Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefoncu bunu üstlenmez. sinanilyas diye google da arattır o anlatımı yapıyor. tabi yükleyip yüklememek sana kalmış. root ve sonrasında rom yüklemeninde zararından çok yararı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Forumdaşlar, tavsiye ettiğiniz rom var mı? CM9 kullanıyordum ama değişim zamanı geldi. Romdan aradığım performans olsun ve batarya iyi gitsin.

Ekleme: One Of A Kind v32 yükledim dün akşam. Bakalım şimdilik fena değil.

One of a Kind ben de kullandım, memnundum ancak eksikleri vardı. uzun süredir cm11 new pager ui v6 kullanıyorum. Çok memnunum, kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NWCFloki

quote:

Forumdaşlar, tavsiye ettiğiniz rom var mı? CM9 kullanıyordum ama değişim zamanı geldi. Romdan aradığım performans olsun ve batarya iyi gitsin.

One of a Kind ben de kullandım, memnundum ancak eksikleri vardı. uzun süredir cm11 new pager ui v6 kullanıyorum. Çok memnunum, kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim.

hocam onun ustune iki kere mi ne rom yeniledim (one of...), ustune bir kere de telefonu acip kendim tamir ettim. su an da bir iki aydir note 4 kullaniyorum :)

tesekkur ederim, bana degil ama en azindan baskalarina faydasi olur:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NWCFloki

quote:

hocam onun ustune iki kere mi ne rom yeniledim (one of...), ustune bir kere de telefonu acip kendim tamir ettim. su an da bir iki aydir note 4 kullaniyorum :)

tesekkur ederim, bana degil ama en azindan baskalarina faydasi olur:D

Kusura bakma tarihe hiç bakmadım. uzun zamandır konuya girmiyordum. Bildirim gelince bakayım dedim :) Hayırlı olsun bu arada yeni telefon kurtarmışsınız kendinizi.

• NWCFloki kullanıcısına yanıt
    Aslinda ben seviyordum, yani aldigi kategorinin hakkini veriyordu o zamanlar. Ha simdi icin tabi yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Elimde kullanmadığım bir samsung galaxy w i8150 bir cihazım var. cihaz rootlu ve cm rom yüklü. şuan cihazın arızası açılıp kapanıyor. açılış samsung yazısında takılı kalıyor ve tekrar kapanıp açılıyor. Download moduna aldığımda da kendiliğinden kapanıyor. bu yüzden odin'inide kullanamıyorum. bataryayı çıkarmadan kapanmıyor ve taktığım anda kendiliğinden açılıyor. bu yüzden cihazı kullanamıyorum evde boş duruyor. sizce cihazın arızası nedir ? lütfen evde kendim yapabileceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephen21

Merhaba Arkadaşlar,
    Elimde kullanmadığım bir samsung galaxy w i8150 bir cihazım var. cihaz rootlu ve cm rom yüklü. şuan cihazın arızası açılıp kapanıyor. açılış samsung yazısında takılı kalıyor ve tekrar kapanıp açılıyor. Download moduna aldığımda da kendiliğinden kapanıyor. bu yüzden odin'inide kullanamıyorum. bataryayı çıkarmadan kapanmıyor ve taktığım anda kendiliğinden açılıyor. bu yüzden cihazı kullanamıyorum evde boş duruyor. sizce cihazın arızası nedir ? lütfen evde kendim yapabileceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aynı sorun bende de var. Ben sorunun kaynağını buldum. Güç düğmesi kötü olmuş artık. Basılı kalıyor ama bunu hissetmiyorsun. Biraz oynayınca düzeliyor. Belki sizde de vardır böyle bir durum. Sizde yazılımsal bir sorun da olabilir ancak. Deneme yanılma yöntemi ile çözersiniz.

• NWCFloki kullanıcısına yanıt
    güç düğmesinde problem yok gibi iyi çalışıyor. uğraştım güç düğmesiyle bişey değişmedi. bir türlü download moduna alamadım. açılıyor download modda sonra hemen kapanıyor. kapanmasa odinden yapacağım. teşekkürler tavsiyeniz için.
  • @Stephen21, o sıkıntı çok çok büyük ihtimalle @NWCFloki'nin dediği gibi güç düğmesiyle alakalı. Çünkü ne kadar hissedilmez de olsa donanımsal olması lazım, öteki türlü ya batarya takıldığı anda çalışmaz ya kendini download moda almaz ya da o moddayken başlatmazdı
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilginiz için teşekkürler, peki güç düğmesi problemini kendim çözebilir miyim? yoksa bir teknik servise ihtiyacım var mı? kendim çözebileceksem ne yapabilirim?
  • Stephen21 S kullanıcısına yanıt
    Youtubeda disassembly (sokme) videosu var, boyle ararsaniz bulursunuz. Belirli bir yere kadar kabi soktukten sonra cok ince bir kagit ya da aluminyum folyo ile arasini temizleyemeye, varsa soyle bir iki vurusla oynakligini gidermeye calisin. Eger tus kirildiysa, goctuyse, yalama olduysa vs servislik artik.

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    peki hocam bunları deneyeceğim, teşekkürler...
  • Benim samsung galaksi a5 telefonm var telefona root atıldı ama şimdi whatsupj etkn şekilde kullanamıyorum açılır pencereler kalatmak istiyorum ama whatsup kabul etmiyor yardım edermisinz

• gmzozby kullanıcısına yanıt
    Bu konu w (wonder) telefonunun konusu icin, her telefonunun rootlama sureci farklidir biraz. Ancak zaten root'un whatsappla ilgili bir probleme yol acmamasi lazim, belki konusunda sorsaniz daha iyi olur

• Verilen link kırılmış ya ben şuradan yaptım oldu sanırımgalaxy wonder root yapmak isteyenler deneyebilir
    İndirme linki :http://androidaraclari.com/samsung-galaxy-wonder-i8150-root-yapmak/
  • Konu hortlatmaca

Selamlar elimde bu cihazsan var rom olarak stabil sorun çıkartmayan hangi romu önerirsiniz ayarlayıp babama vereceğim ona göre türkçe desteği de olursa güzel olur

• msncicocuk M kullanıcısına yanıt
    One of a kind

• quote:

One of a kind

Stabil versiyon mu hybrid versiyon mu.Yanıt için teşekkürler bide bu cihaz için root rom da dikkat edilmesi gereken özel birşey var mı

• msncicocuk M kullanıcısına yanıt
    Özel bir şey hatırlamıyorum. Babanız için hangisi uygunsa ama sanırım ben stabil derdim (hangilerini kullandım hatırlamıyorum)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.