Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thehspeed , SEHZADE63 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.595
Cevap
133
Favori
214.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Fold 5'te tablete özel bir modda açılıyor uygulama. Fold 2 de aynıdır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biraz daha fiyatı düşse alacağım inşallah

• Samsung yanlış politika izliyor. Keşke her şeyin fiyatı düşse. Ama ilk alanlar olarak yine zarardayız.

• Bu telefonu asla kılıfla kullanmayın neden derseniz geçen ay orjinal deri kılıf aldım, bugün kılıfı çıkardığımda ön ekranın yanında hani toz girerde nokta çizikler olur ya işte öyle çizikler oluşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 27 Ekim 2023; 0:39:13 >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Ben de Fold 5'de bundan çekiniyordum. Ekran filmi sipariş edeyim, teşekkürler.

• __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Hangi filmden sipariş ettiniz?

• __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Filmin üstüne on kılıf takılmıyor yalnız. Tam ortasında kalacak sekilde uygun boyda bir tane alsaniz uyar ama bu sefer de yine epey toz girecektir.

• Z Fold 4 serisine geçeceğim yedek telefon iPhone 11'den sizce mantıklı mı ?

• drjacob kullanıcısına yanıt

evet mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım içinde geçiş yapacağım.

• mstars34 M kullanıcısına yanıt

Kılıf konusunda bir gelişme var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 11 aydır note 20 ultra kullanıcısıyım, server kayıtlı olarak. Çok memnunum, her ihtiyacımı fazlasıyla karşılayan muazzam bir cihaz bana göre. Aralık sonunda 12.000 TL'ye almıştım.

Z Fold serisi ise 3'den itibaren ciddi takip ettigim ama tam katlanmamasi ve buyuk ekranda sık sık problem yasayanların yorumları sebebiyle uzak durdugum bir cihazdı. Fakat 5'den itibaren tamam artık dedim, olmuş :)

Şimdi hem samsung week, hem egitim kampanyası birleşince 50.600 TL'ye geliyor 256 gb Z Fold 5, ustune de 6.500 TL'lik hediye çeki veriyor, tam watch 6 classic parası...

Bir yandan almak için kıvranıyorum bir yandan da ne gerek var diyorum.

Uzun lafın kısası beni sağlam temeller üzerine oturtacağı argümanlarla bu işten vazgeçirecek birilerini arıyorum :D

• rock steady kullanıcısına yanıt
    tamda ben galaxy fold serisinde ekranda sıkıntı varmı diye araştırmaya geldim. eşime telefon almak istiyorum. Bundanmı alsam dedim fold 5 o kadar dediğin gibi iyiyse alabilirim. ekran katlanırken zamanla iz falan olurmu katlanan yerlerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Alet muhendislik ve tasarım açısından muazzam bence. Ama kullanım olarak herkes icin iyi olmayabilir, degerlendirmek lazım. Cunku ön ekran gündelik kullanım için çok kucukken iç ekran da çok buyuk. Ama bunun haricinde ufak tefek bildidim vs isler icin on ekrani pratik kallanabilirken, ic ekrani da video, oyun, kitap gibi amaclarla kullanacaklar icin harika bir cihaz. Hatta kucuk katlanan kablosuz klavyelerden alıp her yerde tablet/bilgisayar gibi de kullanilabilir. Kisacasi tasarim olarak cok guzel cihaz. Ama kullanim olarak herkese uygun olmayabilir.

eşim öyle aman aman bi özellik kullanmaz. ben ondan çok meraklıyım :) çünkü redmi xiaomiye bu paralar verilmez bende gerçekten kaliteyi hissettirecek bi telefon almak istiyorum. ben iphone kullanıyorum. belki ona verir ben alırım android belli olmaz. ama. tozdan dolayıda çizilmemesi için iyi bi seçenek varsa onuda değerlendirmemiz lazım

O zaman hiç esinize diye kandırmayın kendinizi, alabilecek ekonomik durum varsa alıp deneyin :) Olmadi satarsiniz...

krediyle alırım aylık ödemesini yaparım. sıkıntı olmaz. ev hayallerimizin içine edildiği için. hayatta başka istediklerimizi alacaz telefon mobilya artık ne alırsak

Valla ben de çok kararsizim... Bir yandan ihtiyacim yok, diger yandan da cok arzuladigim bir urun cok uygun fiyata geliyor, kapitalizmin tuzagina dusmemeye calisiyorum ama... 1.5 maaşıma geliyor yaklaşik, bilemiyorum gercekten...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.