Şimdi Ara

###Samsung GSIII ün Türkiye Lansmanı. Mutlaka izleyin! ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ülkemizde herhangi bir firmanın ücretsiz olarak bu denli profesyonel
    ve büyük bütceli, eglenceli etkinlikler düzenledigini görmedim. Gercekten bravo demek lazım.
    Videoları izleyin mutlaka... Böyle bir lansman ender görülür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 14 Haziran 2012; 0:25:58 >

• Bu telefona da bu yakışır :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen oyle
  • Bu sefer bizim ülkemizin pazarına da sağlam girdi. 2 konser bir çok ülkede yok. Anladı bu ülkenin teknoloji meraklısı olduğunu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müthiş
  • Helal olsun G.Koreli can dostlarımıza, Türkiyeyi her zaman adam yerine koyup gereken ilgiyi gösterdiler. Bir takım insanlar hala adi abd' nin, terörü başımıza saran abd' nin, bizi dünyada küçük düşüren abd'nin, vs. apple ürünlerini alacağım diye can atıyor. Yazık çok yazık. Ben elimden geldiğince milletimize saygı gösteren, bizi her daim anan ve bize yanlış yapmaktan çekinen G.Kore ve Japon milletinin ürünlerini almayı tercih ediyorum.
  • Süper olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakışır Samsung'a..
  • Turkiye'yi ciddiye almaya baslamislar,
    bu guzel,
    hatta gec bile kaldilar.
  • en süperi de dünya ile aynı anda cıktı ürün neredeyse. Amerikada bile hala cıkmadı. Samsunga göre Türkiye 3. dünya sınıfı ülkesi değil abi hemen çıkartıyorlar artık.
    Nokiası Appleı filan kaç ay sonra cıkartıyor.
  • Bizi 3. dünya ülkesi görüp görmedikleri güncellemelerin vaktinde gelmesine bakar
  • harika bir görsel show olmuş
  • 4D mapping'de cok başarılı , özellikle konserlerin klipleri son derece profesyonel olmuş
  • Rumeli Hisarı gösterisi harika olmuş.

Ve son olarak para,para,para...
  • Mükemmel olmuş mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

Bizi 3. dünya ülkesi görüp görmedikleri güncellemelerin vaktinde gelmesine bakar

Senin dedeni senden daha çok anan, başka hiç bir ülkenin göstermediği kadar Türkiye ye saygı ve sevgi gösteren bir ülkenin bizi 3.dünya ülkesi görüp görmediğini basit bir telefon güncellemesiylemi anlayacaksın?

İşte bu basit şeyleri baz alarak ülkelere not verdiğimiz sürece; ülkemizin her bir kurumunda her bir şirketinde her bir yanında ajanlar bulunduran ABD ve Avrupa devletlerini zengin etmeye devam ederiz.

Bana bir tane içimize sızmış G.Kore veya Japonya ya hizmet eden ajan söyle

Söyleyemezsin. Çünkü bu ülkelerin kanında doğasında başka milletlerin iç işlerine karışmak yok, kalleşlik yok, sömürge yapmak yok, pislik yok, adilik yok tüm bunların aksine Türkiye ye sevgi var saygı var.

Hala gidip ABD ve Avrupa menşeli ürünler mi alalım. İlaç değil su değil alternatifi fazlasıyla var. Elektronik olsun, otomotiv sektörü olsun Japonlar ve G.Koreliler daha iyisini yapıyor. Hala gidip bizi sömüren, yıllarca savaştığımız, bir çok cephede dedelerimizi öldüren, ülkemizi işgal etmiş, halen de belki bir gün sevr i yuttururum düşüncesiyle ülkemizin işlerine müdahale eden, terörü alttan destekleyen, müslümanlara dünyayı zindan eden bu milletlerin malını niye alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

Bizi 3. dünya ülkesi görüp görmedikleri güncellemelerin vaktinde gelmesine bakar

Senin dedeni senden daha çok anan, başka hiç bir ülkenin göstermediği kadar Türkiye ye saygı ve sevgi gösteren bir ülkenin bizi 3.dünya ülkesi görüp görmediğini basit bir telefon güncellemesiylemi anlayacaksın?

İşte bu basit şeyleri baz alarak ülkelere not verdiğimiz sürece; ülkemizin her bir kurumunda her bir şirketinde her bir yanında ajanlar bulunduran ABD ve Avrupa devletlerini zengin etmeye devam ederiz.

Bana bir tane içimize sızmış G.Kore veya Japonya ya hizmet eden ajan söyle

Söyleyemezsin. Çünkü bu ülkelerin kanında doğasında başka milletlerin iç işlerine karışmak yok, kalleşlik yok, sömürge yapmak yok, pislik yok, adilik yok tüm bunların aksine Türkiye ye sevgi var saygı var.

Hala gidip ABD ve Avrupa menşeli ürünler mi alalım. İlaç değil su değil alternatifi fazlasıyla var. Elektronik olsun, otomotiv sektörü olsun Japonlar ve G.Koreliler daha iyisini yapıyor. Hala gidip bizi sömüren, yıllarca savaştığımız, bir çok cephede dedelerimizi öldüren, ülkemizi işgal etmiş, halen de belki bir gün sevr i yuttururum düşüncesiyle ülkemizin işlerine müdahale eden, terörü alttan destekleyen, müslümanlara dünyayı zindan eden bu milletlerin malını niye alıyoruz.

Boşu boşuna niye siyaset kafası yapıyorsun? Adamlar bizi seviyor olabilir. Ama satış ve destek stratejilerini buna göre belirlemek zorunda değiller. Bunları dedeleri bizim için savaştı güncellemeleri ilk onlara çıkaralım diye strateji mi var

Ben Kore'nin bizi 3. dünya ülkesi olarak görüp görmediğini değil, Samsung'un bizi öyle görüp görmediğiyle ilgili yorum yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace88 -- 14 Haziran 2012; 13:23:37 >

• Hadi Applecılar bunuda açıklayın madem samsung dandik bunları kim yaptı
  • Apple Türkiyede bu tarz seylerle ugraşmaz... Samsung Türkiye belliki cok profesyonel bir ekip
    ve gercekten iyi işler cıkarıyorlar..
  • Helal olsun adamlara.Ülkemizde bu tür etkinlikler görmek gerçekten mutluluk verici
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.