< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (70. sayfa)
-
-
Fiyatına göre güzel cihaz. Bence alın. Kalem deneyimi de keyifli. Şu an memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ olasın hocam bakalım batarya performansında değişim olacak mı
-
Dex geldikten sonra usbC-hdmi baglantisini deneyen oldu mu arkadaşlar.
S6 lite a dex mi geldi:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet gelmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dex modu hakkında net bilgi:
Kardeşime almıştık. Tableti alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Cihaza gelen son büyük güncelleme ile de dex modu kontrol paneline eklendi. Kontrol paneline eklendi diyorum çünkü dex modu cihazın içine gömülü bir şekilde zaten duruyordu. Tek yapmanız gereken tablete bir klavye bağlayıp Dexi açmak için gereken tuş kombinasyonunu girmekti.(F1 e atalı yardım menüsünden kombinasyonu öğrenebilirsiniz.) Dex deneyimine gelirsek. Cihaza bindirdiği yük gözle görülür derecede büyük. Stabil değil. Cihazda Hdmi over USB desteği olmadığı içinde bir pc gibi kullanmayı düşünmek imkansız. Ayrıca 2022 ye girmek üzere olduğumuz şu günlerde cihazı tercih etmeyi aklınızdan bile geçirmemenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerhatSteel -- 14 Kasım 2021; 0:6:23 >
Dex desteği önceden de vardı. Sadece cihaz içine gömülüydü. Hdmi konusuna gelirsek cihazda USB 2.0 portu olduğu için maalesef Hdmi over USB desteği yok. Hdmi girişi olan aparata boşa para verdim siz vermeyin.
Şuan fiyat olarak
Huawei Matepad 10.4 ile aynı
İşlemci test karşılaştırma teknik video
İşlemci performans incelemede
Daha iyi performans Huawei Matepad 10.4 te
Ama kalem ile ısı olanlar bunu alsın
Çünkü Huawei kalem+şarj cihazı için (mpen) 800 TL istiyor
Kaleme ayıracak extra parası olmayan her fani Samsung s6 lite tableti tadacaktır.
Hocam tabletten beklentiniz nedir bilmiyorum ama bu fiyata alınacak en iyi tabletti bence. Ben 2150TL'ye almıştım, elbette gidip 5 bin küsür apple ürününe versek daha iyisi olurdu ama aradaki fark çok büyük.
Ben de esasında iPad Air istiyordum ama param yetmedi. Bunu aldım.
-
Hocam fiyatına göre iyi bir ürün. Zaten kardeşime alma sebebim de oydu. Ancak mobil cihazlar(özellikle orta ve giriş segment cihazlar) çok daha hızlı bir şekilde dönemin gerisinde kalıyor. Bu durum amiral gemisi cihazlarda bile gözle görülür bir şekilde olduğu için orta-alt segment cihazların tablet/telefon fark etmeksizin son sene çıkanlardan alınması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden şuanda bunun yerine daha yeni bir orta segment cihaz yada 2. el amiral gemisi bir tabletin çok daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabletin kalemini kaybettim arkadaşlar. nerede uygun fiyata alabilirim ?
-
pardus işletim sistemli akıllı tahtaya yansıtmak için xiaomi mi box aldım.google home uygulaması ile genelde yansıtabiliyordum ama artık yansıtamıyorum. uygulamaya girdiğimde cihazı gördüğü halde ekranı yansıta bastıktan sonra hiç bir şekilde ekranı yansıtmıyor.bu problemi nasıl çözebilirim?
ya da tavsiye edebileceğiniz bir ekran yansıtma yöntemi var mı?
Merhaba Samsung Galaxy S6 Lite tabletin ekranda donma oluyor sonra açma kapama düğmesinden sonra tekrar donma gidiyor aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı aranızda bu konuda bilgisi olan varmı?
-
mayıs sürümüne geçmenizi öneririm en çok memnunum
-
Bunda iptv izlemek ne zevkliymiş yaa..
-
buna uygun kalem nereden bulurum acaba ? kalemini kaybettim maalesef..
-
Samsung yetkili servislerinden temin edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X