Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vay be bende note 10.1 2014 edition vardı üniversite okuduğum yıllarda (2015-16) çok severim halen duruyor. Tabletleri oldu bitti severim. Derken tab s6 almaya niyetlenmistim nasip olmadı. Geçenlerde tab s8 tanıtılmış. Yetişemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon'da ürüne bir daha baksanız.. ürünün sayfasında biraz aşağı kaydırdığınıxds görsellerde S8 ve s7 ile uyumlu diyor.. fakat s8 Plus ve 7 Plus'a uymaz diyor.. Sonuçta benim alacağım ürün s7 fe..
    s7 fe nin lte veya Wifi olması önemlimi ..? ebatları aynıdır.. zaten alacağım üründe s7 fe Wifi diye geçiyor.. bence bu spigen kılıf la uyumlu.. bir daha baksanız ürün sayfasına.. tesekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt

    Tam tersini diyor😀. Yanlış ürüne bakıyor olmayasınız😀. Arkadaş tab s7 için olanı atmış. S7+ için olanı bu: https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Galaxy-K%C4%B1l%C4%B1f-Rugged/dp/B08CY9WDH6


    Tab s8 ile tab s7 ve Tab s8+ ile Tab s7+ birebir aynı boyutlarda. S7 fe nin boyutları farklı.

  • S7 FE kılıfı farklı oluyor. Yeğenimin cihazına şeffaf silikon kılıf almıştım, benim S7+'ta denedim, olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese tesekkürler ve iyi pazarlar..
    Benim kafa iyice gitti.. Sonuç olarak amazondan S 7 fe için hangi ürünü almalıyım..? spigen olarak tabii..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt

    S7 FE için ayrı kılıf var zaten. Neden bu kadar muhabbet döndü anlamış değilim ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU 


    https://www.amazon.com.tr/dp/B0916HFF6D/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_E4MT0QTA1JQZ575TRRG2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt

    Başta onun için de var deseydin de dönmeseydi🤣. S7 plus için ekran koruyucu da stoğa girmiş. S7 için de girerse ondan da bir tane almayı düşünüyorum.



    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H5VHBF3




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 13 Şubat 2022; 17:36:35 >
  • Beyler yorumlari okudum, gelen guncellemeye onay vermedim. De bu bir çözüm mü? Ne zamana kadar erteleyeceğim yeni android sürümü güncellemesini? Ne öneriyorsunuz?
    Güncellemeden sonra da format atamam cihaza. Çünkü çok fazla dosya var cihazın dahili hafızasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboom S kullanıcısına yanıt

    Ben tab s7 ye neredeyse ilk çıktığı zaman kurdum. Format/sıfırlama falan da yapmadım. Bir sıkıntı yok. Güncelleme sorunsuz. Ha önemli dosyalarınız varsa,yedekleme yapamam diyorsanız riske atmayın tabi(hani çok küçük bir ihtimal yüklerken bir şey olur. Sorumluluktan kaçayım diye diyorum😀)


    Yine gelen güncelleme için konuşacaksam hani olmazsa olmaz bir şey yok. Güzel şeyler var ama kozmetik daha çok.


    Yine güncellemeyi tamamen engellemenin bir yolu var ama güncelleme yapmaktan çok daha riskli olarak görüyorum. Bir yanlışta bir daha sıfırlamak zorunda falan kalabilirsiniz. Yöntemi xda okumuştum. Adb komutlarıyla sistemden bir şeyleri kaldırıyordunuz. Bence şimdilik ertelemeye devam 😀.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt

    Spigen kılıfım geldi. Aylardır stok bekliyordum. Bir kılıf bu kadar mı uyar. O kadar ki zor yerleştirdim tableti.



    S20FE için de bekliyorum.



    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • hai-ake kullanıcısına yanıt

    ben pek beğenmedim hocam Tabletin tipi değişmiş. yani tipi yok olmuş kılıflar çok kalın spigenlerde. bende normal silikon kılıf var o da zor oturdu takarken ama tam oturdu. hatasız 50 tl ön cam ve kılıf birlikte


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 14 Şubat 2022; 22:29:4 >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt
    bilmediğimizden.. . s7 fe bile elimize geçmedi.. inşallah 18 inde
    tesekkurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O incecik silikon kiliflardan da var bende. Kılıfa zor oturdu derken sağlamlığını da kastediyorum. Yoksa evet o ucuz kılıf da ince misina ipi gibi girmeyince girmiyor köşeleri. Mesele sağlamlık ise spigen üzerine tanımam. Başka arazi, askeri şartlar için üretilmiş takoz kılıflar da var. Onlara kıyasla spigen çok çok ince bile kalıyor. Ekranın uzun gövdeli yapısı ile gayet ince de duruyor spigen. Ilk boş kılıfı ele aldığımda hatta bu küçük mü sanki dedim.


    Resimden çok anlaşılmıyor. Ele alınca hem güven verişi, hem de takoz olmadığı aşikar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Yani cihazi tabi ki son surumunde kullanmak istiyorum fakat olumsuz yorumlari gorunce kafam karisti. Yapayim mi simdi ne dersiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy S7 Fe için önerdiğiniz bir Micro SD kart var mı..? yoksa iyi bir markanın class 10 kartı yeterli mi..?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hai-ake kullanıcısına yanıt

    Hocam kutuyu açarken üst tarafta koruyucu bant var mıydı? Alt tarafta var ama üst tarafta yoktu. Yine Amazon sağolsun kutuyu tost yapmış😢.


    O silikon kılıfın köşeleri daha kalın modeli bende var. Kullanmıyordum. Tableti masaya koyarken altlık olarak duruyordu😀. Durduğu yerde bir süre sonra sarardı😢. Gerçi ekran koruyucu takarken epey iş görüyor o kılıf. Mesela şimdi tabletin üstünde olan ekran koruyucuyu o kılıfı kullanarak hizalamıştım. Spigen kılıfı takarken de ekran koruyucu için bir sıkıntı olmadı(Videolarda önceden takılı cam ekran koruyucuyu kenardan kaldırıyordu. Tabi bunun takarken hizalayamamakla ilgisi var. )


    Neyse kılıfa gelirsek silikon kılıf gibi çok esnemediğinden takması biraz zor oldu. Çıkarması muhtemelen daha zor olacak😀. Kapaktaki mıknatıslar çooook zayıf. Hani kılıfı dik tutarken kapak direkt açılıyor. Nitekim açıkken arka tarafa da tutunması için bir mıknatıs yok😢. Bunlar eksi yönleri.


    Kenarları tableti hareketlerle kullanmanıza engel olmuyor. Yine parmak izi okuyucuya ulaşmak çok kolay. Diğer kılıflarda yaşanan bu iki sorun bu kılıfta yok. Malzeme kalitesi kesinlikle üst düzey. Yukarıda bahsettiğim silikon kılıf ile karşılaştırılamaz bile.





  • 12/2021 tarihinde Samsung bayiinden aldığım Samsung Tab s7 fe wifi modeli cihazım ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır ilgilenenler özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler. Kılıf ve cam koruması üzerinde verilecek. Kutu içeriği eksiksiz, faturası mevcuttur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim kendi deneyimime göre güncelleme yapmış olmaya pişmanım. Gelen değişiklikler zaten çok cezbetmedi hatta keşke yapmasalardı daha iyiydi pek alışamadım. Çok fark olmasada ilk hali daha kullanışlıydı. Ama asıl olay şarj olarak kafadan bir 1-1.30 saat arası şarjım daha az dayanmaya başladı.. Kullanıma göre dahada artabilir tabi ama standart kullanım için diyorum. En çok çekindiğim buydu sordumda hatta ama çok bir fark görmediklerini söylediler. Bilemiyorum belki farketmemişlerdir yada %80 şarj koruma kullandıkları için bişiy farketmiyordur o da olabilir. Biraz yanlışlıkla güncellemiş oldum. Genel olarak olumsuz ne yazılmış tam takip etmedim canım sıkılınca ama benim için genel olarak 2 olumsuz nokta var. Performansta vs bir sıkıntı yok. Yinede keşke yapmamış olsaydım diyorum. Şarja çok kafayı takarsan olabildiğince beklemeni tavsiye ederim.






    @hacı1992 @hai-ake Spigen kılıfı bi sakin kafayla inceleyim yarın bakarım dedim fiyatını uçurmuşlar :D 446 tl olmuş çüş yahu...





  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    Spigeni herhalde yablislik bu fiyata koydular gibi geldi bana. O yüzden alayım hemen dedim. Iyi denk geldi. Normal standlı kılıflar zaten 150den başlıyor piyasada. Keske alıp inceleseydin 😁


    Bu arada Android 12 bende iyi gayet. Cihazi ikinci el almistim ve beklemede saatte bir şarj düşüyordu. Artık beklemede cihaz şarj yemiyor gibi. Yani 10 saatte 2-3 falan düşüyor. Benim için bir olumsuzluk yok sanırım. 5-6 saat olan ekran süresi, uzun 2-3 günlük ve devamında yani, artık 7-8-10 saate varıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.