Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

Orijinalden alıntı: exelancy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy__gonzalez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy__gonzalez

arkadaşlar ben root yaptm ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum nasıl kontrol edeblrm

Arkadaşım telefonun menüsüne superuser diye bir program yüklenmişse başarılı olmuşsundur.

sen sd kart işini yapabildin mi ertan kardeşin anlattığı gibi

Evet ben harici hafıza kartım olan 16 gb class 10 u telefonun kendi hafızasıymış gibi yaptım.Ama ben ertan arkadaşın vermiş olduğu programdan yapamadım.Marketten root browser lite indirdiğin zaman göreceksin sarı renkte bir klasör amblemli olacak onu indir ve ardından ertan arkadaşın anlatmış olduğu yükleme şekliyle kolay bi şekilde yapabilirsin kolay gelsin

abiler acill yardım ben volt.fstab atıp root ettim sd karların yeri değişti yani oldu sonra geri düzeltim dedim volt.fstab i etc den silip reboot ladım suan hiç bir sd kartı götmüyor acil yardım geri düzeltemedim :(

Kardeş öncelikle geçmiş olsun benim yaşadığım aynı şeyi yaşamışsın.Ben kendim yapabilmek için çok uğraştım hatta kadıköydeki telefonculara bile ugradım ama beceremedik en sonunda telefonumu servise garanti kapsamında vermek zorunda kaldım ve 2 gün içinde aldım.Telefon rootlu olduğu için rahat ol servis sorun yapmıyor yani garanti kapsamında yapılabiliyor sanada aynı şeyi yapmanı tavsiye ederim.Ama forumda bu işle karşılaşıp kendisi çözen arkadaşlarda var iletişime geçersen yardımcı olurlar

vay abım agzına saglık ıcıme su serptın servis sorun çıkarmaz dımı yanı bıde servıse telefonu nasıl bırakım kutusuyla felanmı ? inş 2 gune gelir sonradan tekrar volt.fstab i yapacam ama yoksa tadı yok 2 gb nın :D

• ROM kurmak isteyenlerin ilk olarak ClockWorkMode(CWM)'yi yüklemesi gerekiyor. Bunu da çok rahat bir şekilde ODİN programı ile yapabilirsiniz.
    Ardından ise istediğiniz ROM dosyasını external sdcard'ınıza atıyorsunuz. En sonunda telefonu CWM 'de çalıştırıp ROM'u yüklüyorsunuz.

Ben amatörce yaptım bu işi, çok iyi de bilmiyorum bu işleri sonuçta ve Cyanogen Mod 9 (Alpha 5) u kurdum. Kamera için de bir patch kurduruyorlar ayrıca. Herşey çok güzel di telefonda, ICS'ye hayran oldum. Bizim telefona ne hakla bu güncellemeyi yapmazlar aklım almıyor. Telefonumuzun ne kadar güçlü olduğunu farkettim.

Bu arada telefonun şarjı hızlı tükendiği için Stock Rom'a geri dönmek zorunda kaldım. Hemen sonrasında da samsung'un TouchWiz'inden kurtuldum, bi de telefonda önyüklü olan ıvırzıvır programı TitaniumBackup ile dondurdum, Şu anda süper çalışıyor. Sanırım en büyük sorun Launcher mış bu telefonda.

• Arkadslar Galaxy Wonder 8150 cihazı ROOT ladım... fakat içerisindeki bence gereksz olan( google haritalar, social hup, game hup, allshare, canlı duvar kağıtları, fotoğraf düzenleyici, google takvim senkronize, google+, Haberler ve havadurumu, okyanus hava durumu, rüzgarlı hava, SNSAccount, social hub, yahoo finance, accuweather, ana ekran upuculaı, çif saat, google backup, google kişiler senkronizasyonu, google talk, günler, market geri bildirim aracı, market güncelleyici, mini kağıt, program monitoru, sokak görünümü, takvim depolama )uygulamaları nasıl kaldırabilirim bunun için bir prgram varmıdır ? Acil cvp verirsenz sewinirim... (( Dizini sil diyorum ama yinede simgesi falan kalıyor tıkladıgımda açılıyor ben bi şey anlamadm .. ) ayrıca Root cihazlara ozel uygulamaların oldugu bir paylasım sitesi tavsiye ederseniz çok sewinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 29 Temmuz 2012; 21:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

Arkadslar Galaxy Wonder 8150 cihazı ROOT ladım... fakat içerisindeki bence gereksz olan( google haritalar, social hup, game hup, allshare, canlı duvar kağıtları, fotoğraf düzenleyici, google takvim senkronize, google+, Haberler ve havadurumu, okyanus hava durumu, rüzgarlı hava, SNSAccount, social hub, yahoo finance, accuweather, ana ekran upuculaı, çif saat, google backup, google kişiler senkronizasyonu, google talk, günler, market geri bildirim aracı, market güncelleyici, mini kağıt, program monitoru, sokak görünümü, takvim depolama )uygulamaları nasıl kaldırabilirim bunun için bir prgram varmıdır ? Acil cvp verirsenz sewinirim... (( Dizini sil diyorum ama yinede simgesi falan kalıyor tıkladıgımda açılıyor ben bi şey anlamadm .. ) ayrıca Root cihazlara ozel uygulamaların oldugu bir paylasım sitesi tavsiye ederseniz çok sewinirim..

Titanium Backup Pro'nun son sürümünü yükleyin. Benim tavsiyem programları kaldırmak yerine "Freeze" etmenizdir TB Pro ile.

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=369955
    http://www.cyberdevilz.net/f128/titanium-backup-pro-5-4-2-2-android-18599.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinchr -- 29 Temmuz 2012; 22:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dinchr

quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

Arkadslar Galaxy Wonder 8150 cihazı ROOT ladım... fakat içerisindeki bence gereksz olan( google haritalar, social hup, game hup, allshare, canlı duvar kağıtları, fotoğraf düzenleyici, google takvim senkronize, google+, Haberler ve havadurumu, okyanus hava durumu, rüzgarlı hava, SNSAccount, social hub, yahoo finance, accuweather, ana ekran upuculaı, çif saat, google backup, google kişiler senkronizasyonu, google talk, günler, market geri bildirim aracı, market güncelleyici, mini kağıt, program monitoru, sokak görünümü, takvim depolama )uygulamaları nasıl kaldırabilirim bunun için bir prgram varmıdır ? Acil cvp verirsenz sewinirim... (( Dizini sil diyorum ama yinede simgesi falan kalıyor tıkladıgımda açılıyor ben bi şey anlamadm .. ) ayrıca Root cihazlara ozel uygulamaların oldugu bir paylasım sitesi tavsiye ederseniz çok sewinirim..

Titanium Backup Pro'nun son sürümünü yükleyin. Benim tavsiyem programları kaldırmak yerine "Freeze" etmenizdir TB Pro ile.

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=369955
    http://www.cyberdevilz.net/f128/titanium-backup-pro-5-4-2-2-android-18599.html

cvbın için tşkkrler..
    içinde 3 tane apk var 3ünüdemi kurucaz..
    ayrıca dha once titanum kurdugumda dondur diyorum... Donduruluyor diyor donduruyor ama ekranda donuyor prgramı gorev yoneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.. sorun nedir sizce.. ayrıca root etmeme degecek baska ne uygulamalar vardr hiç bir artısı olmadı bosuna garantimi riske soktum sanırım :S

• Uygulamalar / Gelisim / Hata ayiklama yi aktif hale getirmemissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Runbat olan degilde recoveryden olan daha stabil rootluyormus gibi geldi ama iste sonra silmek gerekirse nasil becerecegiz

• Unroot yapabilirsiniz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1317394

ya da buradaki unroot.zip dosyasını indirip, Recovery mode'dan nasıl rootladıysanız aynı şekilde unroot yapabilirsiniz.
  • Öncelikle merhabalar. Yarın bu telefonu alıp 2. telefonum olarak kullanmayı düşünüyorum. Sorularıma gelirsek..

1.) En stabil çalışan CM Rom hangisi acaba. Xda'ya baktım doğru düzgün stabil rom yok öneriniz nedir.

2.) 1.4 İşlemci O/C istiyor mu?

3.) 512 MB ram yeterli geliyor mu?

4.) Ekran 252 PPI yani retinaya yakın. Pixeller çok belli oluyor mu?

5.) Samsung en son hangi android sürümünü yayınladı/yayınlayacak bu telefon için

6.) CM kodu nedir CM kendi sitesinde romlarını yayınlıyor mu ? Mesela Motorola Atrix 4G olympus

7.) Çok fazla soru sordum yeter lan dediniz içinizden :) :) teşekkürler
  • 1- Henüz samsung value pack dışında stabil bir rom yok. XDA güzel romlar var ama denemek lazım. ICS 4 'ü bekliyor herkez. O projede çok yavaş ilerliyor.
    2- Hiç gerek yok. Gayet yeterli, aşırı performans isteyen oyunlar oynamayacaksan.
    3- Malesef yetersiz, zaten o yüzden ICS 4'ü bekliyoruz. Çünkü ram bakımından bizi çok rahatlatacak.
    4- Ekran konusunda emin ol, orta sınıf telefonlar arasında en kalitelisi. Herhangi bir pixsellenme yok.
    5- Galaxy wonder için en son 2.3.6 value pack var ve devamı gelmeyecek. Custom romlarla ICS 4 kullanacağız.
    6- Pek bilgim yok.
    7- Evet, bende bu maddeye gelince anladım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinchr

Unroot yapabilirsiniz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1317394

ya da buradaki unroot.zip dosyasını indirip, Recovery mode'dan nasıl rootladıysanız aynı şekilde unroot yapabilirsiniz.

sagol usta..

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

1- Henüz samsung value pack dışında stabil bir rom yok. XDA güzel romlar var ama denemek lazım. ICS 4 'ü bekliyor herkez. O projede çok yavaş ilerliyor.
    2- Hiç gerek yok. Gayet yeterli, aşırı performans isteyen oyunlar oynamayacaksan.
    3- Malesef yetersiz, zaten o yüzden ICS 4'ü bekliyoruz. Çünkü ram bakımından bizi çok rahatlatacak.
    4- Ekran konusunda emin ol, orta sınıf telefonlar arasında en kalitelisi. Herhangi bir pixsellenme yok.
    5- Galaxy wonder için en son 2.3.6 value pack var ve devamı gelmeyecek. Custom romlarla ICS 4 kullanacağız.
    6- Pek bilgim yok.
    7- Evet, bende bu maddeye gelince anladım. :D

Eyvallah hocam :) Yani rom yazan yok iş başa düştü :) Bir yerden orjinal romun zipli halini bulmak lazım bu durumda

• 16 gb micro sdhc class 10-6 hangi tanındık magazalarda var ?
  • oncasını denedim en güzeli stok rom ve root. bazı romlar iş görüyor eyvallah ama samsung klavyeden vazgecemiyorum. çok rahat işimi görüyor.simdilik gerek yok bende ona buna geçmeye.

iş gören en güzel rom su an kendi açımdan

[ROM] Black Notes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estaba -- 8 Ağustos 2012; 23:40:36 >
  • Root yapcam detaylı bilgisi olan usta biri özelden ulaşabilir mi? özet: yemedi
  • Arkadaşlar wonder telefonumuzun sesini yükseltebilirmiyiz telefon zili çaldığında yeteri kadar çıkmıyor veya müzik dinlerken hopörlörden tatmin edici ses çıkmıyor bu konuda yardımcı olacak varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet__

Arkadaşlar wonder telefonumuzun sesini yükseltebilirmiyiz telefon zili çaldığında yeteri kadar çıkmıyor veya müzik dinlerken hopörlörden tatmin edici ses çıkmıyor bu konuda yardımcı olacak varmı.

Root yapıp cihazın ses ayarlarıyla oynayabilirsin ama hoparlörler patlayabilir o yüzden pek tavsiye etmiyorum.Ses sorunu haricinde cihazın herhangi bir sorunu yok gerçi benim menu tuşu bozuldu servise verdim aradılar yapışmış gidip alıcam bir ara
  • beylerr selamlar ben bu Galaxy W nin Ram probleminden bıktım. kac tane uygulama yukledim hic biri fayda etmedi, artık bi muzik acıp mesajlasamıyorum bile 300 310 ramdan asagı dusmuyor... tek çözüm root gözüküyor sanırım bi iyi bilen bir arkadaş özelden bana ulasırsa yardımcı olsunda atayım sağ salim herkesin Kadir Gecesi mubarek olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxed

beylerr selamlar ben bu Galaxy W nin Ram probleminden bıktım. kac tane uygulama yukledim hic biri fayda etmedi, artık bi muzik acıp mesajlasamıyorum bile 300 310 ramdan asagı dusmuyor... tek çözüm root gözüküyor sanırım bi iyi bilen bir arkadaş özelden bana ulasırsa yardımcı olsunda atayım sağ salim herkesin Kadir Gecesi mubarek olsun...

Kardeş cevap için teşeküler şöyle tlf zarar vermeyecek ama sesini yüseltecek ayarları telefonun neresinde yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.