exxen yok değil mi bu tv için? Bir de telefondan bazen ekranı yansıtamıyorum. Televizyonun psikolojisine göre değişiyor. Bazen oluyor. Bazen hiç bulmuyor. Telefonla alakalı sandım ama tv ile alakalı. Çünkü 2 farklı telefonda da aynısı oluyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bir fark hissettiniz mi? |
|
Mlp formatlı ses dosyası olan filmlerde ses gelmiyor. Tv modeli 40mu7000 Yıllardır update yapmadım tv ye. Deneyen bilen var mı acaba, mlp desteği geldi mi sonradan update ile? |
|
Son zamanlarda kullandığınız iptv uygulaması var mı? Ottplayer kullanmıştım önceden işimi görüyordu. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |