Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: elendil8

acaba güncelleştirme yapmadınız mı? eğer chrome varsa takılmalar oluyor. maxthon u öneririm gayet iyi ve hızlı. flash desteği de var sanırım.

Şimdi bende indirdim tarayıcıyı. Hatta forumun normal arayüzünden yazıyorum bu yorumu ve hiç kasmıyor sayfalarda. Teşekür ederim size. Chrome bunun yanında tam bir çöp

teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede bu tablet süperonaline kampanyadan geldi :) interneti süper çok hızlı, denediğim oyunlar asphalt8 ve gta vice türk city v2 çok rahat çalışıyor .. Beklediğimden çok hızlı tablet, ufak bir video çektim upload oluyor yayınların beklemede kalın
  • bence kimse boşuna beklemesin biraz hayal kırıklığı oldu benim için ama bilgilendirme yapmam lazım belki aranızda görenlerde olmuştur.
    Sözüm samsung galaxy tab 3 t-210 modeli kullananlara bence dikkatle inceleyin...

samsung türkiye de satışa sunmadı ama şu anda Hindistan merkezli samsung estore mağazasında samsung galaxy tab3 t-211 modeli var bütün özellikler aynı tek farkı sim kart takılıyor ve 3 g desteği var

OTG Desteği yok yazmıştım başta ama sonradan biraz araştırdığımda kullanıcı yorumları çevirisine göre otg desteğide vermişler cihaza :)

T-211 Satış sayfası :https://www.samsungindiaestore.com/products/Tablets/Galaxy_Tab_3_70_SM-T2110ZWA

T-211 Satış sayfası :http://shopping.indiatimes.com/computers/ipads-tablets/samsung-galaxy-tab-3-t211-tablet-8-gb-wi-fi-3g-white-/40105/p_B2020208

http://www.samsung.com/in/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet-smartphone/SM-T2110GNAINU

Buda Youtube İnceleme Sayfası :http://www.youtube.com/watch?v=4SdFurnqugY

daha çok bilgisi ve teknolojik çevresi olan arkadaşlardan daha detalı bilgiler bekliyorum ...

yanlışlıkla hata yaptığım bir yer varsa şimdiden affola :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonis_neco -- 16 Eylül 2013; 17:11:46 >

• Superonline fiber internet yeni aboneye hediye veriliyor. Yani şu şekilde oluyor kısacası , ilk 12 ay 59 TL , diğer 12 ay ise 79 tl. 50 Mbit internet hızı 100 Gb AKK ile sınırsız internet. Zaten normal fiyatı bu paketin 84 TL gibi birşey. Tablet de wifi sorunundan bahsediliyor ama 150 mtr2 evde kapı girişinde bulunan wifi modem ile benim odam arasında nerden baksanız 3 oda mevcut. Evet %100 çekmiyor belki ama bağlantı hızı olarak video'yu paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 17 Eylül 2013; 12:21:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben zaten telekom abonesiyim. ekstra 7 lira * 24 ay vereceğim. çocuğa karne sözü var. Ya dahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/everest-everpad-dc-704-hd-tablet-pc-klavyeli-kilif-fiyati,44110.html?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=unspecified&utm_campaign=unspecified#ProductTechnicalProperties alacağım

OTG ÖNEMLİ BİRŞEY GALİBA. BU CİHAZ BİLGİSİNDE USB 2.0 DİYOR. NE DERSİNİZ?

Türk Telekom’dan Ayda 2 TL’ye SAMSUNG TAB3 Tablet

Türk Telekom müşterilerine en yeni tabletleri en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterileri Samsung Tab3 tablete ayda 2 TL’den başlayan taksitler ile sahip olabiliyor. Samsung Tab3 tabletler 2 farklı kampanya kurgusu ile Türk Telekom müşterilerine sunuluyor.

TEKLİF 1:

Türk Telekom müşterileri, Dört Dörtlük ek paketlerinden herhangi birine 24 ay taahhüt vererek, ayda sadece 2 TL’ye Samsung Tab3 Tablet sahibi olacaktır. Hem tarife kapsamındaki dakikalarına ek olarak, ayda 1000 dakika her yöne doya doya konuşuyor, hem de Samsung Tab3 Tablet sahibi olarak eğlencede sınır tanımıyor.
    Örnek:
    Ev Avantaj 100 DÖRT DÖRTLÜK TARFESİ :

Paket Ücreti: Aylık Tarife Ücreti (KDV ve ÖİV dahil): 34,90 TL (22,90 TL (Ev Avantaj 100 tarife bedelidir) + 10 TL (Ek paket bedelidir) + 2 TL tablet taksiti )
    Paket Tanımı:
    Aylık paket ücretine [100 Şİ/ŞA -1000 dakika Şİ/ŞA/GSM/MA 1.KADEME] dahildir.
    100 dk/ay Şİ/ŞA ve 1000 dak/ay (ek paketinden gelen) Şİ/ŞA/GSM/MA 1.KADEME görüşmesini ayrı ayrı yapabilir.
    1100 Dak/ay Şİ/ŞA görüşmeleri yada;
    1000 dak/ay GSM yada MA 1.KADEME görüşmesi yapabilir.
    TEKLİF 2:

Türk Telekom tarifenizden bağımsız 24 ay taahhütle ayda 18 TL ödeyerek Samsung Tab3 Tablet sahibi olma seçeneğine de sahip olabilirsiniz.

Samsung Tab3 tabletin teknik özellikleri ise şöyle;

Bağlantı (Wi-Fi) 802.11 a/b/g/n 2,4GHz
    Wi-Fi Direct Evet
    Bluetooth Evet
    Bağlantı Desteği DLNA
    PC Senkronizasyon KIES, KIES Air
    İşletim Sistemi Android Jelly Bean
    Ekran Teknolojisi TFT kapasitif dokunmatik ekran
    Renk 16 Milyon
    Boyuıt 7 inch
    Çözünürlük 1.024 x 600
    İşlemci Tipi Çift çekirdek
    İşlemci Hızı 1,2 GHz
    Hafıza 8 GB / 1 GB RAM
    Kamera Çözünürlüğü (ön) 1.3 MP
    Kamera Çözünürlüğü (arka) 3 MP
    Boyutlar 111,1 x 188 x 9,9 mm
    Ağırlık 300 gr
    USB USB 2.0
    Ek Hafıza MicroSD (32 GB'a arttırılabilir)
    Pil Kapasitesi 4.000 mAh
    GPS Evet

• Arkadaşlar bende ainol aurora II var ve gayet memnunum.Çocuğuma tablet sözüm vardı.200-250TL'ya yine ainol alayım derken telekom kampanyasını gördüm fakat yorumları okuyucunca iştahım kaçtı.En öncelik ekranı bende ips ekran var gayet memnunum.Tab 3'te tft ekran diyor.İps değil yani,ne kadar kötü.Daha doğrusu bana aurora II'yi aratır mı?
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    ips den bi farkı yok. her açıdan görünüyor.
  • root yaptıktan sonra wifi çekimi hissedilir derece arttı. daha önce telefonumun çok az çektiği yerlerde(wifi) tablet hiç bağlanamazken, şimdi telefonun çekmediği yerlerde bile çekiyor.
    oyun hiç yüklemediğim için oyun performansını bilemiyorum.
  • Root ve güncellemeden sonra Wifide Herhangibi sorun kalmıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: concept81

arkadaşlar malesef sorun devam ediyor, özellikle cihaz ilk açıldığında wifi kopması oluyor. bir defa koptu mu daha sonra başka ağ bulmuyor, yeniden başlatıncaya kadar wifi iptal oluyor gib bişey. bir kaç kere yeniden başlatınca düzeliyor gibi ama cihazda menüler arasında geçişlerde, ayarlara girerken, wifi kapatıp açma sırasında kasma oluyor. benzer sıkıntı yaşayan var mı? o kadar araştırma ve beklemenin sonucunda aldığım tab 3 böyle mi olmalıydı, çok pişmanım şu an.

ayrıca şu an laptoobun full çektiği odada zayıf çekiyor, 1-2 diş anca, büyük ihtimal yarın iade edicem

hocam sorun halen devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Tab3 için Trust 7' tablet kılıfı kullanıyorum.15 TL ye aldım teknosa dan %50 indirimli.

hocam hangi model aldığınız resim ya da görsel var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: merterturk34

whatsapp yükleyemeyen arkadaşlar pcden whatsappın sitesine girip indirin sonrada tabletinize atıp kurun
    bu yazılım tabletinize göre değil veya tabletiniz bu yazılımı desteklemiyor falan derse
    ayarlar>güvenlik>bilinmeyen kaynakları seçin iyi forumlar :)

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Toshiba 8 gb class10 micro sdhc aldım. Cihaz 32 gb a kadar destekliyormuş ve sdhc de canavar gibi çalıştı arkadaşlar. İhtiyacı olanlara duyurulur. Şuan da tel internetine bağlanarak yazıyorum BlueVPN ile. Bu iki konu kapanmıştır. :)

teşekkürler bilgii için.

• Arkadaşlar bugun süper onlinenin vermiş olduu tableti aldım google play strore veya samsung aps ten ne uygulama indirebiliyorum ne güncelleme alabiliyorum yükle dediğm an hata (406) çıkıyor samsung bile bişiy diyemedi bu hata ile ilgili kvk da getir bana 1 ay içinde alırsın diyor..
    Biliyorumki aranızda bu problemi çözebilecek potansiyelde insanlar var yardımcı olursanız çok sevinirim ve dua ederim..
  • acquantance A kullanıcısına yanıt
    Muhtemeldir ki Samsung ithalatcısı elindeki iade edilmiş ve tamir görmüş tabletleri ucuz fiyatlardan bu hediye kampanyaları yapan firmalara satıyor..

• otg desteği yok denilmiş fakat

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-to-Female-USB-OTG-Cable-Adapter-Samsung-Galaxy-S3-S4-Tab-3-7-0-8-10-1-/331025077975?
    bu ilanda desteklediği yazıyor acaba micro usb otg ile deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerde

otg desteği yok denilmiş fakat

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-to-Female-USB-OTG-Cable-Adapter-Samsung-Galaxy-S3-S4-Tab-3-7-0-8-10-1-/331025077975?
    bu ilanda desteklediği yazıyor acaba micro usb otg ile deneyen var mı?

Görünüşü aynı kabloyu denedim, maalesef olmadı.Ama sonradan tab 3'e özel üretildiyse bilemem.

• Anladım yurt dışındaki üretim cihazlarında bu destek verilmiş Türkiye de koyulmamış mı tam olarak bir karmasa, bu cihazdan almayı düşünüyordum çok kararsız kaldım kullanan ve bu destegi bağlanabilen kimse var m acaba ?

• hayallerde H kullanıcısına yanıt
    yabancılarda da yok. tab 3 7 de otg desteği yok. gittigidiyor da aratırsanız mesela kılıfla birlikte otg kablosu da veriliyor. daha çok satmak için yapılmış bir numara sanırım.
  • elendil8 E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında ama ebay da satılan otg kablosu sadece bu cihazı destekliyor acaba çalışmamasının nedeni bu olabilir mı diğer kabloların ? Üst sayfalarda bir arkadas sadece buna özel bir kablo üretilmiş gibi bir yorum yazmıştı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.