Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
18
Favori
102.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gingobil

quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

quote:

Orijinalden alıntı: perp

quote:

Yalnız CM9 artık biraz ilkel kaldı, bu nedenle CM10'a geçiş yapmanı öneririm.

Ercan kardeşim.. CM10'u mu kuralım yoksa CM10.1 mi? hangisini tavsiye edersin?

Telefon: Samsung Galaxy Wonder i8150 (Şuan CM9 kurulu)

Şimdilik CM10'da kalmakta yarar var.
    Stabili çıkarsa CM10.1'e geçmeyi düşünüyorum.

ercan bey merhaba,
    tarif edilen şeyleri eksiksiz yaptım. önce root işleimi sonra cwm için odin ile kurulum bitti telefon yeniden açıldı. recovery almak için telefonu kapattım recovery modda açmaya çalışıyorum ancak samsung yazısında takılıp durdu. nerede yanlış yaptım lütfen yardım.

birde arkadaşlar odin de OPS dosyasını anladıkta cwm non touch olması erekmiyormuydu diğer dosya odin recovery tar md5 diye bir dosyaya göre kurulumu tatamladım odin kurulum bitti pass yazıcı yeşil değildi maviydi telefon kendiliğinden açıldı kısa bir süre sonra durum nedir anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ercan bey merhaba,
    tarif edilen şeyleri eksiksiz yaptım. önce root işleimi sonra cwm için odin ile kurulum bitti telefon yeniden açıldı. recovery almak için telefonu kapattım recovery modda açmaya çalışıyorum ancak samsung yazısında takılıp durdu. nerede yanlış yaptım lütfen yardım.

birde arkadaşlar odin de OPS dosyasını anladıkta cwm non touch olması erekmiyormuydu diğer dosya odin recovery tar md5 diye bir dosyaya göre kurulumu tatamladım odin kurulum bitti pass yazıcı yeşil değildi maviydi telefon kendiliğinden açıldı kısa bir süre sonra durum nedir anlamadım

Sen ne yaptın, orijinal rom mu yükledin, root mu rom mu attın makineye ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ercan bey merhaba,

konuları incelediğimde aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlarında olduğunu anladım ve anladımki odin ile yükleme yaparken sizin verdiğiniz CWM dosyası galiba benim telefona uymadı tekrar download moda alıp başka bir CWM doyası ile yükleme yaptığımda herşey düzeldi. benim hatam birden panik ile size mesaj attım aşağıya doğru kunulara baksaydım önerilen şeyleri bulabilecektim. bu arada yabancı forumlarda 10.1 alfa 8 var eminimki sizde takip ediyorsunuz bir hatırlatayım dedim. herkese iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

stok rom kullanın şuanda en güvenli en iyi rom stok rom

Akıl bulandırmaya gerek yok aslan :)
    Güvenliden kastın nedir ?
    Patlamayı mı önlüyor ya da telefonun radyoaktif bileşenlerini mi ortadan kaldırıyor ?

Yoksa güvenliden kasıt, telefonu garantiye verince yüzümüz kızarmasın mıdır ?
    Bu süreçlerde hata yapan olursa yardımcı olacaksan, deneyimlerini paylaşacaksan vs vs ise başımızın üstünde yerin var.
    Ama kafaları bulandırmak istersen başka konu aç oradan paylaş biz de nasiplenelim.
    Yoksa bu işi halledemeyenlere göre bir şarkımız bile var:

Yanlış anlaşılma olmasın, sen görüşünü bildirdin, ben de.
    Burada kim ne yazdıysa dilimizin döndüğünce cevap vermeye çalışıyoruz.
    Yoksa senin mesajın da cevap verilmeye değer.
    Sadece bunun yeri burası değil.
    Ben böyle düşünseydim zaten konuyu açmazdım.
    Sevgilerimle kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 14 Eylül 2013; 17:54:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ercan bey merhaba,

konuları incelediğimde aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlarında olduğunu anladım ve anladımki odin ile yükleme yaparken sizin verdiğiniz CWM dosyası galiba benim telefona uymadı tekrar download moda alıp başka bir CWM doyası ile yükleme yaptığımda herşey düzeldi. benim hatam birden panik ile size mesaj attım aşağıya doğru kunulara baksaydım önerilen şeyleri bulabilecektim. bu arada yabancı forumlarda 10.1 alfa 8 var eminimki sizde takip ediyorsunuz bir hatırlatayım dedim. herkese iyi akşamlar.

O CMW dosyasını atar mısın bana ?

demrciercan@gmail.com

Onu koyayım.

• anlatmak istediğim şuanda en sorunsuz rom stock rom du siz ne anladınız onu bilemem tabi :)
  • quote:

anlatmak istediğim şuanda en sorunsuz rom stock rom du siz ne anladınız onu bilemem tabi :)

O halde "güvenilir" değil de, sorunsuz derseniz amenna, haklısınız derim :)
    İyi akşamlar.
  • Nazım Özer kardeşimize gönderdiği Clockworkmod linki için teşekkür ederim.
    Ana konuya eklenmiştir.
  • Merak ettiğim bir şey var

1
    Telefona özel rom atmadan önce acronis gibi image programları ile yedek alınınca,
    Özel rom beğenmezsse Aldığın yedeği tekrar telefona yukleyen oldu mu?
    Eskisi gibi çalıştı mı?
    Hafıza kartındaki her dosya yerine gelir de telefon içindeki image yüklemesi telefonu eski haline dönüştürür mü?
  • quote:

konunun kapatılması için geçerli sebebi merak ediyorum donanımhaberden soğumaya başladık..

Cevap verildi, sistemsel bir arıza bu soruna neden oluyormuş, yanlış anlaşılmaz olmuş.
    Diğer konuyu gün içerisinde yazıp hizmete sokarım.
    Aksaklıktan dolayı herkesten özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Merak ettiğim bir şey var

1
    Telefona özel rom atmadan önce acronis gibi image programları ile yedek alınınca,
    Özel rom beğenmezsse Aldığın yedeği tekrar telefona yukleyen oldu mu?
    Eskisi gibi çalıştı mı?
    Hafıza kartındaki her dosya yerine gelir de telefon içindeki image yüklemesi telefonu eski haline dönüştürür mü?

• Aldığım yedeği yükledim, her şey geri geliyor. Arama yaptığın şahıslar dahil.

• Eskisi gibi çalıştı.

• Evet, her dosya geri gelir.

• Evet eski haline döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 18 Eylül 2013; 12:35:18 >
  • Facebook kanalına admin ve mod alımları başladı arkadaşlar.
    Destek olmak isteyen kişiler buradan özel mesaj göndersinler.
  • İyi akşamlar,ben de galaxy wonder'ıma cm9 yükledim.Herşey iyi güzel de mesaj yazarken bastığım her karakterde telefon titriyor.Ayarlardan titreşimi falan kapattım fakat sorun çözülmedi.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
  • arkadaşlar bu ram kullanımını nasıl nerden görebilirim telefonda bulamadım ??? önceden görev yöneticisinden takip edebiliyordum
  • arkadaşlar bu ram kullanımını nasıl nerden görebilirim telefonda bulamadım ??? önceden görev yöneticisinden takip edebiliyordum
  • ben güç home ve ses kapama tuşuna basıp telefonu bilgisayara bağladığımda usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor driver felan yükledim gene olmuyor ?
  • Telefonum'da Lg e510 sorun ise birisi beni aradığında 'com.android.phone kullanılamıyor,lütfen tekrar deneyin' hatası alıyorum telefon çalmıyor karşı tarafta çalıyor gibi görünüyor çevir sesi geliyor dolayısıyla iletişim kuramıyorum.Biraz araştırdım wipe flan atın diyorlardı recovery mode girdiğimi düşünüyorum wipe flan yazmıyordu sadece direk ' delete all user data -- yes-no ' seçeneği vardı başka hiçbir şey yoktu.Yaptım ve sonuç değişmedi,telefon'dan gizlilik ayarlarından'da sıfırladım telefonu sonuç aynı LÜTFEN YARDIM EDİN !!

BU ARADA SİZ SORMADAN SÖYLİYİM TELEFON ROOT'LU :/
  • Herkese merhaba yakında Youtube üzerinden canlı yayın dönemi başlıyor.
    Sorularınıza anında çözüm bulmak için böyle bir uygulamaya gidiyoruz.

Facebook sayfasından duyurular yapılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.