Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
145
Favori
217.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar watch 5 model var bende, deri değil plastik kordon var ama yine de koku geliyor saatten sürekli. Haftada bir ıslak mendille siliyorum kordonları filan ama bir haftaya yine kokuyor tuhaf bir kokusu var saatin. Daha önce huawei saat kullanmıştım deri kordon takınca kokardı sadece. Kokuya çare var mı saati musluğun altına tutup yıkamak da istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama silmekle de geçmiyor koku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Kordonunda koku yok sadece kendi terinizle kaynaşınca bir koku çıkıyor. Yani ter kokunuz kötü olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sabunlu su ile yıkamanızı öneririm arada.

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Su geçirip geçirmediğine emin olsam yapardım da. Huawei watch fit 2 kullandım daha önce. Birkaç kez denize girdim yandaki fiziksel tuş bozuldu. Bununla suya girmeye de suya sokmaya da emin olamadım o yüzden.

Anladım, risk tabi. Watch 5 pro ile deniz, havuz, banyo, hamam, lavabo sıkıntı yok 1,5 senedir.

• Arkadaşlar çok az ve genelde evde kullandığım watch 5 pro saatimi satıyorum. Çok seviyorum saati ancak Almanya'dan watch 7 hediye geliyor. O nedenle satıyorum. İlgilenen varsa mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yan sanayi kordonlarda oluyor bende de ter kokusu ve ıslak mendil birleşince kordon çok pis kokuyor. Orjinal kordonla hiç olmadı ama 3 tane yan sanayi kordon attım çöpe

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

Hocam kutudan çıkan orjinal siyah plastik kordon kullanıyorum başka kordon yok. Koku bundan geliyor. Daha önce de akıllı saatler kullandım böyle koku olmazdı. Ter kokusu gibi değil böyle leş gibi bir koku.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.