Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
18
Favori
102.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de telefonuma cm9 u yükledim. yükleme aşamasında anlatılanları uygulayınca sıkıntı çıkmıyor, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

quote:

Orijinalden alıntı: utkuu_caan

aynen hocam sayende oldu (=
    ben Cm9 u yükledim ama Cm10a geç o daha iyi paylaştığım videodakini yükle dersen birde onu deneyim (=

Stabil çıkana kadar beklemekte fayda var.
    Yoksa don değiştirir gibi rom değiştirirsen, rom bağımlılığı olma ihtimalin var

İşin şakası da bu, stabil her zaman en iyisidir.

Peki şu an en stabil rom sence hangisi.

ben direkt stok romdan cm 10 b1'e geçtim batarya çok hızlı bitiyordu sonra cm 10.1 a7'ye geçtim onda da hoparlör sesi çok azdı. Yine cm10b1'e döndüm yedekten geri yükleme ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

quote:

ben Cm9 u yükledim ama Cm10a geç o daha iyi paylaştığım videodakini yükle dersen birde onu deneyim (=

ben direkt stok romdan cm 10 b1'e geçtim batarya çok hızlı bitiyordu sonra cm 10.1 a7'ye geçtim onda da hoparlör sesi çok azdı. Yine cm10b1'e döndüm yedekten geri yükleme ile.

Cm10 Alpha 2'de batarya sorunum hiç olmadı ama şöyle bi durum var.
    Whats app ile facebook varsa ne yaparsan yap batarya çok gitmeyecektir.
    Gps açıksa ve senkronizasyon yapan pek çok program varsa batarya dayanmaz.

Şu an Cm10 final release var şarj sorunum yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

quote:

Cm10 Alpha 2'de batarya sorunum hiç olmadı ama şöyle bi durum var.
    Whats app ile facebook varsa ne yaparsan yap batarya çok gitmeyecektir.
    Gps açıksa ve senkronizasyon yapan pek çok program varsa batarya dayanmaz.

Şu an Cm10 final release var şarj sorunum yok.

Sadece whats up var. Senkronizasyon kapalı yarım saatte bir mail kontrolu var ve genelde 3g de telefon. Kendi romunda aksama kadar yetiyordu. Ama bu Custom romlarda yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler, rom veya root konusunda pek bilgi sahibi değilim ancak telefonun şu anki durumundan da sıkıldım ve sanırım final sürüleri yayınlanmış olan cynogen 10 romunu yüklemek istiyorum. Bu konu ile ilgili bir kaç sorum olacaktı.
    1. Şarz konusunda ve stabilitie konusunda herhangi bir sıkıntı var mı? sürekli 3g açık kullanıyorum orjinal romda ortalama telefonun şarz süresi 1 gün gidiyor şu anda...
    2. Videoda anlattığın gibi cwm recoveryi yükledim ama bende yeşil olan pass yazısı kaç defa yaptım ise mavi çıktı zaten videoda da belirtmiştin sorun yok yüklenmiştir diye ama telefonda herhangi bir değişiklik olmadı ve rom yüklemek için ses açma + home + pover tuşuna basmama rağmen telefon normal açılıyor herhangi bir menü gelmiyor...
    3. Root yapmama gereke var mı? cwm yüklemem yeterli mi rom yükleyebilmek için...
    Yardımların için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan27

İyi günler, rom veya root konusunda pek bilgi sahibi değilim ancak telefonun şu anki durumundan da sıkıldım ve sanırım final sürüleri yayınlanmış olan cynogen 10 romunu yüklemek istiyorum. Bu konu ile ilgili bir kaç sorum olacaktı.
    1. Şarz konusunda ve stabilitie konusunda herhangi bir sıkıntı var mı? sürekli 3g açık kullanıyorum orjinal romda ortalama telefonun şarz süresi 1 gün gidiyor şu anda...
    2. Videoda anlattığın gibi cwm recoveryi yükledim ama bende yeşil olan pass yazısı kaç defa yaptım ise mavi çıktı zaten videoda da belirtmiştin sorun yok yüklenmiştir diye ama telefonda herhangi bir değişiklik olmadı ve rom yüklemek için ses açma + home + pover tuşuna basmama rağmen telefon normal açılıyor herhangi bir menü gelmiyor...
    3. Root yapmama gereke var mı? cwm yüklemem yeterli mi rom yükleyebilmek için...
    Yardımların için şimdiden teşekkürler...

1) Andorid şarj konusunda başarısız bi sistem, şarj haliyle biter çünkü aktif bir sistem.
    2) Cm recovery yüklemeden önce root yaptın mı ?
    3) Zaten cevabı vermişsin :)

• root
    • cwm
    • cm10

• Ellerin dert görmesin üstad ilk defa root ve rom olayına girdim sadece orjinal roma deneme amaçlı dönerken sıkıntı yaşadım açılış ekranında onuda zaten videoda cevaplamışsın eski sistem dosyalarını silerek sorunu hallettim.
    Şu an cm 10 kullanıyorum gayet stabil tek eksik noktası orjinal roma göre 3g açıkken şarzı çabuk tüketmesi...
    Üstad bu arada önereceğin programlar nelerdir ofis olsun video oynatıcı olsun özelden veya burdan mesajlarsan teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan27 -- 23 Haziran 2013; 11:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan27

Ellerin dert görmesin üstad ilk defa root ve rom olayına girdim sadece orjinal roma deneme amaçlı dönerken sıkıntı yaşadım açılış ekranında onuda zaten videoda cevaplamışsın eski sistem dosyalarını silerek sorunu hallettim.
    Şu an cm 10 kullanıyorum gayet stabil tek eksik noktası orjinal roma göre 3g açıkken şarzı çabuk tüketmesi...
    Üstad bu arada önereceğin programlar nelerdir ofis olsun video oynatıcı olsun özelden veya burdan mesajlarsan teşekkürler...

1) 3 g kapatmak için ayarlar/diğer/mobil ağlar/yalnızca 2g ağlarını kullan.
    2) Video oynatıcı olarak ben sistemin video oynatıcısını kullanıyorum ama dilersen vlc gibi programlardan yararlanabilirsin.
    3) Ofis derken word, excel gibi programlardan bahsediyorsan zaten sistemde şu an hali hazırda (sql database hariç) pek çok ofis programı gömülü halde mevcut.

• cyanogenMod 9 u kullanıyordum hafıza kartını kendi belleği, olarak görsün dedim söylediğim vols dosyasını değiştirdim videodaki gibi ama hafızası değişmedi ve ayarlar/depolama bölümüne girmez oldu hata verdi bende backup yaptım sonra cyanogenMod 10.1 final sürümünü yükledim ve hafıza değişim olayını tekrarladım ve aynı sorun yinelendi. tekrar rom atıp yine cyanogenMod 10.1 finali yükledim ama hafıza olayını halledemedim hafıza 64mb, bişe yükleyemiyorum
  • quote:

cyanogenMod 9 u kullanıyordum hafıza kartını kendi belleği, olarak görsün dedim söylediğim vols dosyasını değiştirdim videodaki gibi ama hafızası değişmedi ve ayarlar/depolama bölümüne girmez oldu hata verdi bende backup yaptım sonra cyanogenMod 10.1 final sürümünü yükledim ve hafıza değişim olayını tekrarladım ve aynı sorun yinelendi. tekrar rom atıp yine cyanogenMod 10.1 finali yükledim ama hafıza olayını halledemedim hafıza 64mb, bişe yükleyemiyorum

Aynı sıkıntı bende de mevcut, cm 10 final relase sürümünü kullanıyorum. Ercan bey hem yukarıdaki mesajlarında bahsetmiş hem de videolarda cm10 da hafıza kartını dahili hafıza olarak gösterilebildiğini ve herhangi bir işleme gerek olmadığını ama malesef sistem benim hafıza kartımı görmüyor dahili hafıza olarak.
    Hafıza kartım class 10 16 gb.
    Videodaki işlemi yaptım aynen dediği gibi bu defa hafıza kartı dahili hafıza oluyor ancak depolama ya girdiğimde depolama ayarları durdu hatası alarak atıyor ayarlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan27 -- 26 Haziran 2013; 14:32:07 >

• arkadaşlar cm10 final sürümünü kullanıyorum 2 gündür ama wifi çalışmıyor bende kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • Şu hafıza olayını bir türlü çözemedim gitti 2 gündür kaç defa denediysem olmadı hep depolamaya girdiğimde ayarlar durdu deyip atıyor ercan bey yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

arkadaşlar cm10 final sürümünü kullanıyorum 2 gündür ama wifi çalışmıyor bende kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Modemini bir resetle bakalım.
    Bana da aynısı olmuştu.
    Olmazsa rom'u tekrar yükle.
  • quote:

arkadaşlar cm10 final sürümünü kullanıyorum 2 gündür ama wifi çalışmıyor bende kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Vold.fstab dosyaları uygun değil sanırım ben de aynı hatayı aldım, çözümü bulunca paylaşırım.
  • quote:

quote:

Vold.fstab dosyaları uygun değil sanırım ben de aynı hatayı aldım, çözümü bulunca paylaşırım.

Ercan hocam durum nedir cm10 wifi sorunu ?
  • Arkadaşlar oyunları ve uygulamaları nasıl hafıza kartına atabilirim bana yardım telefona oyun atamıyorum hafızası yetmiyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboak

Arkadaşlar oyunları ve uygulamaları nasıl hafıza kartına atabilirim bana yardım telefona oyun atamıyorum hafızası yetmiyor diye.

Şu rom'u indir kur.

Rom
    [İNDİR]

Gapss
    [İNDİR]

---------------------------------------------------O-O------------------------------------------------------------

Şu dosyayı indir hafıza kartına at.
    [İNDİR]

Sonra şu videoyu izle.
    [İZLE]

Tüm oyunları sorunsuz oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 4 Temmuz 2013; 11:32:55 >

• quote:

quote:

bu sorun çözüldümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

quote:

quote:

bu sorun çözüldümü?

Back up alıp aşağıda verdiğim dosyayı dener misin ?
    Şu an vaktim yok denemeye iş yerinden yazıyorum.
    Olmazsa recovery yapıp geri alırsın sistemi olur mu kardeşim ?

Dosya çalışmadığından link kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemirci -- 7 Temmuz 2013; 0:28:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

quote:

quote:

bu sorun çözüldümü?

Back up alıp aşağıda verdiğim dosyayı dener misin ?
    Şu an vaktim yok denemeye iş yerinden yazıyorum.
    Olmazsa recovery yapıp geri alırsın sistemi olur mu kardeşim ?

Değiştirilen vold.fstab indir.

Tamam denerimde :) ben şimdi daha hiç bişeye başlamadım telefonda sadece root var okadar rom falan atmadım henüz

senin videolarını izliyorum ama ancora diye bir dosyadan bahsediyorsun onu arıyorum şu an :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.