Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ipad pro 12.9 inch 128 gb eğitim indirimiyle 15 bin gözüküyor ama? Siz hangisine baktınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    21 aralıkta dolar sanırım yüksekti bu s7 aldığım gün 23 yada 25 bindi diye hatırlıyorum

  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    s7 tableti kutusundan çıkardığımda üzerinde koruyucu jelatin yoktu diye hatırlıyorum. sadece mat bir naylon serilmişti sanırım. jelatin olsa sökmezdim çünkü öyle kullanırdım. iade için jelatini sökülmemesi lazımmış ta. varmıydı acaba?

  • Ben hatırlamıyorum olduğunu ama siz kusurlu ürünü iade edeceksiniz, cayma hakkından bağımsız bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum talep gönderdim cevap bekliyorum kusurlu ürün olduğunu kanıtlamak için o tepkisizliği göstermek te zor adamın onu alıp oyun oynaması lazım bir süre. ama hassasiyeti düşürünce zaten sürekli yapıyor bu şekilde kanıtlanır. her cihazda yapmıyormu acaba? her s7 de s7+ ta yapmıyor ise sadece bazılarında yapıyorsa hepten değişim sebebi hatta değişime de gerek yok iade sebebi.


    cayma hakkım 14 günü geçmiş sanırım 16 gün olmuş. daha önce koşulsuz 30 gün iade yazıyordu bu sitede şuan göremedim. caymadan çok bu sorun kabul edebileceğim gibi değil. güncelleme ile düzelir diye bekleyip birde düzelmez ise hepten pişman eder.


    daha önce s20fe sim kart bile takıp iade etmiştim bu siteye. şuan şeffaf kılıfa takılmış kalemi hiç kullanılmamış hard reset atıp postalarım geri.

  • Sorum herkese: s7 ve s7+ kullananlar deneyebilirmi. ekran jelatinli veya jelatinsiz. örneğin asphalt 9 oynarken sol joystick veya üst geri tuşu yani sol kısım yukarıdan aşağıya tepkisiz kalıyor yarışın içinde. sürekli değil nadiren ama her açtığımızda kısa bir süre sonra yapıyor bunu.


    tepkisizlik olayı yatay kullanımda sol kısım yukarıdan aşağıya dedik fakat tepkisizliğin düzelmesi için ekranın sağ tarafına bir kez dokunursak dokunmatik çalışmaya başlıyor. yani sağ tarafa dokunmaz isek sol tarafa defalarca tıklasak ta işlemiyor. dokunmatik uyuyor resmen sağ tarafa dokunmadan uyanmıyor. bu nedir arkadaşlar. aynı oyunları note 9 da hergün oynuyordum birkez böyle birşey olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 13 Ocak 2022; 12:2:32 >
  • Bu bahsettiğiniz şey uygulama ile ilgili görünüyor. Donanımsal sorun için her durumda dediğiniz tepkisizliğin oluşması lazım.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    bana öyle geliyor ki sol tarafta ekran kartı veya ısınan bir parça soğutucu var normal masaüstünde probem olmuyor güçlü oyunlarda ısınınca probnlem edior da olabilir. yazılımsal ise kolay çözülür. sadece asphaşt 9 da değil büyük oyunlarda örneğin call off duty pubg bunlardada yapıyor

  • HardReset.Infoyoutube
    Learn more info about SAMSUNG Galaxy Tab S7+: https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-tab-s7-plus/ The edge screens on your SAMSUNG Galaxy Tab S7 + automatically disregard some touches to prevent accidental interaction when you are holding your tablet. Learn how to change the screen edge sensitivity in your SAMSUNG Galaxy Tab S7 +. Follow our instructions and go to the Show Edge Zones tab to see the all of the areas of the screen that won't respond to touch. Learn how to adjust the size of a zone that will be locked by touch. How to Set Up Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? How to Change Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? How to Choose Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? How to Control Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? How to Make SAMSUNG Galaxy Tab S7+ will react on a light tap? How to Make tapping on SAMSUNG Galaxy Tab S7+ easy? How to Improve SAMSUNG Galaxy Tab S7+ reacts to touch? How to Increase Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? How to Decrease Screen Sensitivity on SAMSUNG Galaxy Tab S7+? Follow us on Instagram ► https://www.instagram.com/hardreset.info Like us on Facebook ► https://www.facebook.com/hardresetinfo/ Tweet us on Twitter ► https://twitter.com/HardResetI
    https://www.youtube.com/watch?v=GOve-8w_M94

    Buradaki ayarı yapın diyorlar, hareket hassaslığı en yüksek seviyeye çıkartılacak. Sonucu başaralı bulanlar var.




    Ayrıca Erişilebilirlik-Etkileşim ve yetenek-Tekrarlanan dokunuşları görmezden gelme ayarını açın diye de yazılmış.


    https://www.slashdigit.com/how-to-improve-galaxy-tab-s7-touch-screen-sensitivity/





  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bu linki atmıştım. Arkadaş yaptığını söyledi ama azalsa da yine de oluyormuş. Bu ekran hassasiyeti değil zaten. Hareket hassasiyeti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    Alttaki linkte yer alan ayarları yapsın bir de bakalım. Belki onlar iş görür.

  • Ordaki ayarların çoğu yok s7 de malesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    linkteki 5 tanesinden bazıları var. hepsini yaptım tekrarlanan dokunuşları görmezden gelmeyi açınca berbat oldu. bu kez sağ da nitro ya çift tıklayınca tıklamıyor tek tıklıyor. çift nitro ile şok dalgası yapılmıyor asphaltta. onu kapattım yoks bir yeri düzeltirken başka bir sorun çıkıyor.


    anlamadığım şey bunu düzeltmek için neden ayar yapıyoruz normalde bu sorunun olmaması lazım ayarla düzelecek şey sadece ekran koruyucu takınca hassasiyeti arttırmak gerektiği. ona rağmen azalsada yapıyor o tepkisizliği.

  • tab s7 için kılıf önerisi olan var mı ?

  • Değerli Müşterimiz,

     

    Satın aldığınız ürünü cayma sürenizde ürüne ait sevk belgenizle iade paketinize ekleyip ARVATO Orhanlı Orta Mah. Atayolu Cad, Öztaş Sk. No:8/1, 34956 Tuzla/İstanbul adresine yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak göndermenizi rica ederiz. Fikir değişikliği sebebiyle yapılan iadelerde, ambalajın açılması durumunda tüm kulaklıklar (bluetooth kulaklıklar, kablolu kulaklıklar, kulak üstü kulaklıklar, vb.) kişisel hijyen sebebiyle iade alınmamaktadır. Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra gerekli işlemler sağlanacaktır.

     

    SAMSUNG ONAY İADE KODU


    dokunmatik hataları var diyerek iptal iade talebime cevap bu şekilde geldi. kalın yazılmış kısımlar bu şekilde kalın olarak belirtildi. cayma hakkından bahsediyor. ben dokunmatik problemleri diyorum. sanırım farkındalar. sorun etmeyen kişilere satıyorlar. tabletin kronik sorunu olduğundan haberleri vardır sanırım makul seviyede diye düşünüp böyle kabullenmiş olabilirler.


    cayma sürem ne kadar bilmiyorum normalde 14 gün samsung türkiyede 30 gün oluyor bazen. tablet elime ulaşalı 16 gün oldu sanırım. iade kodu gönderdiler. bu kod ile gönderirsem cayma süren geçti diyebilirlermi. ben caymak istemiyorum yazdım dokunmatik problemi sebebi ile iade açtım yazdım cevcap bekliyorum. aslında tableti iade etmek istemiyorum sorunsuz olsa kullanırdım zevkle. maile cevap olarak tekrar sordum cayma hakkım geçtimi diye. kararsız kaldım gidip o kod ile göndereyim mi yoksa maile cevap gelmesini mi beklemeliyim. iade alıyorlarsa iade edicem hazır da kod verdiler. ama sonra inceleyip 14 gün geçmiş diyip kıllık yaparlarmı acaba diye düşünüyorum tekrar kargo git gel olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 14 Ocak 2022; 13:53:47 >




  • Bu arada ben tablete oyun indirdim. Tekrar denemek için. Tableti ters tutup oynadığımda(kamera aşağıda kalacak şekilde) hiç temassızlık olmadı. Muhtemelen o bölgeyle alakalı bir problem var. 45 dk kadar oynadım hiç olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    güzel deneme benim aklıma gelmedi bu kez de sağ tarafta sıkıntı oldu mu. öyle ama en azından sorunun o tarafta olması yazılımsal olma ihtimalini azaltıyor gibi. affedilecek bir sorun değil bence. hani kabul edilip kullanılabilir belki ama telefonumda sorunsuz yaptığım birşeyi çok daha güçlü tablete sorun yaşamak içime sinmiyor. cevap geldiğinde yarın kargoları iadeyi. büyük ihtimal alırlar. yerine geçecek tabelette yok ipad pro 4. nesil 2. el düşünebilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 14 Ocak 2022; 16:53:54 >
  • Evet donanımsal olma ihtimalini artıtıyor gibi, yine de belli olmaz. Benim tableti alalı 1 yılı geçti, tab s8 çıkınca geri alım kampanyası ile makul bir fiyat verirse ona geçebilirim. Ama o ptoblem dışında brn çok memnunum tabletten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    aslında bende memnunum ipad pro 4. nesil den daha iyi özellik olarak.5. nesilden biraz geri. ekran da çok keyifli ayrıca kullandıkça keyif veriyor . siz uygun almışsınızdır 1 yıl önce. değişim kampanyası ile yükseltilebilir. ben en yüksek fiyattan aldığım için birde oyunda beni madur ettiği için içime sinmedi. yarışın en kritik son düzlüğünde sol tarafa drift atayım derken dokunmatik dondu yarışı kaybettim. böyle bi rezillik olabilirmi :D oyun önemsiz belki ama ben oyunları daha büyük ekranda oynamak için aldım bunu. beni etkiliyor.

  • Ters yön tutarken de olmaya başladı ya. Bu donanımsal değil sanırım. Hem sağd hem de solda oluyor ayrıca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.