Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orijinalden alıntı: justings
    Yok ertan kardeş widget ten felan bahsetmiyorum.Telefonda bu senin paylaştığın autokiller memory uygulaması varya onu kullanırken telefonun ana ekranında programın çalıştığına dair yazılar çıkıyor ( autokiller memory optimizer has breen granted superuser permıssıons ) böyle yazılar çıkıyor.Bu yazıların ana ekranda çıkmaması için autokiller memory programın içinden kapatabileceğimiz bi ayar felan varmı teşekkür ederim.Ayrıca titanıum backup tan fazla şey kapatmıyorum senin daha önce paylaştığın şeyleri kapatıyorum bunların dışında bişeye karışmıyorum yardımların için teşekkürler

Superuser ı açıp tercihelere gelip notification veya uyarılara ait tikleri kaldırırsanız uyarı mesajarı görüntülenmez.

Arkadaşım söylemiş olduğun gibi superuser programın içindeki bildirimleri kapattım ama malesef yine bu autokiller memory programının yazıları ana ekranda çıkıyor acaba bu auto killer programının içindeki ayarlardan kapatmayı yapabilirmiyiz dil ingilizce olduğu için fazla kurcalamak istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler saygılar

superuserla bi alakası yok yaw.programın ayarlar kısmında "show status popups" var.onun işaretini kaldır.gelmez altta yazılar

Show status popups ları kapatırsanız saat kısmında beliren uyarıları kapatmış olursunuz. User permissions uyarısını sadece superuser seçeneklerinden kapatabilirsiniz.

doğru superuser yetkisi için ordan kapatılıyor . her ikisini de kapatması gerekiyor diyelim o zaman.çünkü "status messages in the bottom" yazıyor "show status popups"ın altında.zaten superuserdan kapatınca hala devam ediyor demiş :)

• Arkadaşlar ben bir salaklık yaptım. Telefonda normalde droid final sürümü yüklüydü sd kartta. Böyle romu yüklemiştim. Daha sonra titanium backup ile yanlış programları silince tel hata vermeye başladı. Ben de nasılsa hafıza kartında droid final sürümü var diye telefona baştan şu işlemleri yaptım.

-wipe data/factory reset i menu tuşu ile seçerek delete all user data diyoruz daha sonra
    -wipe cache partition u menu tuşu ile seçerek wipe cache yapıyoruz daho sonra
    -mounts and storage yi menu tuşu ile seçerek format/system den formatı seçiyoruz d sonra
    -advanced i menu tuşu ile seçerek wipe battery stats tan wipe battery stats ı seççiyoruz. bunları yaparak telefonumuzu temizliyoruz sıra romu yüklemekte

daha sonra tam romu yüklemek için sd karta geldiğimde hiçbirşey bulamıyor. ne sd card da romun zipli versiyonu var ne de externel sdcard da. şimdi teli açıp kapayınca da malesef samsung yazısında takılı kalıyor, çünkü içinde yüklü rom yok.

Şimdi ne yapmalıyım. Nasıl sd karta tekrar romu yükeleyebilirim teli pcye bağlayamıyorum. odin ile yükleyebileceğim rom var mı? orjinal romu odinle mi yüklüyorduk? acil bir yardım. şuan telde rom falan yok, kartların içleri de boş. ne yapacağım?

Ayrıca orjinal romu buldum serbia olan. I8150XXLM8_I8150OXXLC2_I8150XXLM8_HOME.tar.md5 şu dosya çıktı içinden bunu nasıl yükleyebilirim tele?

• hocam root işleminde odin de starta basın 10 saniye sonra telefon yeniden başlayacak yazmışsınız recovery e bir girdi 10 dakikadır çok az bir ilerleme var yanlış birşey mi yaptım acaba
  • Arkadaşlar selam lar benim şöyle bir sorunum var telefonu root ettim.
    vold.fstab dosyasını gerekli yere attım telefonum sd cart olarak 8 lik harici kartımı görüyor fakat programları sd karta taşı dediğimde kendi 1,70 lik olan bölümün boyutu artıyor. araştırdım taşı deyince 1,7 lik bölümde android secure de asec dosyları oluşuyor

sonuç olarak benim programlar hala 1,70 lik bölümemi taşınıyor. yoksa asec dosyaları zaten oradamı kalır teşekkürler
  • root işlemini sorunsuz gerçekleştirdim ama uygun room lar nası bulunur acaba ?
  • Merhaba root ve rom işleminde wonder modelinde sayaç artmaktamıdır?Eğer böyle birşey var ise s2 için satılan usb jig kullanılarak sayaç sıfırlanır mı?Amacım ilerideki sorunlarda servisin anlamayıp garanti içi işlem yapmasıdır.YArdımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariton21 -- 5 Haziran 2012; 0:38:55 >
  • Root islemini anlatilan gibi yaptim fakat telefon root olmadi. Bir cok kez denememe ragmen basaramadim. Busybox ve superuser yuklenemiyor. Bilgisayarda kieste yuklu. Yani suruculerde yuklu. Yardimci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yazarmısınız root olayında wonde i8150 modelini usb jig ile sayacını sıfırlayabilir miyiz?
  • 2 sene garantisi var suan root atmıycam :) veya rom yüklemiycem ics 4.0 güncellemeside gelmiycekmiş zaten olsun ama
  • root olayını sadece hafıza için istiyorum.Uygulamaları ve oyunları hafıza kartından rootsuz çalıştırabiliyormusunuz?
  • arkadaşlar yarın telefona root atmayı düşünüyorum. ram i rahatlatmak için. fakat sormak istediğim bir soru var. root attık. bu dokumatiğin çalışmaması ne bileyim bazı kasmayan oyunlarda kasma felan root tan dolayı mı rom dan dolayı mı?

ben tema felan yüklemek istemiyorum. sadece rami rahatlatcam daha stabil çalışmasını sağlayacağım. gereksiz programlardan kurtarmak istiyorum tel i yani. bunun için önce recover yapmam lazımmış herhalde. recovery için de pc için kies lazımmış.

şimdi birisi buraya kies i paylaşabilir mi? üstüne bir de bu recovery ve root nasıl olack agalar allah rızası için basitçe anlatsın ya yeminle okudukça kafam karışıyor. yapamayn arkadaşları felan görünce tırsıyorum lütfen bi el atın agalar ya konya da 5-10 liraya yapacak arkadaş var mı?

• Arkadaşlar bende bir soru sormuştum yardımcı olacak arkadaşlar yok mu?Wonder i8150 cihazı root yapınca counter sayaç nasıl sıfırlanır?GArantisinin gitmesini istemiyorum.
  • Merhaba 16 gb sd kart aldım ama maalesef 16 gb lık kartıma uygulama vs oyun atamıyorum !
    Burayı gördüm wonder ana konusunda ilk sayfada...Benim arakdaşa sormak istediğim şu...

Şunu yazmış arkadaşım
    MicroSD kartı Telefonun SD kartı olarak gösterme ;

1. Size verdiğim root zip içinde vold.stab diye bir dosya var bunu telefonun içine atınız
    2.Marketten
    https://market.android.com/details?id=com.speedsoftware.explorer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcGVlZHNvZnR3YXJlLmV4cGxvcmVyIl0.
    Bu Explorer'ı indirinki bu dosyayı sisteme atabilelim
    3.Explorer'ı açınız bu vold.stab ı bulun "copy " deyiniz sonra geri gelip "System/etc " klasörüne girin telefonda sonra üstte RW yazar bu sisteme dosya
    atamassınız demektir ona tıklayıp RO yapınız sonra "paste" yapıştır deyin,Dosyayı değiştirmek istiyormusunuz dediğinde Ok onaylayın.
    4.Telefonu Reboot edin artık microsd kartı gönül rahatlığıyla kullanınız
    5.bunu yaparken hiçbir dosya silinmez

Biz bu olayı ROOT yapmadan mı yapıcaz yoksa root yaptıktan sonra mı.Ve hangi ROOT seçeneği ile root etmeliyizki bu verdiğiniz yöntemi uygulayalım.
    Root yapmadan böyle bir şye yapılıyorsa SÜPER deneyen arkadaş varmı ?
    Sd kart aldık sadece içine video resim fln atabiliyoruz olacak iş değil !
    Lütfen yardım...

• arkadaşlar ben anlatılanları harfiyen yapmama rağmen bir türlü root yapamamıştım..ancak bir arkadaşın anlatması üzerine en donunda başardım..belki yapmak isteyenlere duyurulur..
    telefon kapalıyken home-açmakapama-ses açma---tuşlarıyla açılır..galaxy-clockword yasısı çıkınca bırak..
    sonra menüden advanced (en altta)
    fix permission..seç yes diye birşey sorarsa evet de..
    sonra geri tuşu ile geri dön
    instal from zip seç
    indirdiğiniz uptade dosyasını nereye attıysanız..
    oraya gel..
    uptade.zip seç yes de..kurulum bittikten sonra..en başa dön geri tuşu ile.
    reboot system now seç işlem tamamdır..ben bu şekilde hallettim..kolay gelsin..
  • arkadaşlar dikkatimi çekti telefonla ortalama 20 dakika yada 30 dakika oyun oynarken tv izlerken telefonun arkası çok fazla ısınıyor bu normaldir daha uzun süre açık kaldiginda misal GPS kullandığımdan telefonun pilininpatlamasindan korkuyorum sizde durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle xda'da yayınlanan Digital AOKP ICS romunu yükleyerek ICS siftahını yapmış bulunuyorum.antutudan 4095 puan aldım.
    kamera "Silent Camera" adlı programla çalışıyor ama video çekemiyoruz galiba.ya da henüz ben bulamadım.hafıza kartını okuyor ama oraya program ya da oyun atamıyoruz .hafızaları değiştirme işini sormuşlar,o da yapılırsa bomba olur.
    şimdiye kadar yüklediğim en iyi rom,geliştirilince süper olacaktır.bir süre kullanıcam,bakalım pil süresi nasıl.herkese tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregulay -- 10 Haziran 2012; 13:31:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emregulay

an itibariyle xda'da yayınlanan Digital AOKP ICS romunu yükleyerek ICS siftahını yapmış bulunuyorum.antutudan 4095 puan aldım.
    kamera "Silent Camera" adlı programla çalışıyor ama video çekemiyoruz galiba.ya da henüz ben bulamadım.hafıza kartını okuyor ama oraya program ya da oyun atamıyoruz .hafızaları değiştirme işini sormuşlar,o da yapılırsa bomba olur.
    şimdiye kadar yüklediğim en iyi rom,geliştirilince süper olacaktır.bir süre kullanıcam,bakalım pil süresi nasıl.herkese tavsiye ediyorum

merhaba dostum hayırlısı olsun,bende bu Romu kullanmaya başladım ics olduğu için
    zaten çok farklı.Hafıza değişimi olursa iyi olacak evet.Mesela internette dolaşma hızlarını
    nın benchmark programı Vellamo da android 2.3.6 750puan alırken bu rom 1169 alıyor
    ki S2 anca alır bu puanı :) Bana sanki pil çabuk gidiyor gibi geldi,Senin düşüncelerin
    nedir ? Ayrıca duvar kagıdına bayıldım bana yollarmısın, ertnkarli@gmail.com :)

edit: birde dikkat ettiysen resimi 480X800 çekiyor yani epey düşük çözünürlük,ekran görüntüsü alıyor yani şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 11 Haziran 2012; 10:51:21 >

• arkadaşlar merhaba bende telefonu rootlamayı düşünüyorum. Ancak custom romlara şimdilik uzağım sadece rootlasam kayıt yerini sd kart oalrak gösterebilirmiyim ve google+ gibi programları silebilir miyim? Son olarak root işlemi telefonda kayıtlı olan programları bilgileri etkiler mi? kusura bakmayın cahilim root konusunda yazılanlarında hepsini okudum ama emin olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

arkadaşlar merhaba bende telefonu rootlamayı düşünüyorum. Ancak custom romlara şimdilik uzağım sadece rootlasam kayıt yerini sd kart oalrak gösterebilirmiyim ve google+ gibi programları silebilir miyim? Son olarak root işlemi telefonda kayıtlı olan programları bilgileri etkiler mi? kusura bakmayın cahilim root konusunda yazılanlarında hepsini okudum ama emin olmak istiyorum.

aynen ben de bu soruları merek ediyorum bir de 8 gb hafıza kartı aldım diyelim. uygulamalrı telefonu rahatlatmak için bu karta atabilir miyim ?
  • çıkacak olan 2.3.6 sürümünde bu hafıza kartı problemi düzelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.