Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.051
Cevap
64
Favori
133.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    hard reset ben attım dün düzelmedi hocam. bios ekranında wipe data factory reset yaptım dün. serviste ise kablo ile biz silip tekrar atıyoruz dediler aynı değilmiş. ama yine aynı yazılımı atmıştır.


    kılıftan olması saçma ama bence düzelmeyecek yarın yine yapacak bugün oynamıyorum da yarın bakarım.

    bir müşteri 4 kez git gel yapmış en son kılıftan dolayı olduğu anlaşılmış. bir telefonda.


    s7 plus daha önce gelmedi mi bu şikayetten diye sordum yok dedi ilk defa geliyor bu tabletten diyor nasıl dedim ben haberiniz vardır diye düşündüm ama servise gelmemiş hiç s7 tablet.


    ben şimdi önce kılıfsız test edicem tekrar yaparsa ekran jelatinin de sökcem öyle de deneyip pazartesiye kadar gözlemlerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 21 Ocak 2022; 20:40:30 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Komple Samsung'un suçu bence. Sadece Samsung Türkiye'nin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum🙂. Bence Ocak güvenlik güncellemesiyle birlikte bize de gelecek(Android 12 güncellemesi Aralık güvenlik güncellemesiyle çıktı). Tab s7+'ın Kore sürümüne Ocak güncellemesi gelmiş olarak görünüyor.


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




  • Merhaba

    Online Samsung mağazası ne hikmetse 10 gündür S7 PLUS satmıyor. Mağazalarında varmı sormadım.


    Sıfırdan daha uygun fiyatlı olarak ikinci el buldum. 6 aylık cihazmış. S7 PLUS ile birlikte orijinal Q klavye ye toplam 9500 istiyor. Faturalı tüm kutu içerikli. Nasıl sizce? (Sıfırları ikisi birden şu anda en az 13.000 TL.)

    Daha önce spen kullanmadım. kalemin kusursuzluğu, tablet pil durumu, süper amoled ekranda hata olup olmadığı nasıl kontrol edilir.? Yani satıcı ile buluşunca bir çay içimlik vuruk çizik haricinde tablet ve klavyede nelere bakmalıyım?

    Teşekkürler

  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

    çizik yoksa kılıfla kullandıysa ezik vs yoksa al derim yani garantili ürün sonuçta tamir görmemiştir. 9500 ama taksit yok peşin 9500. pili anca kullanınca anlarsın. normalde pil ömrü çok iyi.

    2.el telefon vs bu tarz ürün alırken kullanan kişinin titizliği önemli yani ekranı jelatinli tableti kılıflı kullandıysa sıfırdan farksızdır.

  • Bilgi için teşekkür ederim.

    6 ay kullanılmış tablet ve klavyeyi yarım saat incelemeye çalışıp hiç tanımadığım birine 9500 TL gibi bir para vermek beni tedirgin ediyor da.

    Ama işte sıfırı ile arasında 3500-4000 TL fark olunca bu 6 aylık cihazı düşündüm.

    Teşekkür ederim

  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

    2.el bende bakmıştım 7500 e zorlasan bulunuyor ama klavye de pahalı. orijinal klavye ise haklısın. ipad pro 4. nesil de o fiyatlara bulunuyor 8-9 civarına

    sim kartlı model değil ise imei derdi de yok bakılacak pek bir yanı yok kozmetikten balşka. yani arıza olsa zaten garantisi var satmadan garantiye verilir.

  • Türkiye Menşei'li Tab S7 (T870)'lere güncelleme geldi 2645MB..

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Vallaha direkt yüksekltmeye korktum şuan problem varmıdır :) Yükselten oldu mu acaba?

  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    ben yükledim sanki tablet yavaşlamış gibi hissettim, o yüzden sıfırladım şimdi tableti.

  • Benim Tab s7 plusta bir şey yok şu an. Gelmemiş henüz güncelleme.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öyle bi zamanda gelmişki tamda bugün servise verdim cihazı iade ettim kabul bekliyorum. serviste deneme yapacaklar oyunda birde o ara güncelleme gelmez inşallah 2 3 gün daha.


    geçen cuma yazılım atıp gönderdiler beni test edip tekrar gelin sorun devam ederse diye.


    bende sırasıyla kılıfsız jelatinle denedim hala problem devam etti.

    dün akşam jelatini söktüm. tablet kutusundan çıktığı gibi jelatinsiz kılıfsız tertemiz şekilde düzeneği kurup video çektim.


    bu sabah 30 dakikada 3 kez problemi yaptı hatta 2 tanesi 5 dakika içinde. yani ne kılıf ne jelatin ikisizde suçsuz.

    Problemin tabletin kendisinden olduğu tespit edildi. donanımsal veya yazılımsal fakat suçu androide atamazlar çünkü normal S7 lerde andrıoid. onlarda problem yok. yani yazılımsal bile olsa problem devam ediyor. donanımsal olma ihtimalide güçlendi bugün. dokunmatik paneli üreten firma 11 inç touch ile 12.4 arasında tasarımında farketmediği bir problem olabilir üretim hatasıda olabilir yazılımsalda.


    30 gün içinde problem tespit edildiğinde iade değişim aldıklarını. ilk ay cihazı olarak geçiyor bu cihazların iade değişim hakkı herzaman varmış 30 gün içinde.

    bana değişim açalım dediler iade dedim. isterseniz iade değişim ikisinide talep edelim dendi.

    yok dedim değişim yaparsanız yenisindede aynı hata olursa 2 tabletiniz ziyan olur dedim :D

    iade talebini aldılar ve kutusu ile iade ettim.

    4 adet video da tabeletin içinde kanıt olarak bıraktım serviste oyunda deneyip sorunu görmesi gerkiyor o şekilde 1 gün içinde iadeniz olur dendi.

    verdim bekliyorum. serviste oynarken hata denk gelmezse en azından bir 30 dk test etmeleri gerekir.

    mesela bu sabah 30 dk da 3 kez yaptı. inşallah kısa sürede tespit ederler onaylanır iade alırım yoluma bakarım bende.


    bu sorun yüzünden telefonda devam ediyorum 10 gündür oyunlara. tabletten soğudum. oyun çokta önemlimi bence önemli. ki tabletin menülerde problem yapmadığını da bilmiyoruz çünkü görünmüyor yada farketmiyoruz. bir yere bir kez dokunmazsa tekrar dokunup geçiyoruz. asphalt oyununda her dokunuşta ışıklı görselde herşey bariz ortaya çıktığı için ben farkettim yoksa farketmekte zor gerçekten pubg de de oldu bir kez daha sonra pubg açmadım zaten nasılsa asphaltta bariz görünüyor diye asphalt oyunu üzerinden video yapıp verdim. beklemedeyim 1 2 güne belli olur bende başka tablet alıcam s7 fe de olabilir ipad de





  • Güncelleme programına göre Şubat ayı içerisinde güncelleme alacağı görünse de Tab S7'yi Android 12 & One UI 4.0'a güncelledim az önce. İlk izlenim olarak widget'lar elden geçmiş, özellikle çoklu uygulama animasyonları yenilenmiş ve pop-up açılan uygulamalar daha kullanışlı olmuş. Duvarkağıdına göre renk paleti de gelmiş tabii. Change Log'da epey değişim var, güncellemeden önce de yabancı kanallardan bakmıştım, iyi duruyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuNTeR_1907 kullanıcısına yanıt

    Daha çok olmamıştır güncelleyeli ama şarj konusunda hızlı düşmesi- daha çabuk boşalması vs yada performansta bir olumsuzluk varmı? Güncellemeleri özellikle ilk günlerde yapmaay çok çekiniyorum ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU Birde şu s8 yaklaştıkça güncellemeyle aletin dengesini bozarlarmı diyede ister istemez düşünüyorum..

  • Güncellenip cihaz ilk açıldığında, çok büyük ihtimalle arka planda hala indeksleme, optimizasyon falan devam ettiği için animasyonlarda bir hantallık vardı fakat kısa sürede kendine geldi. Şarjdan çıkarıp güncellemeyi indirdim, kurdum ve sonrasında 1,5 saat ekran açık kullanmışım, %15 azalmış, ki batarya ömrü için %85`e kadar şarj (Pili Korur ayarı) açık bende, normal görünüyor şimdilik, tabii net bir şey demek için erken. Genel olarak iyi duruyor, tabletten zaten çok memnunum, özellikle Dex tercih sebebim olmuştu, her gelen güncellemeyi de yapıyorum açıkçası direkt. @****GhOsT****




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 24 Ocak 2022; 21:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız s7ler hep aldı mı a12'yi? S7 plusta hala gelmedi bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    S7'ler aldı. S7+ ise Aralık güvenlik (T970XXU2CULC) güncellemesini(Android 12) Amerika,Avrupa,Kanada ve Kore almış görünüyor. S7+'ın Kore versiyonuna Ocak güvenlik güncellemesi de gelmiş görünüyor. Yani Türkiye için belki Aralık güncellemesini atlayıp direkt Ocak güvenlik güncellemesiyle birlikte Android 12 verebilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    S7 ve s7 plusı ayrı zamanlarda güncellemek ne saçma bir yaklaşım, ki s7 plus üst model. Anlamak mümkün değil ya bu samsungu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    hala gelmedimi bunların yazılımının arasında ufak bir fark vardır 1 gün arayla gelmesi lazımdı. hem bizim sorunu test ederdik.

  • Bakalım geldiğinde test edicem. Yarın gelir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üst model diyecek kadar bir üstünlüğü yok aslında. Alt modele geliyor s7 plus nerede be samsung diye çıkışacak bir durumsa hiç yok. 😄 basit bir güncelleme. Yenilik yok denecek kadar az. Bunun için bu kadar istekli olmanın bir anlamı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.