Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Zeljko Obradovic
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
53
Favori
56.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Kadıköy de devamlı alışveriş yaptığım birkaç satıcı bekle abi, gelir düşer dediler. fiyat avantajı olur dediler yurtdışından lansmanden alanlar getirip satıyorlar yada bu satıcılar ordan 2-3 getirip satıyorlar. Mart sonuna kadar bakacağız duruma. Olursa olur, olmazsa çok elzem ihtiyaç değil , TeknoManyaklık.


    s8plus ı öğrenci indimli ve sepette 6 eşit taksit görünce düşündüm aslında. oda buds vs çıkmış lampanyadan normak TAB s8 i hiç düşünmedim. TAB s7 leri TAB s8 alıp satanlar çıkar diye bekledim. 2.el düşeş olursa ilk tabletim öyle olsun diye. s,TAB s8Ultra birader karikatürüst, illüstrasyon , vs işler yapıyor ona note9 512 olandan almıştık kalemle harikalar yaratıyor, onun için düşünmüştük.

    hediyeler ilgimi çekmedi, aslında buds yoksa onuda düşsünler fiyattan , oda alma kriterim değil. fare klavye buds yerine watch4 verseler bak belki ilgimi çeker.



    bu arada belki siz cevap yazanlardansınızdır s22ultra başlığına ( yada note10lite başlığında da olabilir, ama faiz başlığında yazdığınıza şahit olmadım TAB ile alakalı ) SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] 

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Evet S22U forumuna yazıyorum, Samsung'tan cihaz değişim kampanyası ile telefon aldım, bekliyorum.


    S22U'nın lansman hediyesi diğer S22'lerden ayrılıyordu. Tablette de aynı şekilde olmasını beklerdim doğrusu. Beni klavyeli tabletimden dikkate değer tek farkı büyük ekran olan bir cihaza çekmek istiyorsa, bir şeyler sunmalıydı. Yoksa şimdi bu hali ile elimdekini atıyorum 8 bine satıp, 15 bine klavyesiz cihaz alma niyetim yok açıkçası.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    dur başkan hediyeler değişirse 2. ye iptal ederim siparişimi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk sipariş verenlerden biri benim muhtemelen hala daha göndermediler tableti. Normal tab s8 aldım silver renk, yanında kulaklık kılıf klavye ve Mouse ile. Öğrenci indirimi de yaptım 8476 tlye hala yok ürün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun konumuz. 3 gündür kullanıyorum tab s8 ultra yı çok memnunum. Yanında verilenler de çok iyi tablet mouse ile tam bir pc ye dönüşüyor. Kulaklık ile film izlemekte ayrı zevk oldu. Tablet ihtiyacım vardı aldım ipad kullanıyordum resmen işkenceydi.

  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

    Hocam fold 2 kullandım. iPhone demişsiniz ama fold kullanmak çok başka bir duygu. O kapağı açınca büyük ekran ne, ekranı bölünce kullanmak ne o zaman anlıyorsunuz. Bu kullanım alışkanlığınızı göre şekillendirir düşüncenizi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya kıyaslaması yapar mısınız ipad ile? Bir de ekran süresi olarak kaç saat aldınız resim yükler misiniz? 8-9 saat ekran süresi verir mi cihaz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    sanırım s22ultra konu başlığında öğrenci indirimini sizin paylaşımızdan öğrenmiştim.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben yazmıştım. Alabildiniz mi peki oldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    yok almak henüz nasip olmadı ama, sayende indirimi öğrenip kardeşin oğlu yeğenimin varmış halada geçerliymiş maili , onlar samsung online için şifresini yolladı, bende inceledim öğrenci indirimini. Ama biraz daha bekleyeceğiz. Radarları açtık , 2.el tab s7 yakalarsak veya tabs8 alıp bazedn bana büyük geldi, şusunu beğenmedim diyen olur ise malum emeklilik ve ekonomik şartlar lehime durum oluşunca anında avımıza atlıyacağız bir kaplan misali.


    ama sayende fiyatları gördüm ( keşke Tab s8ultra da olsaydı senin duyurduğun gün mail araştırıp buldum 6 taksit de cazip geldi ama ben koruyucu kılıfı KLAVYELİ KORUYUCU KILIF sanmıştım, son anda farkedip vazgeçtim. şimdide sanırım kulaklıklar hediyeden çıkartılmış, bakalım artık ayın sonuna kadar ne olur ne olmaz bende bilmiyorum, bir bakarsın birader tamam abi alalım der anında sipariş geceriz, yada B planı, C planı)


    ama sevgili civcivX den tabS7 deneyimi menuniyeti ve bu indirim ile en azından hayatımdaki ilk tablet süreci kafamda belirdi. Gerisi ya nasip ya kısmet. Eskiden ekonımik durum fena değildi teknobağımlılık az bucuk teknomanyaklıkta var, inan hiç düşünmeden TAB s8Ultra yı lansman günü önsipariş vermiştim , incelemeden dahi. Ama şimdi kılıkırk yarmasamda yoğurdu üfleyerek yiyorum.

  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam daha iyisi sizin olsun

    Bu arada klavye mause ilk başta dandik bir şey sandım ama gayet güzel kullanışlı

    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 19 Mart 2022; 21:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal s8 i tavsiye etmem arkadaşlar TFT ekran vaar, diğer 2 si amoled.



    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 19 Mart 2022; 21:31:10 >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Tft diye ezbere konuşmamak lazım kağıt üstündeki verilerle. Sayısız test izledim bahsettiğiniz gibi değil. S7de de tft lcd vardı ve parlaklık olarak daha bile iyi amoledden. Çok fark yok kısacası ekranlar arasında buyrun bu da testi s7 ve s7 plusın.

    https://www.youtube.com/watch?v=pIos9y3m1BU&feature=youtu.be

    Ayrıca tab s8deki 120 hz adaptif iken s8 plus ve ultrada sabit 120 hz. Bunun da pil ömrü konusunda artı olacağını düşünüyorum ki samsungun açıkladığı verilerde 15 saat video oynatma süresi ile en yüksek süreyi normal s8 modeli almış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam. Gayet şık görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    normalde 3000tl
    öğrenciye 2500tl olan
    1.4 inchlik farka değecek mi ekran? ekran dışında herşeyi aynı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    ben genelde herşeyi dark mode da kullandıgım icin siyahlar benim için çok onemli. O yuzden oled ve amoled tercihim olur her zaman. Ki gercek siyah rengi verdiği için basarılı buluyorum :)

  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

    acıkcası herkesin beklentisi farklı, benim için daha büyük olması fiyatdan ziyade daha öncelikli bir kriterdi. Aradaki farka değecek bir kriter.

  • SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]JSyntaxyoutube
    I give you my final verdict on whether it makes sense to buy the Tab S8 Plus with a 12 inch OLED display vs 11inch Tab S8 with a TFT display. https://amzn.to/3sGpffw (US) https://amzn.to/3Mksild (CA) https://amzn.to/3hBO7P4 (UK) Best case for Tab S8 https://amzn.to/3MeC8Fj (US) https://amzn.to/3pBc1hV (CA) Favorite tablet/phone stand for secondary monitor or video conference (use Iriun app) https://amzn.to/3vJ4ame (US) https://amzn.to/3HFNcHK (CA) 00:00 Intro 00:43 Unboxing Tab S8 Plus & Impressions 02:06 Large OLED display first impressions 02:52 Tab S8 Plus Hand Holding Impressions 03:36 Unboxing regular Tab S8 04:33 Tab S8 Impressions 05:37 Fingerprint scanner differences 07:29 Plus sized form factor 08:37 Screen timeout differences, OLED burn in prevention? 08:59 Speaker tests 10:17 CPU performance comparison 10:58 S-pen latency reduction? 12:11 Other differences 13:38 Camera tests 14:28 Conclusions which would should you buy? 14:59 Conclusion on s-pen latency differences 15:35 Holding tablet in the hands 16:54 Veridct on OLED vs TFT 17:29 Where TFT fails miserably 18:59 Adaptive refresh rate and battery efficiency 19:20 Final thoughts Android user? Check out Cycle Now app for Android at https://cyclenowapp.com - Plan your bike share trip. And if you're in Toronto, Boston or Oakland, check out Transit Now at https://transitnowapp.com for real-time bus schedules, both support Fitbit notifications so you can keep track of transit on your wrist! #samsungtabs8 #tabs8plus #tabs8 This video is NOT sponsored. Some product links are affiliate links which means if you buy something I'll receive a small commission at no extra cost to you.
    https://www.youtube.com/watch?v=rw4Z6-VA590

    burada 16:54 den itibaren farkları görebilirsiniz. Belki sizde bunu izlediniz.


    Amoled + ları:

    -Daha iyi contrast (daha iyi siyah)

    -Daha iyi görüş acıları (viewing angles)

    -Eye comfort modu bariz daha iyi


    TFT + ları:

    -Sadece adaptive screen modu olması. (ki bu s22 ultrada da mevcut TFT ye özel bir şey değil)



    Ek olarak kendi görüşümde amoled üzerinde daha iyi renkler. Şimdi aynı fiyat olsa kimse burda tft seçmezdi bence öyle düşünelim :)

    TFT tarafında teselli olarak o kadar kötü değil diyebiliyoruz sadece.


    @Zeljko Obradovic




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 19 Mart 2022; 23:38:35 >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    O videoda videoyu çeken kişi de bahsediyor, tab s8de göz rahatlığı modunda renkler bir garipleşiyor. Yoksa o mod kapalı iken dramatik bir fark yok ki fark olması da gayet doğal sonuçta oled ekrandan bahsediyoruz. Zifiri karanlıkta simsiyah bir görüntüde oled ekran mutlaka farkını gösterecektir. Ama böyle bir kullanım senaryosu günlük hayatta çok nadir.
    Benim bahsetmek istediğim şey insanlarda 5 yıl öncesinin tft ekranları gibi bir ekran var sanıp s8in ekranını kötülemeleri. Yoksa kimse lcd bir ekranı oled bir ekrana tercih etmez. Ama burada kullanılan lcd hem kontrastı oldukça yüksek hem de siyah performansı da gayet iyi bir lcd.
    Bir de ben tablet konusunda 1.nesil ipad airden geçeceğim anlayacağınız çok uzun süre kullanıyorum tabletleri, telefon gibi bir şey olmadığı için sık değiştirmenin anlamı yok. O yüzden kafamda burn-in kaygısı olmadan uzun yıllar kullanmak lcd paneli benim için biraz daha avantajlı kılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    Siz ilk tab s8 normal için bize sizin lansman hediyeleri ram listesi görseli atarmısınız, şimdi ay sonuna kadar ama ilk sipariş alanlara hediyelerde bir artısı var idi galiba, mesela tab s8plus ve veya emin değilim tab s8ultra da Buds kulaklık var idi ama ben ekran capturlarımı bulamadım, karışmış benim resim dosyalarım.


    İlk lansman sanırım 15 marta kadar olanlara imiş buda kulaklık, ama sanki normal tabs8 de bir hediye abikerğbden eksik idi, bir fark vardı, ama öğrenci indirimiyle en uygun mantıklı seçim sizin seçtiğiniz , öğrenci bütcesi mantığı ve işgörme mantığıyla.


    Ben mesela şahsen TAB s7 veya s8 her modeline tav olurum, ama birader karikatürist, illüstrasyon cu, çizim, tarama, sunum vs sebebli ideali TABs8ultra olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.