Yüzbaşı
04 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 102 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Android telefona çocuk bir çok uygulama yükledi ardından telefon boşta dururkwn kendiliğinden reklam çıkıyor video şeklinde. Tüm uygulamalari sildim ancak hala cikiyor. Bir iki virüs programı yükledim sorun yok diyor reklam resmini ekliyorum. Yardım edebilecek var mı ?

böyle bir mail gelmiş emlotto45223@gmail.com adresinden tiff formatındaydı tr ye çevirmek için indirdim ancak linke felan tıklamadım başka translate çevirisinde yok para kazandınız felan demiş ancak sonra gmail kimlik avcısı uyarısı verdi bunu indirmekle sorun yaşar mıyım başka sayfaya tıklamadım direk spama attım mail açtığımda resim görünüyordu

piyasada malum fiyatlar baya yüksek ben de film izlemek nette gezinmek için laptop bakıyorum ancak ben 8 gb ram olmalı en az diye düşünüyorum fakat bu defa da fiyat uçuyor. 3 4 bin arası bir bütçem var. merak ettiğim 8gb ddr3 ram li laptopla 4gb ddr4 ramli arasında çok performans farkı olur mu yani 4gb ddr4 2400 lük bir laptop rutin işleri takılmadan halleder mi sizce ? marka lenova düşünüyorum

Lenovo g500 laptop 6 yıla yakındır bende son zamanlarda ethernet tamamen kayboluyor yani kablo takılı değil felan anlamında değil sanki hiç ethernet yokmuş gibi. sonra bazen 3 saat bazen 1 gün sonra düzeliyor ancak son zamanlarda oldukça sıklaştı.https://www.trendyol.com/hadron/usb-ethernet-karti-lan-ethernet-kablolu-card-cevirici-donusturucu-p-32882498?boutiqueId=395497&gclid=CjwKCAiAx_DwBRAfEiwA3vwZYg7mgeDN9v0JC3g5IC3BhCe3JvdAaNryD_yk10UPe2C8hDMyLH35ihoCnNcQAvD_BwE bu tarz ürünler işimi görür mü yoksa kullanım amaçları farklı mı ? konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
bu resimdeki sağ alt köşede sürekli saçma sapan site reklamları çıkıyor virüs müdür nasıl silecem ? defender silmiyor.
2000 Tl ye kadar 48 inc 50 inc arası kanal geçişleri hızlı smart özelliği önemli değil görüntü kalitesi i tv tavsiyesi istiyorum teşekkürler
http://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/wd650-wd600-series#product_details_default linkteki ürün 2099 tl taksitli fiyata alınır mı teşekkürler.
merhaba arkadaşlar Vatandan aldığım zenfone 5 i wi fi sorunu yüzünden vatana 29 ocak 2015 tarihinde servise gönderilmek üzere verdim. Ancak yetkili servise 3 şubatta ulaşmış 20 günlük süre 3 şubattan itibaren mi sayılacak yoksa vatana teslim ettiğim tarih mi ayrıca c.tesi günü de iş günü sayılıyor diye duydum net bilgisi olan var mı ?
merhaba lenovo g500 marka bilgisayarımda wifi ye bağlandığımda sık sık kopmalar oluyor sınırlı bağlantı uyarısı eriyor bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyorum sorun gidiyor sonra tekrar aynı sorun win8 den 8.1 e yükseltmiştim ondan kaynaklı diye tekrar geri 8 e döndüm ama aynı problem devam ediyor aynı ağa tabletle bağlandığımda sorun olmuyor sorun nedir sizce ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Subaru
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Notebook
Lenovo
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Clash of Clans
FausT
İşlemci
AMD
Ekran Kartı
Sapphire
Kombi
Demir Döküm
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 502
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 5.448 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.