Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.806
Cevap
114
Favori
334.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
    Hocam verdiğiniz bilgiler eşliğinde akşam güncelledim. Teşekkür ederim. Az kaldı iade edecektim tv aldığım yere. Tv almaktan ziyade bu konularda da geri kalmışız anlaşılan biraz.
    İlave bilgi: Hiçbir klasör oluşturmadan sadece upgrade.msd ve info.txt dosyalarını flaş belleğe atarak da yazılım güncellemesi yapılabiliyor.
  • DeeJaWuu kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Batwoone

Kendi televizyonumun kanal listesini düzenleyip başka bir Ku7000 model tv'de kullanabilir miyiz ? Bilgisi olan var mı bu konuda, yoksa her televizyonun kanal listesi ayrıca mı düzenlemek lazım?

Kanal listesini usb ye aktarın başka ku modelde kullanabilirsiniz

Orijinalden alıntı: ali119

Ku7000 ile philips 43puk6501 karşılaştıran oldu mu?

daha önce 6581 phılıps kullanmış biri olarak söylüyorum phılıps görüntü kalitesi ku modeline 10 basar 100 hz yenileme ambilight gerçek anlamda çok iyi tek sorun yazılım ve smart işlerinde başarılı degilller.ama genede işini fazlasıyla görür ben dün 50 ku 7000 modelini kurdurdum servise görüntü kalitesi aman aman anlatıldıgı gibi kesinlikle değil birde bu youtube videolarında 4k nasıl ayarlanıyor 1080 p üzerine çıkamıyorum kanal sıralaması bi felaket ayarlamadan gitmiş servis. kumanda kullanımı zor alışana kadar çatlatıcak bu tv .ıps ekranların siyahını begenmediğim için değiştirmiştim tv yi fakat attan inip eşeğe binmişiz kimse alınmasın benim samimi görüşüm buuu

• sakın alma .ben aldım pişman oldum.görüntü kalitesi kötü.gözü acayip yoruyor.daha önce aldığım samsung 40 c 750 çok daha iyi gösteriyor.kısaca bu tv samsunga hiç yakışmıyor.zamanın varsa 2017 modellerini bekle.

Orijinalden alıntı: aaahmet61

sakın alma .ben aldım pişman oldum.görüntü kalitesi kötü.gözü acayip yoruyor.daha önce aldığım samsung 40 c 750 çok daha iyi gösteriyor.kısaca bu tv samsunga hiç yakışmıyor.zamanın varsa 2017 modellerini bekle.

Sende efsane pırlanta serisi ile altını karşılaştırmışsın.Halen bende 40 c 750 var,ama onu ablama hediye etmek için 50 js 7200 aldım,güya suhd serisi ama yanından geçmiyor,iddia ediyorum oledlerle yarışır anca 40c750,eğer web browser ihtiyacım olmasaydı asla vazgeçmezdim.Sd yayınlar hd,hd yayınlar full hd gösteriyor nokta.

Orijinalden alıntı: TurkCA

Arkadaşlar 49ks8500 tv de banding ve ışık süzmesi problemleri yaşadıktan sonra artıktv yi iade edeceğim.
    Yerine ise 50ku7000 almayı düşünüyorum. Sizce pişmam olurmuyum? Sizin yaşadığınız problem var mı?
    İnternetten film ve maç izliyorum genellikle. Oyun hiç oynamıyorum.

Türkiyedeki f/p olarak en iyi tvlerinden biri olan modelden yani,Işık sızması,banding den başka bir problem varmıydı?Bende 50js 7200 modelinden almıştım,sağ üst köşede açık renklerde karartı belli oluyor diye servise gönderdim,değişim raporu verirlerse ks8500 düşünüyorum,artıları eksileri neler acaba?

Orijinalden alıntı: guneyone

quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Ku7000 ile philips 43puk6501 karşılaştıran oldu mu?

daha önce 6581 phılıps kullanmış biri olarak söylüyorum phılıps görüntü kalitesi ku modeline 10 basar 100 hz yenileme ambilight gerçek anlamda çok iyi tek sorun yazılım ve smart işlerinde başarılı degilller.ama genede işini fazlasıyla görür ben dün 50 ku 7000 modelini kurdurdum servise görüntü kalitesi aman aman anlatıldıgı gibi kesinlikle değil birde bu youtube videolarında 4k nasıl ayarlanıyor 1080 p üzerine çıkamıyorum kanal sıralaması bi felaket ayarlamadan gitmiş servis. kumanda kullanımı zor alışana kadar çatlatıcak bu tv .ıps ekranların siyahını begenmediğim için değiştirmiştim tv yi fakat attan inip eşeğe binmişiz kimse alınmasın benim samimi görüşüm buuu

Arkadaşım ilkönce tv hayırlı olsun Güle güle kullan.
    Philipsin görüntüsü ku modelinden daha iyi olduğunu yazmışsın.Şimdi aldığın tv nin ilk önce ayarlarını öğren ayarlarını yap kanal listeni ayarla renklerini ayarla Philips de olmayan samsung da olan özellikleri öğren sonra karar ver. . Birde youtube den 1080 p yi 4K izleyemezsin 4K Görüntü secmen lazım. .
    KALİTE AYRINTILARDA GİZLİDİR. ..

• Hareketli sahnelerdeki takılma olayını çözebileceğimiz bir ayar var mı acaba ? İnternetteki bazı yorumlarda bu takılmanın tv 4K teknolojisine göre olduğu için 1920*1080 görüntülerinden dolayı yaşandığını söylüyor. Doğruluğu tartışılır bilen varsa cevaplamasını rica ederim. Bu durum dahili uydusundan mı kaynaklanıyor diye düşünmüyor değilim ?

Ayrıca Trt 4K kanalı kanal taraması yaptıktan sonra kayboldu. Sadece kanal üzerinde frekans vb bilgileri var. Normal uydu alıcılarında olduğu gibi elle kanal ekleme yok sanırım. Ayrıca kurulum yapan servis başka " harici uydu alıcı takmayın, iyi görüntü kalitesi alamazsınız " gibi bir şeyler söylemiş ki bu tv'yi alıpta kurulum yaptıran 1-2 kişiden de bunu duydum. Doğruluğu nedir ?

Son olarak kanalları kendi isteğimize göre sıralama şansımız var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Pacey57

Hareketli sahnelerdeki takılma olayını çözebileceğimiz bir ayar var mı acaba ? İnternetteki bazı yorumlarda bu takılmanın tv 4K teknolojisine göre olduğu için 1920*1080 görüntülerinden dolayı yaşandığını söylüyor. Doğruluğu tartışılır bilen varsa cevaplamasını rica ederim. Bu durum dahili uydusundan mı kaynaklanıyor diye düşünmüyor değilim ?

Ayrıca Trt 4K kanalı kanal taraması yaptıktan sonra kayboldu. Sadece kanal üzerinde frekans vb bilgileri var. Normal uydu alıcılarında olduğu gibi elle kanal ekleme yok sanırım. Ayrıca kurulum yapan servis başka " harici uydu alıcı takmayın, iyi görüntü kalitesi alamazsınız " gibi bir şeyler söylemiş ki bu tv'yi alıpta kurulum yaptıran 1-2 kişiden de bunu duydum. Doğruluğu nedir ?

Son olarak kanalları kendi isteğimize göre sıralama şansımız var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hareketli sahnelerdeki takılmaları auto motion plus da Kişiseli 10 yap digital temiz görünüm otomatik yaparak giderebilirsiniz. .
    TRT4K yeni frekansını manuel girebilirsiniz .
    Başka uydu alıcısına gerek yok.60 fps uygun zaten. .Kanal listesini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz Hayırlı olsun Güle güle kullanın Doğru seçim. ..

• 1154 sürümünde sıkıntı yok değilmi 1150 sürümünü yükselteceğim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bodrum

1154 sürümünde sıkıntı yok değilmi 1150 sürümünü yükselteceğim bende

Sıkıntı yok arkadaşım yükleyebilirsin ..
    Fazladan 2 tane uygulama gelmiş. .

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.