Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maximum a 6 taksit var saat ve tablette

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Svhp kullanıcısına yanıt
    axess e var 6 taksit 500tl de chip para kampanyası bu ay için var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 29 Temmuz 2023; 21:54:59 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Ultra için iyi değil de ben zaten normal tab s9 düşünüyordum ve yani 22250 tlye buds 2 ve klavyeli kılıf ve 1 yıl şeyiyle geliyor. Burda ise 1 yıl yerine 3 ay, klavyeli kılıf ve kulakliksiza 22500 tl. Tab s9 konusunda daha avantajlı olmuş. Plus ve ultrada bizimki daha iyi sanırım. Ama bilmiyorum bana plus bile çok büyük geldi gidip s8 plusa magazada baktigimda. Standart tab s9 en iyisi gibime geliyor o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

Valla alıştıktan sonra bana bazen Tab S7+ bile küçük geliyor, özellikle yatay kullanımda.

Şu şarj aleti hediyesini herkese vermedikleri için sinirlenmiştim ama sonra kızım için 4 ay önce 2800 liraya aldığım A8'i 4700'e geri aldığını görünce S9 Ultra sipariş ettim. S7+'ı 7900'e sayıyor, bence o cihaz için düşük bir bedel. Onu da kızım kullanır artık.

• Bende ipad pro 2023 11 inç ve apple pencil 2 var. Not almak, pdf üzerinden kitap okumak, yatıp uzanıp bür şey izlemek için ideal boy. Kalemi not alırken çatır çutur ses çıkardığı için ve tepki süresi gözle görülebilir olduğu için s-penli samsung tablet bakıyordum. Mağazada denedim. S8 boyutu küçük geldi. S8 ultra da masaya sığmaz kucağa sığmaz yatıversen öyle koltuğa yastığa dayanabilecek bir şey değil. Klavyeli kılıfı alıp laptop alternatifi gibi kullanacksın o boyda yapmışlar. O nedenle s8+ boyut olarak uygun geldi.

İnternetten bakarken de s9ların yolda olduğunu gördüm beklemeye yattım. S-penin tepki süresi muazzam iyi ama tabletin işlem gücü ipad yanında komik seviyede. Mağazada bel dakika denedim ama saatler süren ciddi bir not alma, ders çalışma durumunda yazdığım çizdiğim şey 1-2 saniye geç yansırsa ne bileyim çizgi kalemi geriden takip ederse falan iade etmeyi de göze alarak ön sipariş geçtim. Umarım üzmez.

• boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt

işlem gücü açısından gram şüpheniz olmasın. iptv den maç açık, tarayıcıdan maç açık bir yandan Whatsap muhabbeti, bir yandan oyun açık. fantasy premier ligciler anlayacaktır. gram takılmıyor. s8+ için konuşuyorum.

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Yani umarım hocam. Uygulamaların ve işletim sisteminin iyi optimize edilmiş olması gerekiyor. Lenovonun katlanabilir bilgisayarı yoga serisinde kendi kalemiyle pdf üzerinde not almak sayfa sayısı arttıkça işkenceye dönüşüyor mesela. Hata verip kapanıyor uygulaması. Pilde değilken yazılmıyor bile sayfayı çevirmek bile on saniye sürüyor. PDF üzerine not almak hazır videoyu oynatmaktan falan çok yorucu işlemci üzerinde.

• Svhp kullanıcısına yanıt

Taksit var hocam. Ziraat Bankası'nın kartına var. Muhtemelen o kartlarada peşin fiyatına taksit vardır.

M1 işlemci bu bahsettiğiniz işlemler için gereksiz. Çoğu kişinin kullanım senaryosuna göre de gereksiz güçlü. Önemli olan optimizasyon. Pdf e not alma hiç denemediğim için bilmiyorum ama benim kullanım senaryosu göre samsung tabletlerini çok daha kullanışlı buluyorum ipad e göre. Dex modu mesela en çok kullandığım şeylerden biri. ipad de olmayan instagram, whatsapp gibi uygulama desteği de benim işimi kolaylaştırıyor. (ipad pro da var bende)

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hocam M1 işlemci in gereksiz güçlü demek biraz saçma olmuyor mu? İşlemcinim güçlü olması iyidir. Cihazın ömrü, ona göre daha uzun ömürlü olur. Birde mobil oyun filan oynuyorsan seni daha uzun süre götürür. Örneğin Samsubg tabletün 4 sene ömrü varsa, İpad'in 7 sene ömrü olur.

Hocam bende tab s7 fe var isim gereği pdf e not alıyorum pdflerde 200mb civarı hiç sorun olmuyor. Bu 4gb lik cihaz da sorun olmuyorsa 12 yada 16gb lik modelde hiç olmaz

• Ben 2 ay kadar M2 işlemcili 2023 model Mac mini 2 kullandım ama hiç te öyle uçuyor kaçıyor hissi yaşamadım doğrusu. Önemli olan gerçek hayat kullanımı bence, yoksa benchmark testleri istediği kadar iyi sonuç versin. Belki özel bazı video işleme, programcılık falan gibi şeylerde fark ediyordur ama o süper işlemcilerin normal kullanımda hiçbir artısı yok.

• Arkadaşlar bu kampanya ile ultra almak daha mı mantıklı kullanmak için yoksa çok mu büyük. S9 plus da 256 GB ile 512 GB arası 2 bin fark var sadece bu avantajı oluyor diğerinde Ram de artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1840

Hocam M1 işlemci in gereksiz güçlü demek biraz saçma olmuyor mu? İşlemcinim güçlü olması iyidir. Cihazın ömrü, ona göre daha uzun ömürlü olur. Birde mobil oyun filan oynuyorsan seni daha uzun süre götürür. Örneğin Samsubg tabletün 4 sene ömrü varsa, İpad'in 7 sene ömrü olur.

İyi hocam onu alın siz. Ben 7 sene falan aynı cihazı kullanamam işlemcisi daha güçlü diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Arkadaşlar bu kampanya ile ultra almak daha mı mantıklı kullanmak için yoksa çok mu büyük. S9 plus da 256 GB ile 512 GB arası 2 bin fark var sadece bu avantajı oluyor diğerinde Ram de artıyor
    Yurtdışı fiyatlarına da bakınca en avantajlısı s9 ultra 1tb ama uygun diye bu devasa boyutu almak herkesin kullanım senaryosuna uymaz diye düşünüyorum.

Kesinlikle. 14 küsür inchlik bir tablet gerçekten oldukça büyük. Bu kadar büyük tableti alacak olan bence klavyeyi de almalı ki DEX mod ile masaüstü keyfini de yaşayabilsin.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

M1 ile 8gen2 arasında fark yok diye biliyorum. Asıl fark optimizasyonda olabilir diye düşünüyorum. Benim çocukta ipad pro m1 var yaklaşık7500 tl ye almıştık. Şimdi m2 ler 30 bin olmuş.

Diğer çocuğada s9 aldık. Zaten oyun dışında pek birşey yapmıyorlar

• Bana fatura kesildiği ile ilgili mail geldi.

selamlar,

s8 ultrayı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ilk aldığımda oha bu ne; bu bildiğin tepsi dememe rağmen, şuan bana küçük geliyor keşke daha büyük olsa dedirttiriyor.

11" ipad pro m1 ile birlikte deneyim ettim bana göre ekranı çok daha iyi ve s8 ultra varken insanın ipad'in yüzüne bakası gelmiyor açıkcası.. ancak menüler arası geçişlerde tabiki de ipad pro daha smooth...

tablet benim için içerik tüketme aracı dolayısıyla işlemcinin/gpu'nun ultra güçlü olmasına gerek yok ancak kesinlikle en ufak bir donma olmamalı.. tab s8 ultra bazen s23 ultra'dan hızlı gibi hissettirse de.. bazı uygulamalardan çıkışlarda vs halen takılır gibi hissettiriyor bir ipad pro gibi akmıyor yine maalesef.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

İpad in daha smooth olması üzdü ya 120 fpste bi işe yaramıyor o zaman. Büyüklük olaraksa bana cok garip geliyor ys hiç alışamam gibi. Gidip baktigimda standart tab s8 bile çok büyük geldi bana evdeki 8 inche alişmişim

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.