Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy W'lar da sayaç işliyor mu yoksa unroot yaptıktan sonra garanti eski haline dönüyor mu?
  • Dostlar benim arkadaş bu telefona program yükleyeyim derken bozmuş açılmıyor...Sıfırdan firemware kurMak gerek sanırım download mod da açılıyor ancakhttp://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8150 burdan firemware indirip kurmak istediğimde boot eksik diyor...sitede kernel ve modem dosyaları var Kernel in içinde boot.img diye bir dosya var ....acaba telefonun istediği boot bu mudur? Sıfır kurulumu kısaca odin ile anlatacak bir arkadaş var mı? telefon elimizde ama çalışmıyor...yardımlar için şimdiden teşekkürler...
  • herşeyi eksiksiz yapıyorum ancak $su komutumu girdiğimde permisson denied yazıyor #dd if=/sdcard/RZR-2.1.4-ancora-rec.img of=/dev/block/mmcblk0p13
    bunu yazıp devam ettiğimde permisson denied hatası devam ediyor

bazı forumlar da root başarılıysa ram den anlayabilirsiniz demişler baktım 50 60 mb boş ram kalırken şimdi 206 mb ram boş root tamam ancak superuser diye bir uygulama çalışmıyor çalışan servislere baktığımda

sorun nerede olabilir hata ayıklama usb hata ayıklaması vs hepsi tmm işlemi bir kaç kez devam ettirdim hala aynı hatayı alıyorum
    lütfen yardımcı olabilirmisiniz
     SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Gençay -- 1 Temmuz 2012; 17:10:27 >
  • GPS çalışmıyor bende nedense. Root ve Sd card olayını yaptıktan sonra oldu bu olay. Bi şeyi eksik mi yaptım dicem ama Root ve Sd card olayı başarıyla gerçekleşti. Neden kaynaklanır bu GPS çalışmaması durumu? Aynı zamanda farkettim ki 3G bağlantısı yapamıyor cihaz. Telefondan mobil ağlara girip sadece WCDMA seçtiğimde şebeke bulunamadı diyo :/ Bi yardım edin de çözek şu durumu hacılar :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drag10slayer -- 3 Temmuz 2012; 21:55:31 >
  • Telefonun servis ayarlarından bişeyler yaptım belki düzelmiştir. bakalım yarın test edicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_mem

Dostlar benim arkadaş bu telefona program yükleyeyim derken bozmuş açılmıyor...Sıfırdan firemware kurMak gerek sanırım download mod da açılıyor ancakhttp://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8150 burdan firemware indirip kurmak istediğimde boot eksik diyor...sitede kernel ve modem dosyaları var Kernel in içinde boot.img diye bir dosya var ....acaba telefonun istediği boot bu mudur? Sıfır kurulumu kısaca odin ile anlatacak bir arkadaş var mı? telefon elimizde ama çalışmıyor...yardımlar için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar en son geldiğim durumu söyleyeyim..Telfona orjinal rom lardan hangisini attıysam olmadı...Download mod a açılıyor yazılımda alıyor fakat yeniden başlıyor sadece samsung yazızıgelip gidiyor...Brick olmuş diyecem ama yazılım alıyor ve download mod da açılıyor ama recovery mod da açılmıyor...Cihazın garantisi yok servise de gönderemiyoruz...burdaki telefoncular da anlamadı...Sizden br fikri olan var mı?

• quote:

quote:

Dostlar benim arkadaş bu telefona program yükleyeyim derken bozmuş açılmıyor...Sıfırdan firemware kurMak gerek sanırım download mod da açılıyor ancakhttp://samsung-updates.com/device/?id=GT-I8150 burdan firemware indirip kurmak istediğimde boot eksik diyor...sitede kernel ve modem dosyaları var Kernel in içinde boot.img diye bir dosya var ....acaba telefonun istediği boot bu mudur? Sıfır kurulumu kısaca odin ile anlatacak bir arkadaş var mı? telefon elimizde ama çalışmıyor...yardımlar için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar en son geldiğim durumu söyleyeyim..Telfona orjinal rom lardan hangisini attıysam olmadı...Download mod a açılıyor yazılımda alıyor fakat yeniden başlıyor sadece samsung yazızıgelip gidiyor...Brick olmuş diyecem ama yazılım alıyor ve download mod da açılıyor ama recovery mod da açılmıyor...Cihazın garantisi yok servise de gönderemiyoruz...burdaki telefoncular da anlamadı...Sizden br fikri olan var mı?

telefonu açtıktan sonra ne kadar bekledin o yazının gitmesini?yeni rom atıldığında bazen uzun sürüyor ilk açılış.sık rom değiştirdiğim için bazen bende tırsıyorum samsung yazısında takılı kaldı diye.ama 4-5 dakka sonra gidiyor yazı açılıyor telefon.senin yaşadığın sorun bir arkadaşa da olmuştu,odinle rom atınca düzelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

quote:

quote:

telefonu açtıktan sonra ne kadar bekledin o yazının gitmesini?yeni rom atıldığında bazen uzun sürüyor ilk açılış.sık rom değiştirdiğim için bazen bende tırsıyorum samsung yazısında takılı kaldı diye.ama 4-5 dakka sonra gidiyor yazı açılıyor telefon.senin yaşadığın sorun bir arkadaşa da olmuştu,odinle rom atınca düzelmişti.

Ben de rom u odinle attım yaklaşık 10-15 dk bekledim belki daha fazla beklediğim oldu ama telefon hep aynı...samsung yazısı geliyor ondan sonra dikey bir pil beliriyor üzerinde işlem yapan dairesel ikon geliyor o gidiyor samsung yazısı geliyor hep aynı saniyelik gelip gitmeler zaten...2.3.6 yükledim aynı...2.3.5 yükledim yine aynı...xda forumda da araştırdım onlarda senin dediğini diyor 4-5 dk da açılır diyor ama nafile...ilgin için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

Arkadaşlar ben bir salaklık yaptım. Telefonda normalde droid final sürümü yüklüydü sd kartta. Böyle romu yüklemiştim. Daha sonra titanium backup ile yanlış programları silince tel hata vermeye başladı. Ben de nasılsa hafıza kartında droid final sürümü var diye telefona baştan şu işlemleri yaptım.

-wipe data/factory reset i menu tuşu ile seçerek delete all user data diyoruz daha sonra
    -wipe cache partition u menu tuşu ile seçerek wipe cache yapıyoruz daho sonra
    -mounts and storage yi menu tuşu ile seçerek format/system den formatı seçiyoruz d sonra
    -advanced i menu tuşu ile seçerek wipe battery stats tan wipe battery stats ı seççiyoruz. bunları yaparak telefonumuzu temizliyoruz sıra romu yüklemekte

daha sonra tam romu yüklemek için sd karta geldiğimde hiçbirşey bulamıyor. ne sd card da romun zipli versiyonu var ne de externel sdcard da. şimdi teli açıp kapayınca da malesef samsung yazısında takılı kalıyor, çünkü içinde yüklü rom yok.

Şimdi ne yapmalıyım. Nasıl sd karta tekrar romu yükeleyebilirim teli pcye bağlayamıyorum. odin ile yükleyebileceğim rom var mı? orjinal romu odinle mi yüklüyorduk? acil bir yardım. şuan telde rom falan yok, kartların içleri de boş. ne yapacağım?

Ayrıca orjinal romu buldum serbia olan. I8150XXLM8_I8150OXXLC2_I8150XXLM8_HOME.tar.md5 şu dosya çıktı içinden bunu nasıl yükleyebilirim tele?

7 gün olmuş ancak sorunu çözdünüz mü ?
    Aynı hataya ben de düştüm hala çözemediyseniz anlatayım diyecektim.

• Teşekkürler, çözebildim.
  • Eski recoveryiye nasıl dönecem peki.Anlatınları yaptı ama açtığımda aynı recoveryi geliyo ?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1753233
    KNOWN ISSUES!
    •partial camera working with 3rd party apps.
    [LIST]bugs similar to cm9

Instructions(Installation Steps) - YOU MUST READ THIS!
    Step by step
    •1. wipe data,cache,dalvik cache and format system
    •2. install rom (no need for gapps as it is included)
    •4. wipe data,wipe cache,dalvik cache and FIX PERMISSIONS
    •5. Reboot system
    •6. Wait till full boot of your phone

Base: CM9 Alpha 4 by Arco68

INFO

Samsung GALAXY S 3 Like UI
    Samsung GALAXY S 3 TouchWiz Nature UX Launcher
    Samsung GALAXY S 3 Stock Wallpapers
    Samsung GALAXY S 3 Live Wallpapers - Deep Sea and Luminous Dots
    Samsung GALAXY S 3 UI Sounds
    Samsung GALAXY S 3 Shutter Sound
    Samsung GALAXY S 3 Lock , Unlock Sounds
    Samsung GALAXY S 3 Icons
    Samsung GALAXY S 3 Ringtones
    Samsung GALAXY S 3 Alarms
    Samsung GALAXY S 3 Notifications
    Samsung GALAXY S 3 Like Phone Dialer
    Samsung GALAXY S 2 Style Call Receive

TouchWiz like Status Bar
    Andrew Neal's Version of DeskClock
    Tweaked SystemUI and framework-res
    Sony Walkman Music App
    Edited Phone , Contacts and Messaging App
    Added latest Google Apps
    Apollo Music Player
    Black Hole Live Wallpaper
    Gummy Bean Live Wallpaper

bu room xda forumda verilmiş tüklemek için telefonun root mu olması lazım

• merhaba arkadaşlar.root ve rom konusunda bana yardımcı olabilecek olan var mı sorularım olacak.forum kirliliği olmasın :) ofb37@hotmail.com
  •  SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM

http://img4.ressim.net/out.php/i5882372_adsiz-png

böyle bir uyarı çıkıyor ve root olmadığını uygula yüklediğimde anlıyorum

ne yapmam gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain -- 10 Temmuz 2012; 20:43:18 >
  • @erbain aynı durum bende de söz konusu çözebildiğinde bilgilendirirsen sevinirim...
  • 2.3.6 nin telefonda etkisi nasıl.. Performans kullanım dokunmatik hassasiyeti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese merhabalar,esenlikler.

Bir sorunum var ilk mesajdaki her şeyi adım adım yaptım root üzerine romu kurmak için recovery modu aktif ettikten sonra verdiğiniz ilk linkteki Türkçe romu yüklemek için sistem dosyalarını sildikten sonra rom zipini install ettim ve reboot ettikten sonra telefonum çalışmamaya başladı Samsung yazısı geldikten sonra siyah ekranda kalıyor bir tek download mod ve recovery ekranına girebiliyorum ve recovery modda bilgisayara bağlanmak mümkün değil Kieste tanımıyor download modda ise ilk ekrandaki devam edip etmeme ekranında volume up - volume down tuşları çalışmıyor sadece seçim ekranında kalıyor kapatmak zorunda kalıyorum yani hiç bir şekilde bilgisayara bağlanmak mümkün değil yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
  • beyler bu recovery i ben kuramadim ya daha basitce anlatabilirmisiniz acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar root yaptım ve blackmart uygulamasını kurdum. Malum ücretli programları yükleyebilmek için. Bir arkadaş şimdi dedi ki programlara dikkat et senin yerine birilerine mesaj vs. göndermesin, bilgilerini çalmasın. İçime kurt düştü. Nasıl anlarım bunu? Faturada sürprizlerle karşılaşmayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 14 Temmuz 2012; 21:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Arkadaşlar root yaptım ve blackmart uygulamasını kurdum. Malum ücretli programları yükleyebilmek için. Bir arkadaş şimdi dedi ki programlara dikkat et senin yerine birilerine mesaj vs. göndermesin, bilgilerini çalmasın. İçime kurt düştü. Nasıl anlarım bunu? Faturada sürprizlerle karşılaşmayayım...

blackmart'ı tavsiye etmem,yalan yanlış programlar çıkıyor.virüslü çıkıyor falan.tavsiyem coolapk programı.tek dezavantajı çince olması ama her programın adı ingilizce olarakda yazdığı için arama yaptığında kolayca buluyosun.indir tuşunu bikaç denemede çzöüyosun zaten.sürekli güncelleniyor programlar.bundan iyisini görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.