Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.476
Cevap
145
Favori
561.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]



    bu kablosuz larjdan aldım.galaxy watch şarj oluyor diye.2 saat var evde 2defa tepki verdi şans eseri ama tam sağlıklı başaramadım şarj etmeyi farklı adaptörler ve kablo denedim ama başarısız gear s3 frontier için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar elimde anakart arızalı bir S3 Frontier var. Ekranı sağlam ve çiziksiz. Bataryasında şişme vs yok, durumu iyi. Şarj standı kötü durumda olsa da en azından çalışmaya çalışıyor diyebilirim. Ancak net olarak çalışıp çalışmadığı test edemiyorum cihaz şarj almadığı için. Yedek parça niyetiyle bu şekilde satıyorum. İlgilenenler varsa ulaşabilirler. Bu arada kasada çizikler mevcut belirtmek isterim.
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba benim saatimde de aynı problem var rica edersem bana da yardımcı olabilirsiniz? Tizen 4.0.0.7 versiyonu var 8 saat şarjım ancak dayanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Samsung Gear S3 Frontier ile Samsung S7 Edge kullanıyorum.Saat ile telefonumun bağlantı kopma problemlerini ben de yaşadım.Telefonumun ekranı gitti.Tamir parasına Samsung Galaxy M12 aldım.Saatim ile eşleştirdiğimden bu yana 14 gün geçti.Kopma problemi,bağlanma problemi yaşamadım.Sanırım Android11 ve Bluetooth un yeni olmasına Gear S3 iyi yanıt verdi.Saatim pili de 3 güne yakın şarjı gitmeye başladı.Paylaşayım dedim.Kullanıcı arkadaşlara bir fikir verir.

  • Arkadaşlar şu bixby kaldırmanın yolu yok mu? Saatin dokunmatiği çalışmıyor o çalıştığı zaman. Uygulamadan bixby i durmaya zorladığım zaman çalışıyor ekran sonra tekrar oluyor anlamadım ne alakası var ama durum böyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala bu saatle NFC odeme yapamıyor olmak çok saçma. Samsung Pay neden gelmiyor TR ye. veya hicbir banka neden uygulama yapamıyor ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese merhabalar,

    2017 kasım ayında aldığım daha doğrusu note 8 ön siparişle hediye olan s3 frontier saatimin nabız sensörü çalışmadı aniden hem note 8 hem s3 frontier saatim ilk günkü gibidir temiz kullanırım benim için nabız yani kalp atışı çok önemli ilaç kullanıyorum,çok üzüldüm açıkçası emaar avm ye götürdüm bıraktım 2-3 gün sonra telefon ettiler hiç kapağını bile açmamışlar test yapmışlar anakart değişicek sensör ana karta yapışıkmış zaten saatlerde kesinlikle tamir olmaz dediler garanti veya garantisiz de olsa farketmezmiş saatin içini komple değişiyorlarmış 1247 tl dedi vazgeçtim saatde bi şey yok çalışıyor sensör çalışmasada,sonrasında ümraniye samsung servisde aynı şekilde söyledi ama bir farkla onlar 2000 tl küsür rakamlar dedi sinirlendim tam rakamı hatırlamıyorum,ana kartı komple değişicek sana dış aksesuar hariç sıfır saat veriyorlar ama yenisi ile arasında fazla fark olmadığı için vazgeçtim bu şekilde kullanmaya devam edicem..


    nabız sensörü için saati 1-2 kez sıfırladım başka düzelmesi için ne yapabilirim,bu sorunu düzelten bir arkadaş varsa buradan bilgilendirirse çok sevinirim dediğim gibi nabız ölçümü ve kontrolü benim sağlığım için çok önemli sürekli kontrol etmem gerekiyor,bana cvp verebilecek arkadaşa da şimdiden çok tşk ederim.





  • Arkadaşlar saatini satan varsa bana özelden ulaşabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, kimse kaldı mı bilmiyorum ama bir sorum olacak.
    Malum saatin pili artık bitti. Serviste mi değişeyim yoksa muadil bir batarya mi alayım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mutludurmaz M kullanıcısına yanıt

    Merhaba, servis kalitesinin epey arttığına yönelik bir takım haberler görerek mutlu olmuştum geçenlerde ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorum. Serviste değiştirtmek mantıklı geliyor bana. Geçen hafta itibarı ile ben de Frontier'imi 1.000,00 TL'ye sattım 3. yılında ama onun şarjı rahatlıkla 3. gün öğleye kadar dayanıyordu. Ben de Watch 4 Classic 46 mm aldım ama bu 2. günün akşamına ulaştırmıyor. Sıfır olmasına rağmen. Frontier kesinlikle batarya konusunda daha verimli bir saatti.

  • Kay1PRuH kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar,


    Frontier'den aynı şekilde Watch 4 Classic 46 mm geçmeyi düşünüyorum. Saat arayüzleri, uygulamaları aynı şekilde kullanmak sorun oluyor mu? İşletim sistemi değiştiği için hali hazırdaki satın alınmış arayüzler ve uygulamalar aynı şekilde yüklenebiliyor mu?


    Teşekkürler şimdiden.

  • birdy2 B kullanıcısına yanıt

    Yüklenemiyor hocam, her şey sıfırdan. Bir de maalesef saat arayüzü ve uygulama konusunda wearos daha kötü tizen'den.

  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, çok teşekkürler. Peki iyiki değiştirmişim şu özellikleri daha iyi diyebiliyo musunuz yoksa gear s3 de iş görüyosa devam demek mantıklı mı şu durumda? İkisini de denemiş birisi olarak sizin yorumlarınız kıymetli.

    Selamlar.

  • birdy2 B kullanıcısına yanıt

    Yani bir düşüneyim gears s3 şarjı daha çok gidiyordu ama galaxy watch hem daha akıcı hem de sensör vs bakımından daha çok özelliğe sahip. Telefonla entegrasyon açısından kesinlikle daha çok seviyorum Galaxy Watch'u ama android WearOS tarafında uygulama ve saat yüzü eksiği çok. Yine de kendime uygun saat yüzleri bulabiliyorum. Navigasyon, aktivite takibi falan daha iyi kesinlikle. Şimdi Google asistan ve resmi EKG tansiyon ölçümü de geldi, kesinlikle daha iyi bir cihaz. Ayrıca gw4 classic, gear s3 claasic'le kıyaslandığında daha hafif daha şık duruyor.


    Yine de arada koca bir fark var mı? Yok bence. Ben aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum pek bir fazlası yok ama eksiğini de görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler detaylıca açıklamışsınız. Google Asistan geldiyse Gear S3de yapamadığımız sesle mesaj yazma ve google asistanın sesli özelliklerini de kullanabilir hale geldi mi saat?

  • birdy2 B kullanıcısına yanıt

    Sesle yazma zaten çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam çünkü cihaza google klavye kurulabiliyordu. Google asistanı çok deneyimlemedim aslında o konuda ne desem yalan olur ne kadar iyi olduğunu pek bilmiyorum :)

  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ediyorum hocam. Selamlar.

  • birdy2 B kullanıcısına yanıt

    Satın alınan saat arayüzlerine hiç denk gelmedim ama hususi bakmaya fırsatım olursa haber vereyim, arayüz değiştiği için onlar gitti gibi geliyor. Kullanım olarak S3'ten daha akıcı ve daha yumuşak geçişler hissediyorum. Geçmeye değer diyebileceğim, tansiyon ölçümü olabilir ama onu da ne kadar kullanırsınız tartışılır. Ben batarya performasının artması ümidiyle geçmiştim ama sabah şarjdan aldığımda gece yatarken %40 civarına inmiş buluyorum, haliyle ertesi gün şarj bitti diye yolda bırakmasın diye gece yatarken standına koyup yatıyorum. Stand olarak daha baştan savmaca geldi, S3'ün kutu tasarımından tutun da şarj mekanizmasına kadar daha iyiydi diye düşünüyorum. Ayrıca adaptör çıkmıyor bilginiz olsun.

  • Kay1PRuH kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, cok faydalı oldu bilgilendirmeniz. Selamlar.

  • birdy2 B kullanıcısına yanıt

    Faydamız dokunduysa ne mutlu, S3 Frontier'imi sıfır kordonuyla, hasarsız, çiziksiz olarak 1.000 liraya sevdiğim bir abime verdim. Normalde o paraya sıfır alarak kullandığınız bir saati kozmetik olarak da iyi durumdaysa satmanızı tavsiye etmem. Serviste batarya yenileme yaparak kullanmak çok daha mantıklı bir tercihmiş diye düşünüyorum şu anda. Frontier'da çok güzel arayüzler satın almıştım, heba oldular malesef Watch 4'de kullanamıyoruz. Tamamen farklı bir arayüz ve ya ben bulamıyorum ya da saat havuzu daha küçük.

  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.