Şimdi Ara

Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub) + Bluetooth SOUNDBAR -- 243 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
6.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soldier_x

Banada indirim yapti fakat 349 tl fiyatmi degisti acaba?

malesef sepet indirimi 250 yerine 150 olmuş :((
  • Ürün geldi hdmi dan taktım tvye direk tv nin kumandasından kontrol edebiliyoruz. Tizler güzel, midler fena değil, bassları duyamadım acıkcası (bardan daha çok bass alınıyor sanki) dolgun bass seven birisi olarak o kadar büyük subwoffer olmasına rağmen şuan için böyle ince ayar çekince ne olur bilemem... Tv için aldım konsolda da doygun ses veriyor fifa açıp sports modda değişik anlar yaşadım müzik kısmını tam dolduramadı gibi şuan için ama bakalım ilerleyen dönemde görücez nihayetin soundbar fiyatı da uygun 209 tl ye evime geldi 12 saat gibi bir sürede.
  • Optik ses çıkışlı uydu alıcım ve Toshiba ilk çıkan LCD lerden kullanıyorum. TVde wifi, Bluetooth USB girişi felan yok. Sadece 3 adet HDMI girişi var.

En iyi ses için ürünü nasıl bağlamalıyım sizce? Uydu alıcının optik çıkışına mı bağlayayım yoksa HDMI ile TV ye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Optik ses çıkışlı uydu alıcım ve Toshiba ilk çıkan LCD lerden kullanıyorum. TVde wifi, Bluetooth USB girişi felan yok. Sadece 3 adet HDMI girişi var.

En iyi ses için ürünü nasıl bağlamalıyım sizce? Uydu alıcının optik çıkışına mı bağlayayım yoksa HDMI ile TV ye mi?

uydu alıcısına optik ile bağlayınız.
  • Evine gelen arkadaslar ilk izlenimlerini yazarsa sevinirim. Lg 3530 a göre nasil bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Samsung ve ses? Kristal netliğinde tiz alırsınız. Teneke kadar cılız midler ve boğuk tamamen midleri tamamlamak üzere tasarlanmış bir bas ses alırsınız.

Soundbar alınmaz. Alayı çöp.

O kadar LG alan oldu bu forumda alayı ikinci elde satılmayı bekliyor.

Sanallaştırma ile hiçbir keyif alamazsınız.

O kadar da eziklemeyin bence.

Kimse bu paraya çok iyi bir ses kalitesi beklemez zaten. Bugün "ses verecek" 2+1 bir PC hoparlör seti almaya kalksanız 50-100 TL para verirsiniz.

Birçok Tv'nin kendi hoparlörü sadece Tv'nin sesini verir ve zayıftır. Bu nedenle 200 - 250 TL aralığında bence güzel fırsat. Kimse bu sistemi alıp da harika bir 5.1 sinema sistemine kavuşacağım diye düşünmez zaten.

Alanların yarısı ikinci elde satmak için yırtıyor kendini. Yönetici adamsın gir bak.

Sanallaştırmayla elde edilen sestense o cılız dediğiniz sesi tercih ederim.

bana neden bunları yazdığınızı anlayamadım.

200-250 TL arasına böyle bir sistemin cazip olduğunu düşünüyorum. Satmaya çalışanlara diyecek birşey yok, keyifleri bilir.

Ben sadece sesin çok kötü olduğu söylendiğinde, Multimedya 2+1 hoparlörlerin bile 50-75 olduğunu söyleyip bu fiyata iyi f/p ürünü olduğunu söyledim.

Bu arada ben Samsung'un Aradım ve garanti Başlangıcı için servisin gelmesi gerekir dedi. Garanti belgesinde Samsung TR yazıyorsa kurulum ücretsizdir dedi, Öyledir herhalde.

Benim talebimden sonra kısa süre içinde servis arayıp yarına randevu verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• servisi ücretsiz.
  • Aldım bile
     Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub) + Bluetooth SOUNDBAR -- 243 TL

• Aldığı fiyata satmak isteyen olursa alabilirim

• Bilgisayara hoparlör niyetine almıştım. Güzel ürün. Film izlerken ses düşük kalıyordu.

Yalnız aux kablosunda mı bi sıkıntı var çözemedim. AUX sesi güzel iletmiyor. Bluetooth yada hdmi on numara çalışıyor.
  • Fiyat cok iyiymiş. Alanlara hayirli olsun kaçırmışiz bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

Aldım bile
     Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub) + Bluetooth SOUNDBAR -- 243 TL

Kutunun paketlemesi iyi mi kontrol etmeye gerek varmı içini ?

• Duvara monte etmek lazım bunu.. Varmı eden , edebilen ?

Aldım kusursuz bir ses sistemi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Mart 2015; 1:22:04 >
  • Benimkide kargolandi, yarin elime gecer. Ben acikcasi servis falan cagirmiycam, ugrasamam soundbar icin servisle.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Benimkide kargolandi, yarin elime gecer. Ben acikcasi servis falan cagirmiycam, ugrasamam soundbar icin servisle.

servis çağırmazsanız ürün garanti dışı kalıyormuş haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 14 Mart 2015; 1:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksnck

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Benimkide kargolandi, yarin elime gecer. Ben acikcasi servis falan cagirmiycam, ugrasamam soundbar icin servisle.

servis çağırmazsanız ürün garanti dışı kalıyormuş haberiniz olsun.

Oyle birsey olamaz, yasal da degil zaten. Servis kutu icerisinden cikan urunde hasar yada bozukluk tespit ederse islem yapar, hepsi bu. Garantiyi nereye iptal ediyor.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    servisi aradım bana bunu söylediler, bilgi vermek istedim. mantıken fatura var ne gerek var ama riske atmak istemedim.
  • Sistemi eskişehir media marktta inceledim fakat bass da baya bi eksiklik gördüm. Sanki hiç vurmuyor o bass. Hoparlörler daha çok vuruyor gibi. Bilmiyorum belki mağaza ortamı ondanda olabilir. onun dışında hiç bir sıkıntı göremedim. Birde Ön kısmının bez olması, ilerleyen zamanlarda toz tutacak gibi.
  • Almak isteyenler icin 400 tl alt limitli 100 tl indirim cekim duruyor. Bilginize...

• Merhabalar alip pisman olan yada isine yaramayan satmak isteyen varsa aldiginiz fiyata satinalabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.