Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.446
Cevap
147
Favori
216.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (Tüm sağlık ölçümleri aktif ,aod açık)
    17.30 %100
    19.30 %94 ( 15 dakika egzersiz kaydı)
    23.30 %80 (2 EKG, 5 dk youtube ,20 dk saat üzerinden arama yapma)
    Güncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabadünya1 -- 1 Eylül 2022; 23:32:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar bilmeyenler için yazıyorum.

Google Asistan'ı Türkçe kullanmak istiyorsanız etkinleştirmeyi ingilizce olarak yapın ve ardından asistan dilini tekrar Türkçemize çevirin. Türkçe olarak etkinleştirilemeyen asistan artık Türkçe konuşuyor olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

Bölgenin dili henüz Galaxy Watch 5 üzerinde desteklenmiyor diyor, "anladım" dışında bir tuş yok?

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondaki asistanın dilini ingilizce yapın ve öyle yapın işlemi. Saatteki asisten türkçe açılacak ama o durumda ingilizce dinliyor ve konuşuyor olacak. Telefondaki asistanımızı Türkçe yaptığımızda ise saatimizde de Türkçe konuşuyor olacak.

• Özellik yatarken aktif oluyor diyorlar. Sadece yatarken sıcaklık ölçüyor cihaz.

• Watch 5 pro için pil testine başladım
    17.30 %100
    00.00 %78 (Saati çıkardım sabah takicam)
    11.15 %68 ( saat bostayken %10 şarj yemiş)
    Güncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabadünya1 -- 2 Eylül 2022; 11:15:47 >
  • hocam bir de normal kullanim test bekliyoruz. Aod kapali sekilde

• sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam

• Birazdan Pro Gri modelini almaya gideceğim. Bu saatlerde eskisini getir yenisini götür tarzı bir şey yok değil mi

• Luminouse L kullanıcısına yanıt
    Sadece telefonda var saatte olmuyor elden satacaksın eskiyi

• 2 gün gider o batarya ile saat sürekli işlem yapıyor sen taksanda takmasanda
    Whatch 1 deki bataryanın biraz daha büyüğü bu, ama yapılan işlem sayısına göre çok iyi 2 gün

• Selamlar, halihazırda Galaxy Watch 1. nesil kullanıyorum. Watch 5 çıktığında bir hevesle ön siparişten pro modelini alıp geri iade ettim (teslim edilmeden) çünkü çok pahalı hissettirdi sonradan. 8000₺ vermek istemedim bir anda. Şu anda normal Watch 5 44 mm modelini alıp almamak konusunda çok kararsızım. Geçen seneki çıkan Watch 4 modeline göre batarya ve sıcaklık sensörü haricinde geliştirme yok gibi bir şey olduğu için almak istemiyorum, biraz kızdım bu duruma. Seneye Watch 6'yı bekleyip alsam belki çok daha gelişmiş bir model olur diye düşünüyorum, olmasa da en kötü daha yeni model almış olurum. Diğer yandan şu an 1. nesilden 5. nesile geçiş yapınca bir sürü ekstra özelliği olmuş olacak benim için (EKG/O2/Android gibi).

Sizce 1 sene bekleyip geliştirme olacağını ümit ederek Watch 6 mı almalıyım yoksa şu anda 5'i mi almalıyım? Tavsiyelere açığım.

1 sene beklemeye beklerim de çatlar mıyım orasını bilmem   Bu arada 1. nesil saat hala sorunsuz çalışıyor onu da belirteyim.

• burak_1998 kullanıcısına yanıt
    Kampanyalı olarak keşke alsaydın
    Diğer pro saatlerde 7000 civarı
    Hediyelerle birlikte sana 6500 7000 civarına gelecekti. Sonuçta pro fiyatı elbette yüksek olacak. Diğer modellerle karşılaştığında direk pro modele yonleniyorsun doğal olarak

Ben hediyeli olarak sipariş verdim şuan kargoda bugün gelir galiba

• burak_1998 kullanıcısına yanıt

Bende kararsızım sizin gibi. Bende de şu an emektar Gear S3 var 6. yılı dolmak üzere artık emekli etmem lazım. Watch 5 44 MM düşünüyordum ancak özelliklerinin Watch 4 ile hemen hemen aynı olup fiyatının neredeyse iki kat olması sebebiyle watch 4'e daha çok yakınım açıkcası.

• Pro modelini aldım Vatandan ama Siyah diye aldım bronz olanı vermişler yanlışlıkla ama iade etmek istemedim kutuyu açtığım için birde bu renkte fena değildi.İlk önce benim için önemli olan Tansiyon olayını hemen kullanmak için Omron Tansiyon aletimle kalibre ettim.Doğrusu beni şaşırttı kalibre ettiğim değerler ne yazdıysam her ölçümde 1-2 değer farkle aynı sonucu verince hayal kırıklığı oluştu bende.Sonra tekrar kalibre ettim fakat bu kez 117-85 falan değer ölçümünü girdim.Bir saaat sonra ara ara ölçümler yaptım saat o kalibre değerlerine yakın sonuçlar verirken gerçekte ise Omron cihazda çok farklı sonuçlar çıktı.Burda bir yerlerde hata yapmadıysam hiç güven vermedi bana.Nabız değerleri sorunsuz doğru çıkıyor. Ekg de ise tansiyona göre daha tutarlı gibi , çoğu akşam geçici olarak yaşadığım taşikardi ve nadiren ritm bozukluğunu ( Kullandığım Tansiyon ilacı yan etkisi) tesbit etti ,Atriyal Fibrilasyon dedi ve ben bunu zaten kendimde farkediyorum ( Doktora zaten gideceğim ve ilacımı değiştireceğim ama malum randevu alamıyorum ) ...Neyse bu tansiyon sensörlerine de güvenebilsem saat için parasını hakediyor diyeceğimde şuan için o konudayorum yapmayım.İnşallah bir güncelleme ile daha tutarlı sonuçlar elde edebiliriz.

• Watch 5 pro için pil testine başladım
    17.30 %100
    00.00 %78 (Saati çıkardım sabah takicam)
    11.15 %68 ( saat bostayken %10 şarj yemiş)
    15.08 %56 (sadece aralıklarla müzik kontrolü yaptım)
    18.30 %43
    Güncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhabadünya1 -- 2 Eylül 2022; 18:30:22 >
  • egemnyldrm E kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam.

S3 Frontier dan Pro Gri modeline gecis yaptim. Tabi kordonlarimin hicbiri uymuyor. Onerebileceginiz kordon linkleri var mi. Bi de faydali yuklememiz gereken uygulamalar var mi

• Luminouse L kullanıcısına yanıt
    Pro modelinde kordon hediyesi de vardı
    Almadınız mı?

• egemnyldrm E kullanıcısına yanıt

Bitmiş hocam o. Sitede de kaldırılmış

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.