Bildirim
Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub) + Bluetooth SOUNDBAR -- 243 TL (8. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fiyat 279 TL oldu. 50 TL hediye çeki veriyor(bugün son) çek takas bölümünden 15 TL lik çek aldım 3 TL ye kargo bedaya gelmiş oldu toplam 276 TL ödedim. -
Şu anda indirim hala varmı. Siperiş vercektim ama fiyat artmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam Arkadaslar,
Sizlerden bir konuda yardim rica ediyorum. iki gun once kendime Samsung HW-H450 Soundbar aldim ve odada bulunan Samsung 32H5570 TV ye takiyorum ama kafam cok karisti. Once HDMI kablosunu ile bagladim TV nin sesi gitti TV kumandasi ile Soundbar da kontrol etmeye basladim lakin Soundbardan ses gelmedi her ne yaptiysam. Bugun siparis verdigim Fiber Optik Kablo geldi ve hemen denedim. Bu defa hem tv den hem soundbardan ses gelmeye basladi. TV den Hoporlor secimini ses cikisi sectigim zaman sadece soundbardan geliyo fakat ses acmak icin soundbar kumandasi kanal degistirmek icin tv kumandasi gerekiyor. Anynet aramasi yapiyorum bisey bulmuyor. Gercekten kafam karisti bu isten anlayan varsa ve yardimci olursa cok sevinirim. Herkese iyi aksamlar. -
Soundbar dan source tuşu ile tv ses çıkışını seçip televizyondan da soundshare diye bir bölüm vardı ordan ekle den ses sistemini bluetooth arama ile algılayıp ekliyorsunuz işlem tamamdır. Şu an evde olmadığımdan kabaca tarif edebildim. Umarım halledersiniz. -
Teşekkür ederim cevap için lakin Tv de soundshare diye bir bölüm bulamadım. Hdmi kablo ile tek kumanda oluyor sadece ses biraz zayıf kalıyo. Optik kablo ile tek kumanda olmuyor ve tv de sesi sıfır yapıp o şekilde kullanmak gerekiyo. sesi soundbar kumandası ile diger işleri tv kumandası gerekiyor. Çok ilginç hdmi ile eşleyip optik kablo ile eşlememesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Menüden ses->hoparlör ayarları ->hoparlör seçin->soundshare
Benim Samsung TV de bu şekilde seçili.
Hoparlör ayarlarından önce soundshare eklemek lazım. Eğer bu seçenekler menüde yoksa desteklemiyor olabilir. Optik kablo ile kullanımda maalesef hem TV hem ses sistemi kumandasını kullanmak zorundasınız.
Cızırtı sorununu çözdünüzmü hocam?
bende aldım bu cıhazı telefonla cok guzel ses alıyorum bluetutla guzel mp3 ılede ses cok guzel ama bende lg tv var mecbur hdmi kablo ıle baglıyorum amacım kablosuz baglantı ıle baglanmaktı lg tv samsung ıkısını bırbırıne bırturlu kablosuz baglayamadım bende 299 tl ye hb almıstım ısteyen varsa 200 lıraya verebılırım arkadaslar cıhazda hıcbır sıkıntı yoktur bunu garantı ederım amacı kablosuz baglantı oldugu ıcın ısteyen olursa lg uyumlu bı cıhaz alacam -
Maalesef cızırtı sorunu düzelmedi usb ile açınca oluyor ama sadece donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ya Tv yavaş, ya cihaz bozuk -
Sizde durum nedir var mı çözüm? -
quote:
Orijinalden alıntı: eecier
Sizde durum nedir var mı çözüm?
merhaba şu anda sorun yok harici uydu alıcısından optik kablo ile bağlantı yaptım sıkıntısız şu anda hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X