Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim Tab S8 Plus tabletim var hocam zaten. Ben fikrimi söyledim sadece. Fazla güç, göz çıkarmaz anlamında.

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt

Smooth luk olayının tablet ile 120hz ile alakası yok, bu tamamen android ve one ui ile alakalı. S23 Ultra da bana göre ip 14 pro max ten daha iyi cihaz ama gel gelelim apple daki o akıcılık yok one ui da. Yaklaştılar ama hala daha ios daha smooth. Bu tamamen yazılım ve optimizasyon ile alakalı, hemen her donanımı kendi üreten, yazılımı da kendi üreten daha az sayıda cihazı olan bir firmanın zaten bu yönde daha iyi olması kaçınılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

selamlar,

s8 ultrayı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ilk aldığımda oha bu ne; bu bildiğin tepsi dememe rağmen, şuan bana küçük geliyor keşke daha büyük olsa dedirttiriyor.

11" ipad pro m1 ile birlikte deneyim ettim bana göre ekranı çok daha iyi ve s8 ultra varken insanın ipad'in yüzüne bakası gelmiyor açıkcası.. ancak menüler arası geçişlerde tabiki de ipad pro daha smooth...

tablet benim için içerik tüketme aracı dolayısıyla işlemcinin/gpu'nun ultra güçlü olmasına gerek yok ancak kesinlikle en ufak bir donma olmamalı.. tab s8 ultra bazen s23 ultra'dan hızlı gibi hissettirse de.. bazı uygulamalardan çıkışlarda vs halen takılır gibi hissettiriyor bir ipad pro gibi akmıyor yine maalesef.

Hocam benim düşünceme göre tab s8+ 1 kez bile S23 ultra dan daha hızlı hissettirmedi bana. Hızlı olmasını geçtim bazı uygulama çıkışlarında falan lag oluyor ki S23 Ultra da hiç gördüğüm birşey değil. Ben açıkçası işlemci farkını anlıyordum tab s8+ da. Şimdi tab s9+ gelince daha net yorum yaparım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

hocam ben masaüstünü baya özelleştiriyorum simgeler; widgetlar vs.. , bir de wallpaper changer kullanıyorum 10dk'da bir masaüstü arka planını otomatik değiştiriyor. Bu sebeple belki bazen s23 ultra da donuyormuş gibi hissettiriyor.. S8 ultranın yer yer daha smooth deneyim verdiği de oluyor yani s23 ultraya göre bence.

smooth'luk konusunda aynı fikirdeyiz, apple'a en yakın deneyimi muhtemelen google'ın kendi telefonları ve oneplus pro serilerinde yaşanıyor olabilir, çünkü onlar stok android'e çok yakın bir arayüz olduğu için bir tık daha akıyor ancak onlarda da geçişler zaman zaman tırtıklı..

siz sanırım cihaz takas programına girdiniz. Sizin s9+ gelince muhtemelen s23 ultra ile aynı deneyimi alacaksınız diye düşünüyorum.

ben de tab s9 ultra 1tb/16gb takas programına girdim ancak ağustos 14'ü kapıda teslimat seçeği ile aldım bakalım gelirse hayrlısıyla

• Daha evel takasa tablet veren var mı? Usb kabloyu ve kalemi göndermesek kesinti oluyor mu bilen var mı?

• İlk defa samsung tablet almayı düşünüyorum da hangisini alsam hediyeleri ve depolama yükseltme ile daha avantajlı olur

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

500 TL kampanyası kişiye özel sanırım.

Samsung'un sitesi üzerinden buyback işlemi tamamlamadan deneyin isterseniz, sorduğu sorulardan belli olur, yine site üzerinden müşteri temsilcisi de chat'e fazla bekletmeden bağlanıyor.

• apollonx kullanıcısına yanıt
    juzdan uygulamasından baktınız mı?

Evet hocam baktım gözükmedi. Sizde "Bana Özel" olarak mı geçiyor ve kampanyanın adı nedir?

• apollonx kullanıcısına yanıt
    bana özel şeklindeymiş. 🙄

• S9+ icin kilif onerebilecek var mi korunakli bir tane buldum ama yurtdisindan guvenemedim yorum da yok dogal olarak

Orjinal samsung kiliflarda cok pahali ve korunaksiz degil mi

Samsung Galaxy Tab S9+ için QINOUK Kılıf, [Stand Özelliği] Otomatik Uyku Uyandırmalı Ultra İnce Akıllı Kapak, PU ve PC Çizilmez Koruyucu Kılıf, Samsung Galaxy Tab S9+ için-Black

amazon
    Samsung Galaxy Tab S9+ için QINOUK Kılıf, [Stand Özelliği] Otomatik Uyku Uyandırmalı Ultra İnce Akıllı Kapak, PU ve PC Çizilmez Koruyucu Kılıf, Samsung Galaxy Tab S9+ için-Black
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2YG7G51?ref_=cm_sw_r_apan_dp_T5BQNRCR8ZB3XQAKM7HX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Temmuz 2023; 16:58:37 >
    Hocam banadada soyle sms geldi

Değerli müşterimiz, Yeni Galaxy Tab S9'unuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kaydolup ön sipariş verdiğiniz için size özel hediyemiz 65W Üçlü Güç Adaptörünüz, satın alınan ürünlerin iade süresi (15 gün) bitiminde iade edilmemiş olması halinde adresinize kargolanacaktır. Ürün kargoya teslim edildiğinde ayrıca bilgi verilecektir. İyi günler dileriz B002

Kargoya teslim edildi yaziyor ama kargo takip kodu yok ne sms de nede shop.samsungta hala hazirlaniyor yaziyor sizde kod var mi takip icin

Edit : mesajin tamami gozukmuyormus sms uygulamasinda bende kargoya teslim edildi sanmisim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Temmuz 2023; 17:5:36 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt
    trio şarj yollacaklarına kapaklı kılıf daha iyi olurdu

Daha once vardi bende kapakli kilif tab s8+ da hic kullanisli degil incecik birsey yanlarini korumuyor tabletin

• Şimdi banada böyle bir msj geldi

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

• volnes V kullanıcısına yanıt
    spigenlerin de uyumlu satışa sunulmuşu yok. spigenler çıkana kadar koruma sağlardık.

• Ben S9 Ultra için smart cover kılıf siparişi de verdim. 2500 lirayı 9 taksit yapıyor. Daha önce S6+ı o tip kılıf ile kullandım. Cihazı minimum kalınlık ile en iyi koruyan ve spen ile en uyumlu o kılıf bence. Tab S7+'ı alırken klavyeli kapak hediye etmişlerdi ama klavyeyi pek beğenmiyorum. Kucakta falan kullanışsız en başta. Mouse pad zaten öteden beri kullanamadığım bir şey. O yüzden bu sefer sadece smart cover kılıf aldım. Klavye olarak Logitech K380'im ve Anywhere 2S farem var, onları kullanmak çok daha rahat oluyor benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 31 Temmuz 2023; 17:30:10 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Bir noktaya kadar koruyor evet ama cidden malzemesi cok ince o parayi edecek mal degil ben s8+ icin amazondan alip daha sonra iade ettim cok ucuz almama ragmen yanlari acik yanlardan bi darbe alsa zarar gorebilir ben sakar adamim oyuzden hep maksimum koruma tercih ediyorum, klavye konusunda da katiliyorum size bende. Mx mini keys ve m720 mouse la kullanacagim bu sekilde daha rahat
    Spigen vb duzgun birseyler cikana kadar evde dikkatli kullanacagiz artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Temmuz 2023; 17:41:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.