Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mf09

deneme 1 s.a iyi akşamlar acaba twrp recovery benim general mobile tab 8 dede işe yararmı

yaramaz, twrp recovery 4.4.2 için burada :

• galiba 2015 te sadece tr için güncelleme gelmiş, diğer tüm romlar 2014 yılına ait,
    cihaza ait tüm romlar buradfa.
    http://www.mrcrab.net/stockrom/sm-t230.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Torrent olsun diğer tarayıcılar olsun bir şey indirmek istediğinde illa telefon hafızasına kaydetmeye çalışıyor.Hafıza kartına insin dediğinizde hata veriyor.Bunu aşmak için çözüm yolu aşağıda.[ROOT GEREKLİ)

1. Using a root-enabled file manager, navigate to
    /system/etc/permissions

Root yetkilerine sahip bir dosya gezgini ile system etc permissions ın içine girin(Root explorer kullandım ben)

2. Edit platform.xml and find the WRITE_EXTERNAL_STORAGE
    permission.

platform.xml yi bulup edit deyin.Yazılar gelecek orada WRITE_EXTERNAL_STORAGE satırını bulun

3. Add an additional group definition for this permission...

<group gid="media_rw" />

"<group gid="media_rw" />" bu texti resimde görüldüğü gibi write external storage satırının altına ekleyin.Resimde her şey gözüküyor.

4. Save the changes to the file.

Kaydet deyin

5. Restart.

Yeniden başlatın.

Artık flud ile torrent makinesi yapabilirsiniz.Artık tüm programlar sd card a yazma hakkına sahip oldular.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU-

Sayın üstad. Yukarıda anlattığınız benim için önemli. Biraz önce tableti XDA forumunda anlatıldığı gibi "openrecovery-twrp-2.8.0.1-degas" ile rootladım (soran arkadaşlara bilgi olsun diye ben de ifade edeyim dedim). Şimdi de sizin anlattığınızı uygulamaya çalışıyorum. İnternetten bulduğum "root_explorer_file_manager_v3.3.4_p_.apk" programı ile WRITE_EXTERNAL_STORAGE satırına geldim. Altına dediğiniz ifadeyi eklemek istiyorum. Ancak sayfada hiçbirşeye komuta edemiyorum. Ekleyebilsem belki save et, değişiklikleri kaydet seçeneği çıkar mı, çünkü şu anda onlar da gözükmüyor. Bu noktada takıldım kaldım. Bana bu noktada yardımcı olabilirimisiniz?

• Hocam önce programın dosya üzerinde write ve read yetkilerine sahip olmasını sağlayın.sonra notu açıp edit demeniz gerek diye hatırlıyorum.olmadı başka file ecplorer kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 2 Mayıs 2015; 16:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *ExtraTechx* * kullanıcısına yanıt
    Üstad, şimdi farkettim platform.xml satırının üzerine basılı tutunca karşıma options diye 17 komut çıktı. Bunlardan permissions komutuna tıkladığımda Owner, Group ve Others olarak read, write ve execute olarak seçeneklerin bulunduğu bir menu çıktı. Ancak yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum. Acaba burası mıydı?
  • İnternette araştırırken şöyle bir video buldum.

https://www.youtube.com/watch?v=g7Zv6oWmoM0

How to make External SD card writable in Android 4.4.2 KitKat By MaterializeBD

SDFix: KitKat Writable MicroSD (program Google play de mevcut. Ancak ben kullanmadım. Bilmiyorum.)

Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. Eğer aradığımız program ise her şey çok kolay gözüküyor.
  • Evet denedim. Bu program bu işi görüyor.
  • Bu program ile SD karta yazmanın imkanını kazanmış oluyorsunuz. Son derece kolay. Ancak SD karta yazma yetkisi almama rağmen bir şey indrirken bana nereye kaydedeceğimi sormadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimeli -- 10 Mayıs 2015; 17:39:20 >
  • Bu gün cihaza orjinal stock romunu yükleyerek deneme yaptım. Yükleme sonrasında root gitti ve custom yerine "official samsung" geldi. Eğer garantiye göndermek istersem diye kontrol amaçlı yaptım. Tabi unroot durumuna gelmiş oldu. Root yapmak isteyen arkadaşlara yol göstermesi için nasıl root yaptığımı aşağıya ekliyorum. Root tan sonra harici sd karta yazabilmek için yukarıda adını verdiğim programı (SDFix) kurup çalıştırdığınızda sd karta yazma olayı da gerçekleşiyor.

Samsung Galaxy Tab 4 7" smt-230 root yapma:

1-
    Bu adresten zip dosyasını indirin. Bilgisayarınızda herhangi bir yere çıkarın.

2- Tableti kapatın.( Güç+ses azaltma+ Ortadaki home tuşu)na aynı anda basılı tutun biraz.

3- Tablette donwloading ekranı gelecektir. Tableti bilgisayara bağlayın ve odin i yönetici olarak çalıştırın.
    4- Odinde sağda AP yi seçip dosya seçiminde de openrecovery-twrp-2.8.0.1-degas.tar (zip li olan) dosyasını seçin. Odin öylece bekleyecek. Sonra,
    5- Start tuşuna basın. Tablet yeniden başlatılacaktır. Siz açılmasına izin vermeyin. Yeniden başlar başlamaz Güç+ses Artırma+ Ortadaki home tuşuna aynı anda basılı tutun.
    6- İlk defa gördüğünüz bir ekran çıkacak karşınıza. Orada sırasıyla reboot > system ve sonra install root yazan yeri sağa doğru kaydırın.
    7- Tablet yeniden başlatılacaktır. Birşeyler güncelleyecek. Bunlar bittikten sonra google play den busybox diye bir yazılım var. onu indirin ve kurun. Eğer kurulum ile ilgili hata verirse otomatik olarak supersu diye bir yazılım kurulu olacak. Onu tıklayarak kurulumunu tamamlayın. Tekrar busybox a gidip onun da kurulumunu tamamlayın.
    İŞLEM TAMAM
    8- Root check tarzı rootlu olup olmadığını kontrol eden basit bir yazılım ile cihazınızın Root lu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Kaynağın alındığı ingilizce forum sayfasının da linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimeli -- 10 Mayıs 2015; 17:42:37 >

• Bu tabletten bende var hiç açılmıyor şaej almıyor ne yapabilirim.kullanırken kapandı kendiliğinden kaç günüdr açılmıyor

• Arkadaslar wifi baglantisi her 30 40 dakikada bir kendi kendine kesilip 2 3 saniye sonra tekrar baglaniyor ayni sorunu yasayan var mi , ve bunun cozumu mumkun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndmn

Arkadaslar wifi baglantisi her 30 40 dakikada bir kendi kendine kesilip 2 3 saniye sonra tekrar baglaniyor ayni sorunu yasayan var mi , ve bunun cozumu mumkun mu?

Bendede var aynı sorun çözümünü bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

Bu gün cihaza orjinal stock romunu yükleyerek deneme yaptım. Yükleme sonrasında root gitti ve custom yerine "official samsung" geldi. Eğer garantiye göndermek istersem diye kontrol amaçlı yaptım. Tabi unroot durumuna gelmiş oldu. Root yapmak isteyen arkadaşlara yol göstermesi için nasıl root yaptığımı aşağıya ekliyorum. Root tan sonra harici sd karta yazabilmek için yukarıda adını verdiğim programı (SDFix) kurup çalıştırdığınızda sd karta yazma olayı da gerçekleşiyor.

Samsung Galaxy Tab 4 7" smt-230 root yapma:

1-
    Bu adresten zip dosyasını indirin. Bilgisayarınızda herhangi bir yere çıkarın.

2- Tableti kapatın.( Güç+ses azaltma+ Ortadaki home tuşu)na aynı anda basılı tutun biraz.

3- Tablette donwloading ekranı gelecektir. Tableti bilgisayara bağlayın ve odin i yönetici olarak çalıştırın.
    4- Odinde sağda AP yi seçip dosya seçiminde de openrecovery-twrp-2.8.0.1-degas.tar (zip li olan) dosyasını seçin. Odin öylece bekleyecek. Sonra,
    5- Start tuşuna basın. Tablet yeniden başlatılacaktır. Siz açılmasına izin vermeyin. Yeniden başlar başlamaz Güç+ses Artırma+ Ortadaki home tuşuna aynı anda basılı tutun.
    6- İlk defa gördüğünüz bir ekran çıkacak karşınıza. Orada sırasıyla reboot > system ve sonra install root yazan yeri sağa doğru kaydırın.
    7- Tablet yeniden başlatılacaktır. Birşeyler güncelleyecek. Bunlar bittikten sonra google play den busybox diye bir yazılım var. onu indirin ve kurun. Eğer kurulum ile ilgili hata verirse otomatik olarak supersu diye bir yazılım kurulu olacak. Onu tıklayarak kurulumunu tamamlayın. Tekrar busybox a gidip onun da kurulumunu tamamlayın.
    İŞLEM TAMAM
    8- Root check tarzı rootlu olup olmadığını kontrol eden basit bir yazılım ile cihazınızın Root lu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Kaynağın alındığı ingilizce forum sayfasının da linki:

senin attıgın mega.co.nz linkine tıklayınca şifre soruyo .. şifresi ne ???

• Arkadaşlar bu tablet aşırı küçük değil mi?film seyretmek keyif vermez herhalde

• Lollipop güncellemesi 5.0 mı? 5.1 mi?

• Daha önce şifre yoktu. Şimdi şifre istiyor. Bana PM den mesaj at. Adresine ekleyerek göndermeye çalışayım. 9 megabyte civarında . Sanıyorum gider. Gitmezse de aşağıdaki adla internetten taratırsan bulabilirsin.

openrecovery-twrp-2.8.0.1-degas
  • Şu adreste mevcut:

• Tab 4 8.0da otg desteklemiyor mü?

• tab4 tabletimi root yapamadım... tüm root yapma şekillerini denedim .. odin den yükledim.. kingo root programını kullandım ama root olmadı .. yapamadım.. yapan arkadaşlar varsa yardım edeblirmi ...
  • Tab 4 t232 aldım 8 gb görünmesine rağmen hafızası 3.5 gb boş görünüyor nedenini bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.