I

Teğmen
15 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Android telefonumda utorrent programı indirme yapmıyor nedeni neden olabilir google play yorumlarda herkeste çalışıyor gibi gözüküyor ama benim telefonumda çalışmıyor bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.
arkadaşlar video bakarken internette videoları alttan ve üstten kesiyor nedeni nedir bu epeyden beri vardı ama iyice canımı sıkmaya başladı diğer forumlara baktım ama çözümünü bulamadım cevap yazarsanız çok sevinirim

resim

resim

örnek resimde attım lütfen yardım edin çok canımı sıkmaya başladı bu alttan ve üstten kesme videoları
arkadaşlar telefona çok rom kurdum ve kendi orjinal stock romuna döndüm ve batarya hiç dayanmaz oldu telefonu alalı çok zamanda olmadı nasıl bu batarya sorunu çözebilirim acaba stock romunu düzgün mü kuramadım cevap yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar general mobile discovery 64 gb hafıza kartı destekler mi eğer destekliyorsa bir tane alıcam 32 gb alacaktım sorayım dedim bana 64 gb ideal gibi geldi telefonu uzun süre kullancam o yüzdende 32 gb çok sıcak bakmadım 64 gb kullanan varsa konuya mesaj atarsa sevinirim sandisk 64 gb ultra class 10 almayı düşünüyorum
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Asus
Mobil cihaz
General Mobile
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Ses Sistemi
Edifier
Tablet
Samsung
Kulaklık - Amfi
Philips
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.800 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.