Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
18
Favori
102.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şu an Galaxy W telefonumda CM 10 final kullanıyorum. Sormak istediğim bu sürümden sonra çıkan final sürümü var mıdır? Örneğin 10.1
  • pass mavi olarak gözüktü, hiçbir uygulama gözükmüyor. Nasıl backup yapacagım ben ? ses tuşu + orta tuş + güç tuşuna basınca, clokwork ekranı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 26 Aralık 2013; 10:28:22 >
  • SA. sd kart yer değiştirme işlemini anlattığınız gibi uyguladım. vold.fstab dosyasını değiştirince telefon sürekli hata vermeye başladı ''factory test durdululdu'' diye. orjinal romada dönemiyorum birtürlü pc görmez oldu telefonu. (bu arada telefonum galaxy trend s7560) nasıl düzeltebilirim sorunu lütfen yardım..
  • Arco'nun geliştirdiği cynogenmod kitkat 4.2 sürümünü tavsiye ediyorum.Telefona yükledikten sonra telefon canlandı.Bir de orda bir arkadaşın karnelini atınca en azından beklemede ki şarj sorunuda gidiyor.Yeni tel alıcaktım biraz daha ertelememi sağladı.
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim çok güzel biçimde anlatmışsın. Ama sana bir sorum olacak kimse root attıktan sonra kaldırılması gereken uygulamalar hakkında bir konu açmamış acaba bu konu hakkında da yardımcı olabilir misin?

• hocam benim etl samsung galaxy gt s7500
    androit sürümü:4.1.2:
    root:var
    cyanogenmod sürümü:10-20130321-unoffical-trebon

root explorer veya file managerden sd kartımı görebiliyorum ancak birşey indirmek istedğimde sd kart yok hatası alıyorum ne yapabilirim
  • Hocam ben bunu yapdımda telefon artık hiç sd kartı görmüyor ne yapıcam ?
  • merhabalar bi kaç ay öncesinde cyanogenmod 9 u telefonuma kurdum söylediklerinizi harfiyen yaptım clockworkmodu falan hepsini yükledim. telefon bi kaç hafta sorunsuz çalıştı. gerçekten faydasını gördüm en basidinden şarjı bile daha uzun süre dayanıyordu fakat son bir haftadır telefon baya kasmaya başladı mesaj yazarken klavye bile kasıyordu. çok fazla uygulama kullanan birisi değilim yalnızca whatsapp snapchat facebook twitter foursquare gibi nerdeyse her akıllı telefonda olan mevcut uygulamalar vardı. çok fazla fotoğraf ya da şarkı dosyası da yoktu hatta eskisine nazaran çok çok azdı. niye kastığını anlamadım ama çok sorun çıkarmıyordu o yüzden dikkate almadım. sonra telefon sık sık kendi kendini yeniden başlatır oldu ve batarya aşırı ısınmaya başladı. bugün de en son ekran kilidini kapayıp çantama attığımda bi sorun yoktu 10-15 dk gibi bi süre sonra çıkarıp baktığımda sürekli samsung yazısı çıkıp kayboluyordu hani telefon tam açılırken kapatmışsın gibi. bu hiç durmadan tekrarladı ben de bataryayı çıkartıp yeniden taktım ama bataryayı yeniden taktığımda olay devam etti. sonra telefonumun şarjı bitmiş olacak ki durdu. eve geldiğimde şarja taktım telefonu ve bu sefer de şarj olmaya başlamadan çıkan o dolmaya hazırlanan pil simgesi çıkıp gitmeye başladı. telefonu saatlerdir denememe rağmen hiçbir modda açamadım bilgisayara bağlamayı denedim bağlantı sürekli gelip gitti. bana bir yol gösterir misiniz mutlaka başına gelen olmuştur yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bir problem var mesela bataryamda bir sorun olabilir mi çünkü içindeki dosyaları kaybetmek istemiyorum recovery modunda da açamıyorum telefonu. yardımcı olursanız çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler.

• Konuyu takip etmeye devam ediyorum, saygılar.
  • bu işlemleri yaparken hata mı yaptım ne yaptım bilmiyorum
    samsung yazısında kaldı cihaz
    recovery menusune girmiyor
    nasıl orjinal yazılımını yuklerım ?
    odin ile o dediğiniz Ancora falan birşeyler var onu yapıyorum cıhaz acılıyor fakat sonra sapıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 1 Ağustos 2014; 22:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

bu işlemleri yaparken hata mı yaptım ne yaptım bilmiyorum
    samsung yazısında kaldı cihaz
    recovery menusune girmiyor
    nasıl orjinal yazılımını yuklerım ?
    odin ile o dediğiniz Ancora falan birşeyler var onu yapıyorum cıhaz acılıyor fakat sonra sapıtıyor

Telefon marka model nedir?
  • ercandemirci kullanıcısına yanıt
    Android root konusunda en güncel video konuya eklenmiştir.
    Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar up ve hort ise üzgünüm s3 mini cihazım var root attıktan sonra sorun yoktu ama bir zaman sonra google hesabıma girmemeye başladı ss aşağıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unroot yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hard brick oldu sanırım açılmamasını bile geçtim sarja taktıgımda bile tepki vermiyor.
    ne önerirsiniz ?
    usb jig yöntemini öğrendim araştırmalarımla ama nette usb jig siparişi verebilecegim adres bulamadım.?
  • Arkadaşlar ben rootlu Xperia Ray telefona ics vold.fstab yükledim ama hafıza kartını görmüyor ve sistem hafızası da aynen duruyor... Tekrar düzeltme işlemini nasıl yapabilirim acaba?
  • Linkler yenilensin !!!!
  • Konuyla ilgilenilmekte mi hala ?
  • Galaxy Ace cihazda vold.fstab dosyasını system - etc klasörünün içine attım ve artık telefon hafıza kartını görmüyor.
    Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  • hocam merhaba hafıza arttırma işlemini yapacaktım ben. videoda anlattıgın gibi herpsini yaptım fakat olmadı. Telefonum replika note 4. replika olmasından kaynaklımı olmaması?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.