Hocam tavsiyem alacaksanız, ön sipariş ile alın. Enflasyon olmasa, dolarda sürekli değişim olmasa 2-3 ay sonra daha ucuza da alabilirsiniz ama şu şartlarda daha ucuza alamazsınız. Fiyatı ikiye katlamış olur. Alacaksanız şimdiden alın. Bütçeniz el veriyorsa Plus modelini almanızı tavsiye ederim. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (43. sayfa)
-
-
S9 256gb + klavye 22500e geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung power delivery nedir hocam. Ne işe yarıyor
zamannda doldurduk gelir inş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pause usb power delivery diye geciyor, aktif edildiginde oyunlarda sarjin batarya ile baglantisi kesiliyor enerji bataryaya hic ugramadan direkt cihaza gidiyor , bu sekilde batarya yipranmiyor omrunden yemiyor , cihaz daha az isiniyor
Bu dediğiniz özellik Tab S8 Plus'da da var mı?
-
Sadece klavye mi yoksa klavyeli kılıf şeklinde mi?
Elimde S7 var şuan için hala memnunum tabi bi içim gıdıklanıyor ama 1 nesil daha beklesem mi diyede düşünüyorum, kararsızım. Plus falan düşünsem daha cazip olur tabi ama yine standart s9 alırım oyut olarak daha uygun kullanımıma. Fiyat tr şartlarına göre uygun ama ya elimdekini satıcam farkını vericem yada bunu kardeşime verip hepsini verip alıcam 😁 Gaza gelmeyim diye çok araştırıp takip bile etmedim özellikleri vs..😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 28 Temmuz 2023; 11:3:39 >
Hocam sizin için eşekten inip, ata binmiş gibi olur. Hatta eşşekten inip, arabaya binmiş gibi olur desek daha mantıklı olur.
-
Bilmiyorum vardir muhtemelen s23 de var
Hiç aklımda yoktu aslında ama yurtdışı fiyatları görünce, Apple İpad Pro fiyatıyla karşılaştırınca, 27.000 TL'ye bu özelliklerde tablet imkansız dedim ve sipariş verdim.
1-2 aya 3. parti klavye kılıflar piyasaya çıkmaya başlar. Bir de ondan alırsam laptobu kullanmaya gerek kalmaz.
Bir de Type-c HDMI dönüştürücü olursa Dex moduyla laptop gibi kullanılır TV'de ve monitörde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 28 Temmuz 2023; 11:18:31 > -
2. Kez iptal edip, trio 65 icin kaydettigim maildeki hesaptan siparis gecmis bulunmaktayim :))
S9 da kesin var değil mi? Ve bu özellik için samsung şarj cihazını mı almamız lazım.
Hiçbir şey olmaz 😀. Ben hâlâ tab s7 kullanıyorum. S9 tamam güzel de s7 gani gani yetiyor zaten. Ha yetmiyorsa bakılabilir tabi ama tab s7'yi 10 binden aşağıya satmazdım😀. Olmadı dursun köşede yani.
-
tab s8 için spigen rugged armour kılıflar boşa çıkacak güzel kampanya olsa da s9+ için bulabilsek.
takas için kablo iğne hepsi beraber mi kargolanacak?
S23 ultra ve s22 ultrada kablo ve igne gondermedim sorun cikmadi..
Baktim az once , tab s8 serisinde varmış , tab s9da da olacaktır , ben s23 de 25 w ile kullaniyordum tab s9 serisi ayni islemci ama ekran felan daha buyuk bilmiyorum belki 25w yeterli gelmeyebilir
Ben samsung orjinal sarj cihaziyla denedim baska sarj aletleriyle oluyor mu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 28 Temmuz 2023; 14:15:31 >
bende ilk siparise acildiginda bu sekilde siparis gectim 1 tb ulta + klavye. Yurtdisi fiyatlarina gore hem klavye hem tablet cok daha uygundu. Cogu ulkede gordugum kadariyla mousepadli klavye indirime bile girmemis 350 dolar/euro ya satiliyor. sadece duz klavye indirime girmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 28 Temmuz 2023; 14:46:9 > -
Herkes eski tablet ile yeniyi değiştirme derdindeyken ben 1-2 ay önce aldığım s8 plus a kılıf peşindeyim hala. Amazon dan 2.kez verdiğim siparişim de az önce iptal oldu😒
S9 plus için çıkan touchpad li klavyeler s8 plus a uyar mı sizce. Klavyeli kılıf arıyorum orijinali dışından alınabilecek site veya farklı marka önerdiğiniz kılıf var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam nasıl anladınız?
-
Neyi nasil anladim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X