Şimdi Ara

Samsung HG55AU800EE 55' Crystal UHD 4K LED Hospitality TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam escudo tcl'nin gizli satıcısıdır. çinliler agresif girdikleri için piyasaya bu tür sahte kullanıcılar üzerinden reklam yapıyorlar. tcl bunları fonladığı için başka markalara çamur atıp yerli yersiz tcl öneriyorlar. o nedenle arkadaşın beyanını dikkate almayın.

sorunuza gelirsek. 55" ekran boyutunda 17,500 gibi bir fiyata satılıyor. eğer harici receiver veya tv box ile kullanılacaksa pekala tercih edilebilir. ancak kendi tuneri üzerinden izlenecekse otel için tasarlanması nedeniyle zorluk yaşatır.

zira bu fiyata aynı boyutta vestel veya arçelik bile bulamıyorsunuz. eğer garanti benim için önemli ve kendi tunerini kullanacağım derseniz vestel üretimi Regal 55R75UA11 veya 58R66U01 tercih edebilirsiniz. yerli kanal performansı ve garanti konusunda üzmez.

ben de bu cihazı tvboxla kullanacağım için tercih ettim. genel olarak memnunum ama aux giriş ses sistemini takınca bozuk çalışıyor. buna yapacak bir şey var mı bilmiyorum

ayrıca chatgbtde otel modundan çıkıp normal tvye dönüştürme ayarı gördüm. gayet basit. denemediğim ve garanti durumu değişir mi bilmediğim için buraya yazmıyorum. isteyen bulur zaten de. yarın servise sormayı düşünüyorum. sizin bilginiz var mı acaba @noktanınsâbiti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sordum da dönüş yapacaklardı dönüş alamadım malesef

kusura bakmayın. dönüş yapmayı atlamışım. tvyi kullanmıyorum. bir ara annemlere bakarken çok araştırmıştım ancak standart menüsü zor olduğu için kullanamazlar diyerek almamıştım.

Servislerin de bu tv ile pek bir bilgileri yok. İlk aldığımda samsung servisi genel merkezi ve ilçe servisi bu tvnin yurtdışı olmasi nedeniyle kurulum ücretli olur dediler. Hatta iade etmek istedim. Satan bayi araya girdi. Sonra samsung Türkiye ile yazışmışlar ve tvnin ücretsiz kurulumunun yapılacağına karar vermişler. Gelen ekip de zar zor kurdu. Daha doğrusu ilk başta isteğimiz ekran bir türlü gelmedi. Sonrasında bir sorun yaşamadım. Tuşlu bir kumanda almıştım. Onunla ayarlarını hallettim. Sadece kanalları izleyeceğim diyenler kesinlikle almalı. Burda sorun yeni bir tv kanalı yayına girdiğinde ayarlamak gerekiyor. Bunu da herkes yapamaz. Ama olumlu yanı çoluk çocuk oynayıp ayarları değiştiremez. Evde yaşlı dedemiz var o izliyor. Ben zaten tv yayını izlemem. Tv box ile kullanabiliyorum. Çocuklar çok youtub falan izliyor diye onu da çıkardım.

Aux'tan ses alamama normal değil. Tvnin özelliği ile alakalı bir durum değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osamanos kullanıcısına yanıt

Tuşlu kumanda hangisini almalıyız? Linkteki uyar mi?

trendyol.com
    bt bayır teknoloji Samsung 55au8000 Uyumlu Smart Led Tv Kumandası - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/pd/bt-bayir-teknoloji/samsung-55au8000-uyumlu-smart-led-tv-kumandasi-p-649720646

bendeki bundan ama o da uyar büyük ihtimalle.

www.hepsiburada.com
    Swat Samsung Smart LED Uyumlu Tv Kumandası Fiyatı
    https://app.hb.biz/N1phyhkh0qWi

Teşekkürler, kumanda gelince TV ye tanımlamak gerekiyor mu? Yoksa direk çalışıyor mu?

Direk çalışıyor. Kurulumu yapıldı mı tvnin?

Almadım henüz araştırıyorum, TCL mi alsam Toshiba mi alsam bunu mu alsam karar veremedim, servis bazen sıkıntı cikariyormus galiba kurarken.

Bu modeli almasan da samsung al.

Aslında ben yazlık eve smartsiz en ucuz 55inc arıyorum ama smartsiz TV yok piyasada sanki, servis ağı da önemli tabi

• Bunu otel modundan çıkaran oldu mu arkadaşlar.sanirim bunun için de kumanda gerekiyor,onu sipariş veriyorum da şimdi. Telefon bağlama, soundbar q ses özelliğini falan açıp kapatınca sıfırlaması canımı sıkıyor da

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.