Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

arkadaşlar merhaba bende telefonu rootlamayı düşünüyorum. Ancak custom romlara şimdilik uzağım sadece rootlasam kayıt yerini sd kart oalrak gösterebilirmiyim ve google+ gibi programları silebilir miyim? Son olarak root işlemi telefonda kayıtlı olan programları bilgileri etkiler mi? kusura bakmayın cahilim root konusunda yazılanlarında hepsini okudum ama emin olmak istiyorum.

aynen ben de bu soruları merek ediyorum bir de 8 gb hafıza kartı aldım diyelim. uygulamalrı telefonu rahatlatmak için bu karta atabilir miyim ?

• root olayı canımı sıkıyor. yok mu bu harici karta başka bir yolla oyun ve uygulama yüklemenin farklı bir yolu
  • nihayet root yaptım arkadaşlarç şimdi yedeğini almaya uğraşayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 13 Haziran 2012; 3:42:18 >
  • 4.Bu komut penceresinde C:root/files kısmına ulaşacağız "cd.." alt satıra iner C: noktaya kadar cd.. yapın sonra "cd root" sonra "cd files" diyorsunuz
    satır C:root/files ta kalmış olacak
    5.şimdi şu komutları yazacağız ms-dos ekrAnında

adb shell

$su

#dd if=/sdcard/RZR-2.1.4-ancora-rec.img of=/dev/block/mmcblk0p13

baştan adb shell yazın enterlayın-->> dolar işareti kendi gelir "su" yazın enterlayın -->> kare işareti kendi gelir sonra "dd ile başlayan komutu eksiksiz yazıp enterlayın
    img dosyasını telefona atmış olacak.

birisi anlatır mı ya bu ksıım karışık biraz 4. adım da kafam uçtu

• beyler recovery yaptım ama uzun komutu yazarken slash yani ''/'' karekterini girmeyi unuttum sileym derken entere bastım sizce bi problem olur mu?

sonra yılmadım işlemleri eksiksizce yerine getirdim fakat bu img dosyasını nereye atıyor telefon onu çözemedim? boyutu felan ne olmalı, hangi dizine atmıştır telefon bunu hele bi el atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

beyler recovery yaptım ama uzun komutu yazarken slash yani ''/'' karekterini girmeyi unuttum sileym derken entere bastım sizce bi problem olur mu?

sonra yılmadım işlemleri eksiksizce yerine getirdim fakat bu img dosyasını nereye atıyor telefon onu çözemedim? boyutu felan ne olmalı, hangi dizine atmıştır telefon bunu hele bi el atın

Komutu yanlışyazman birşey olmaz.komut yerine getirilmemiş olur sadece.Telefon recoveryde açılıyorsa olmuştur arkdşm
  • arkadaşlar telefona root attım harici sd kartımı da usb bellek olarak gösterebildim ancak bu seferde indirdiğim dosyalar usb beleleğe kaydolmuyor sd karta kaydoluyor ne yapmam lazımsd kartım 1.7 gb gözüküyor usb belleğim 14.83 bir yanlışlık var mı
  • Merhaba arkadaşlar,
    1 hafta önce kendime galaxy w aldım (ilk androidli telefonum) ama şarj konusunda sıkıntı çekiyorum bekleme modunda bir gün içerisinde çok fazla düşüyor. Bunun için marketten baterry saver ve task kill yükledim bu sefer mesaj alamıyordum onları sildim ama ne kullanacağımı bilemedim.
    Bu forumda yazılanları ve diğer forumlarda yazılanları okudum araştırdım sanırım rom kaynaklı bi problem daha stabil ram yormayan romlar varmış ama hangi romu kullanmalıyım bilemiyorum. Bana önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
    Bi de kendime 16 gb hafıza kartı aldım bunu telefonun sd kartı olarak göstermek istiyorum.
    Root yapmam gerekiyor mu? Root yapınca garantiden çıktığını söyleyenler var. 2.3.6 ların root edilmesi gerekmediğini söyleyenler var. Şuan çok fazla şey okuduğum için kafam da karıştı.
    Bir arkadaş tekrardan bilgi verirse çok mutlu olurum. Telefon ile ilgili özellikleri resim ile altta paylaştım. En azından şu soruma cevaplarsanız iyi olur:
    1)Telefona root yaptıktan sonra mı rom yüklemeliyim? çünkü e-posta, google talk, google+, google news gibi programları silmek istiyorum daha doğrusu işime yaramıyor ve ram yorduğu söyleniyor ondan silmek istiyorum
    2)Her rom aynı şekilde mi yüklenir?
    3)Root yapınca garantiden çıkıyor mu? Rom da sanırım çıkmıyor?
    4)Önerebileceğiniz rom var mı?(Mümkünse Türkçe dil desteği bulunsun) Ya da batarya sıkıntısını nasıl halledebilirim?

Yardımlarınızı bekliyoruum!!

• bugün golddan 729 tl ye aldım..şimdi

MicroSD kartı Telefonun SD kartı olarak gösterme ;

1. Size verdiğim root zip içinde vold.stab diye bir dosya var bunu telefonun içine atınız
    2.Marketten
    https://market.android.com/details?id=com.speedsoftware.explorer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcGVlZHNvZnR3YXJlLmV4cGxvcmVyIl0.
    Bu Explorer'ı indirinki bu dosyayı sisteme atabilelim
    3.Explorer'ı açınız bu vold.stab ı bulun "copy " deyiniz sonra geri gelip "System/etc " klasörüne girin telefonda sonra üstte RW yazar bu sisteme dosya
    atamassınız demektir ona tıklayıp RO yapınız sonra "paste" yapıştır deyin,Dosyayı değiştirmek istiyormusunuz dediğinde Ok onaylayın.
    4.Telefonu Reboot edin artık microsd kartı gönül rahatlığıyla kullanınız
    5.bunu yaparken hiçbir dosya silinmez

roottan sonra direk bu olayı yapamıyormuyuz ille recovery vs mi olmalı....

• XXLB4 için root çıkdımı acaba? Çıktıysa link atabilirmisiniz?
    Teşekkürler
  • recovery olayı ile root yaptım..superuser geldi...şimdi hafıza kartını telefon sd kartı olarak gösterme işi nasıl olacak..bu arada
    elrohiremre dostum benim cihazda XXLB4..recovery ile root olur ..sende dene en basiti o ..
  • Recovery ile root için bir döküman/tutorial var mı acaba?
    Teşekkürler
  • root yaptım ama vold.stab kopyalarken you cannot paste here because the file system is ready only yazıyor kopyalamıyor.roottan sonra rom yüklemeden bu işlemi yaptım..ille rom yüklemelimiydim.ondanmı olMUYOR..

yaptım root explorer la....emeği geçenlere teşekkürler..şimdi telefon belleği 14,89 gb oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophron -- 25 Haziran 2012; 22:44:35 >
  • Bir döküman varmı acaba uyguladığınız ?
  • ilk sayfada var bu topicte....
  • Recovery Root bölümü gözümden kaçmış :) Şimdi uyguladım ve sonuç başarılı.
    XXLB4 'de recovery ile rootlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

an itibariyle xda'da yayınlanan Digital AOKP ICS romunu yükleyerek ICS siftahını yapmış bulunuyorum.antutudan 4095 puan aldım.
    kamera "Silent Camera" adlı programla çalışıyor ama video çekemiyoruz galiba.ya da henüz ben bulamadım.hafıza kartını okuyor ama oraya program ya da oyun atamıyoruz .hafızaları değiştirme işini sormuşlar,o da yapılırsa bomba olur.
    şimdiye kadar yüklediğim en iyi rom,geliştirilince süper olacaktır.bir süre kullanıcam,bakalım pil süresi nasıl.herkese tavsiye ediyorum

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM

bende bu gece denedim baya güzel ama işte su samsung sayısal tuş takımı olmayışı ve google play kurulamaması beni biraz üzdü gerisi zaten kolayca halledilebilir
    ama rom gerçekten baya stabil çalışıyor biraz ayar yapıldıkdan sonra baya bi güzel olabilir..!

• Arkadaşlar ben burada yazan herseyi yaptim. Hafiza kartimi telefonun usb bellegi olarak gosterdim fakat sonuc ayni yine.gidip telefon bellegine kuruyor
    yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey cihaz hafizasina yukleniyor . telefon rootlu aslinda hfiza kartim cihazfa usb bellek olarak gorunuyor fakat bafili uygulama ve oyunlari cihaza yukluyor. bir yardim ettim heryere baktim bulamadim care

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estaba

quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

an itibariyle xda'da yayınlanan Digital AOKP ICS romunu yükleyerek ICS siftahını yapmış bulunuyorum.antutudan 4095 puan aldım.
    kamera "Silent Camera" adlı programla çalışıyor ama video çekemiyoruz galiba.ya da henüz ben bulamadım.hafıza kartını okuyor ama oraya program ya da oyun atamıyoruz .hafızaları değiştirme işini sormuşlar,o da yapılırsa bomba olur.
    şimdiye kadar yüklediğim en iyi rom,geliştirilince süper olacaktır.bir süre kullanıcam,bakalım pil süresi nasıl.herkese tavsiye ediyorum

bende bu gece denedim baya güzel ama işte su samsung sayısal tuş takımı olmayışı ve google play kurulamaması beni biraz üzdü gerisi zaten kolayca halledilebilir
    ama rom gerçekten baya stabil çalışıyor biraz ayar yapıldıkdan sonra baya bi güzel olabilir..!

google uygulamalarını indirip recoveryden yüklüyosun,gapps diye bir zip dosyası paylaşmış orda.tuş takımı dediğin hangisi anlamadım.
    rom süper gerçekten ama kameranın kötü oluşu ve şarjının çabuk bitmesi dezavantaj .

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.